FIV sau inseminare cu donatoare/donator(21)
Raspunsuri - Pagina 3
bytzi spune:
am ramas restanta cu floricele,imediat se rezolva
dodonu pot decit atit sa-ti zic si ma bucur nespus ca ai mai trecut pe la noi,m-ai surprins de data asta
cip,raluca
toate fetele
doamne ,ajuta-ma sa am si eu un bebe
"Speranta,ca si credinta,nu inseamna mai nimic daca ii lipseste curajul;
nu inseamna nimic daca ii lipseste riscul." (Thornton Wilder)
bytzi spune:
eeeee ce de voturi si inca mai sint fete dragi de aici care tre' sa ne voteze
inna30 spune:
Buna dimineata fetelor, am intrat si eu sa va salut si sa va doresc un capitol nou plin de reusite, trebuie, trebuie.
bitzy
cirip , raluca 30 tinem pumnii pt teste pozitive, deja am bagat sampania la rece chiar daca nu pot bea, dar pt voi o sa beau o gurita.va pup si mult mult succes, capul sus.
raluca 30 ma repeta un test barza, sunt foarte bune, mie mi-a aparut in z10 dupa 5 min a doua liniuta ffff pala roz, am zis ca e in mintea mea dar pe zi ce trecea se accentua, asa ca e semn bun, o sa fie bine si cu ochisori, si la ciripa noastra la fel, haide-ti fetelor
monty, gabriela, iuca, simionete, va pupic pe toate, imi cer scuze ca sunt uituca dar asa e dupa nastere, parca s-a rupt filmul, imi cer scuze dar pup toate, dar toate fetele si va doresc numai reusite.
o minune, 29-03-2009 george andrei
madibabi spune:
arucs:CAT TE-A COSTAT IAD ,ai facut stimulate daca da cu ce?Cum a fost cand ti-ai ales donatorul.
cipcirip spune:
Dodo credeam ca eshti suparata pe mine , tzi-am trimis adresa mea de mail pe PM dar nu mi-ai scris nimic. Sa tzii shampaniile reci pt ca o sa fie chef de chef aici. Mai are si Inna shampanii, sigur o sa fie un chef mare in curand, mai intai o serbam pe Raluca
Raluca dc repetzi testul sa-l faci pe un pipi statut, adica sa bei apa putzina shi sa ai pauza de la ultimul pipi cel putzin 4 ore, asha e mai concentrat shi iese testul mai bine
Bytzi dar ce-i saracia asta? Ne dai la toate doar 3 floricele? Ufff criza asta financiara Shi ce floricele sunt? De mushetzel? Pup fata optimista, eu asha vreau sa cred k eshti.
Yarrina multzumesc pt invitatzie dar m-am lasat definitiv de cafea shi sper sa fie pt cel putzin 9 luni de acum inainte
Madibabi te-ai hotarat unde faci FIV?
Simonete unde eshti??
Eu aseara am simtzit ceva in burtic , jos de tot nishte furnicaturi sau intzepaturi fine, s-o fi implatat bb .
ici la toate fetele TOATE
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip
bytzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cipcirip Bytzi dar ce-i saracia asta? Ne dai la toate doar 3 floricele? Ufff criza asta financiara Shi ce floricele sunt? De mushetzel? Pup fata optimista, eu asha vreau sa cred k eshti. |
hai ca rezolv ,problema
raluca30 spune:
cipcirip-l-a concentratia pipi nu m-am gandit pana acum...totusi am repetat un test si e clar negativ...tu sa vii cu vesti bune
Va multumesc mult fetelor pt sustinere,ma bucur ca am unde sa scriu si sa-mi spun "offf-ul",imi doresc tare mult un bebe si stiu ca doar cu donator voi reusi,chestie care ma intristeaza de cate ori fac dragoste..stiu ca voi ma intelegeti...noi nu stim acum daca sa mai fac o stimulare si o IAD sau sa mai asteptam pana la toamna,sa ne distram un pic vara asta...astept CM ca sa ma decid...sunt un pic mai pozitiva cand va scriu...va pup pe toate
bytzi spune:
am oferit virtual cite un cos de flori pt fiecare fata care ne-a votat ,mergeti pe prima pagina sa-l vedeti
hai cip sa te mai vad acum ce zici
cipcirip spune:
Bytzi sunt mortale. De unde ai shtiut ca-mi plac trandafirii galbeni? Se asorteaza cu nick-ul meu
Raluca ce test ai facut??
Luna iunie e luna mea www.pregnology.com/pregnancy-test.php?cycle=26&luteal=14&month=5&day=31&year=2009" target="_blank">
Cirip
yarrina spune:
Ce flori frumoase Bytzi!!Multumim.
Raluca stii deviza noastra da? Pana nu e roshu e bebe! Asa ca mai ai un picut de rabdare.
Cip dar tu cand te testezi? Eu la cat sunt de psiho cred ca ma testez cand ma dau jos de pe masa.
As vrea sa fug in weekend la mare un pic. Oare soarele imi afecteaza cumva? Daca incep tratamentul pentru stimulare luni?