FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)
Raspunsuri - Pagina 8
diana23ct spune:
bytzi multumesc frumos, pe mine ma ingrijoreaza putin LH-ul care este sub limita minima in ambele analize. Nu mai fi trista ca o sa rezolvi cumva pana la urma si o sa vezi ca va veni si bebele mult asteptat.
raluca30, imi pare tare rau ca nu ai reusit nici de data aceasta. Parerea mea este sa nu mai incerci IAD, mergi direct pe FIV cand va hotarati. Pe mine experienta lui bytzi m-a facut sa fiu si mai decisa sa merg pe FIV. Lasa cateva luni sa treaca, mergi la plaja, distreaza-te si peste cateva luni daca iti permiti financiar mergi pe FIV.
eu luni o sa plec la mare pt o sapt si o sa intru putin mai rar, dar promit sa merg la net cafe sa fiu la curent cu tot ce se intampla pe aici.
va pupic pe toate si cipcirip iti tin pumnii sa vii cu un rezultat pozitiv.
raluca30 spune:
diana-sa ai parte de zile frumoase la mare,apa e cam rece acum,dar in rest e f placut!si eu ma gandesc la FIv ,dar inainte trebuie sa fac laparoscopie pt un chist ovarian si mai trebuie si sa slabesc ceva,deci FIV nu as putea decat la anul,in toamna mai incerc o data o IAD ,poate-poate se prinde ingerasul meu..e f greu si nu inteleg de ce unele dintre noi suntem asa ghinioniste,de ex eu am analizele perfecte,ovulez in fiecare luna,endometrul e mereu f bun,dar totusi nu se prinde...ma gandesc chiar si la adoptie,dar nu sunt inca decisa,sper sa fiu si eu gravida o data in viata!
cip-cand ne dai vestea cea frumoasa?
pt toate fetele
diana23ct spune:
raluca cine ti-a zis ca pt FIV trebuie sa mai slabesti? sau asa vrei tu? si eu sunt cam plinuta, ca sa nu zic mai mult dar am auzit atatea la viata mea si am vazut atatea incat am ajuns la concluzia ca sunt atatea fete slabe care nu reusesc sa aiba copii sau care pierd sarcini si sunt fi fete mai grase care fac copii sanatosi fara pb. Eu nu cred ca asta e un impediment. Eu sunt inca o sapt pe bara, pana ajung la control in ungaria si daca am ovulat luna asta incerc inca un IAD, daca nu luna viitoare vreau sa merg pe FIV. Sunt decisa sa ma intorc din Ungaria cu bebe, sper ca DUmnezeu sa fie cu mine de aceasta data.
raluca30 spune:
diana-musai eu trebuie sa slabesc ,am o greutate cu trei cifre ,iar la FIV (daca voi face) voi spera sa fac gemeni,probabil nu as accepta mai putin de 3 embrioni transferati..in concluzie o sarcina cu gemeni va fi grea pt cineva cu greutatea mea...partea buna e ca slabesc si ma ingras fff usor ,sunt ca un burete,de luni incep dieta mea miraculoasa..
Libra spune:
Buna ziua!
Va rog sa ma scuzati ca intru atat de brusc si atat de interesat in discutiile dvs., insa timpul ma preseaza pt. ca ma pregatesc de IA saptamana viitoare. Rugamintea mea este urmatoarea: daca stiti cat costa IN TOTAL si MAXIM o inseminare la spitalul Giulesti cu dr. Anca Moisa, va rog sa-mi raspundeti aici sau prin PM. N-as vrea ca o operatiune de asemenea importanta sa se impiedice de detalii tehnico-financiare.
Va multumesc anticipat si va doresc numai bine!
Elena
_
diana23ct spune:
raluca si la mine kg sunt un dezavantaj si as vrea sa mai dau cateva kg jos dar am evitat sa mai tin regim naturist pt ca am auzit ca poate afecta fertilitatea si am preferat sa raman asa. Din fericire in ultimele luni nici nu am mai slabit dar nici nu am mai pus pe mine. Sunt extrem de pofticioasa si am momente in care daca imi cere organismul ceva dulce si nu mananc simt ca ma ia cu lesin si imi scade rau glicemia. Legat de FIV si eu vreau gemeni si deja imi faceam planuri in gand cum amenajam camera daca o sa fie 2 bebei. Ti-am trimis un pm. Daca il citest sa imi scri pana maine seara ca apoi nu mai am cum sa il citesc.
diana23ct spune:
Libra stiu ca inseminarea la Giulesti costa 200 lei, asta cand m-am interesat eu pe la inceputul anului, nu stiu sa iti spun daca s-a modificat pretul intre timp. Mai departe depinde de tine cat vrei sa dai in spital la medic si la asistente. Faci in spital pregnyl-ul? Daca da s-ar putea sa te puna sa il platesti separat, nu cred ca este inclus in pretul inseminarii. Eu am cumparat aceasta injectie de la o farmacie din buc si costa 18 lei. Multa bafta si sa ne spui si noua cum ai fost tratata in Giulesti si cum ti s-a parut inseminarea la Giulesti.
Libra spune:
Multumesc Diana!
Maine merg acolo pt. monitorizare si, daca e momentul, facem si inseminarea.
Cele bune din Bucovina,
Elena
_
cipcirip spune:
Cred ca sunt burtoasa
Astazi zi 11 de la IUI pe un pipi de 2 ore.... test Barza Gold slab pozitiv ( mai pozitiv decat cel care l-am avut la inseminarea din toamna in zi 12). Maine ma duc sa dau sange pt BHCG si repet joi sa vad dc se dubleaza.... sper sa fie OK.
Sampaniile le deschidem maine seara dupa ce aflu valoarea la BHCG.
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip