Fiv in Europa ( 22 )

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blanche25

Catalina multumesc de ajutor!Gasisi ajutor in casa? Sau de aia organizezi intalinrea?

Dar da, am gasit.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Cata, eu vin daca nu e de shmotru. Nu de alta dar imi ajunge santierul din casa, n-am nevoie sa spal podele si la tine oricat mi-ai fi tu de draga
Sa zici doar o ora.

Kitta, deja te intreci cu gluma, zau! Pai de unde sa stiu io ce o sa fac la Fiv-u' din septembrie daca tu tot pleci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Buna,
Din dorinta de face ceva , macar asa incipient pentru un FIV, am inceput cu hormonalele din ziua 3:
FSH 4.8 ( 1.13-12.51)
LH 5.93 (1-18)
Estradiol 37 (39-189)
Prolactina 19.7 (3.28-19.68)
Progesteron 0.24 (0.27-2.61)
TSH 1.51 (0.71-1.85)
In 2007 aveam FSH 5.3, LH 4.9,estradiol 39.

Acum nu stiu ce sa zic , raportat la varsta 35, cred ca FSH e ok, avand in vedere ca estradiolul nu este mare ca sa mascheze cumva FSH, dar oare estradiolul nu este prea mic , ce-o fi insemnand?

Elena

Mergi la inceput

Elena, cand ti-ai recoltat analizele? Dimineata pe stomacul gol sau mai tarziu? Te intreb, pentru ca prolactina e cam la limita dar poate varia in functie de momentul zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena74 spune:

Analizele le-am facut dimineata, pe stomacul gol.
Din viteza la prolactina am trecut intervalul pt barbati , pt femei este 3.24-29.12 si eu am 19.7, deci cred ca la asta stau bine.

Mergi la inceput

Pai zi asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hpo spune:

salut tuturor...
o sa incep direct, am facut fiv la wunchbaby, pe 2 iunie am avut punctia, pe 5 iunie transferul celor 3 embrioni, 2 de 6 celule si unul de 8.
pe 17 iunie am facut testul bhcg, a iesit 81.5:) yeeeah, toata lumea happy, doar ca am fost ieri la ginecolog, i-am explicat ca am scurgeri vaginale, nu in permanenta, de culoare alb-galbuie si mi-a recomandat concediu medical...pana la linistirea situatiei..
eu dupa fiv mi-am reluat activitatea de zi cu zi, pt ca asa ne-au recomandat cei din austria, si tot ei ne-au recomandat eco tv la 8 saptamani!!...
vin cu intrebarile si cu rugamintea la un raspuns cat mai repede.
1.cine stie unde se poate o eco transvaginala cu programare de pe o zi pe alta?? mie imi tb o eco cat mai devreme, de maine incepand...
asta ne-a recomandat doc ginecoloc, cat mai repede o eco pt verificare...
2. cine stie exact ce sunt scurgerile, daca e normal sau nu in saptamana 3-4?
(mie atat timp cat nu le-am vazut rosiatice nu mi-au atras atentia)
3. e o mare problema ca am avut un contact sexual dupa fiv??
mai precis la vreo saptamana, doua dupa... in urma caruia am avut ceva usturimi si a doua zi am cam avut dureri de ovare-care oricum sunt cam date peste cap dupa stimulare. doc ginec ne-a zis fara contact si fara stres...eu care ma comportam ca ft relaxata, adica ft casual, daca am auzit-o pe ea ft suprinsa ca eu ma duc la serviciu, m-am cam panicat ca ma vazusem cu sacii in caruta:)) rog mare help...din partea fetelor cu mare experienta...multumesc mult si succes tuturor, pot da orice info necesara despre wunshbaby-viena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

hpose vede treaba ca esti la primul FIV, ca cele trecute prin mai multe FIV-uri fac orice sa pastreze BB, adica mai bine zis nu fac orice! Deci, sex interzis macar pana vedeai ca BB e bine intepenit acolo....
Scurgerea nu suntem medici sa vedem si difera de la caz la caz.
Recomandare: Sanador - te ia repede Dr. Cosmin Mihailescu ii spui ca esti o isterica care a facut FIV in Austria si te intelege. Asa m-a inteles si pe mine, deci sa nu ma intelegi gresit ca te-am facut isterica. In plus au si un mega ecograf mega performant. Uite nr. lui de tel: 0722818186. Spune-i ca ai numarul de la Anca Gherman si o sa zica ca ii trimit toate crizatele. Glumesc, dar am fost recent la el, o sa mai merg si luna viitoare sa fac o histeroscopie, si o sa vezi ca te primeste! In plus nu e nici pe dinafara ca mai lucreaza si la Giuly cu Dr. Ion Ionut. Deci, ti-am facut fisa lui. Poti sa te infiintezi si la el la usa in sediul din Calea Victoriei fara programare, asa am facut eu, dar sa fie la prima ora pana mai intarzie prima programare si te ia.
Dai de baut dupa aia. Aaaaa si mai repeta un BHCG pentru linistea ta si sotului fara SEX (s-ar putea si 9 luni s-au mai vazut cazuri!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Mai Kitto, ai pus-o pe fata la punct, nu gluma, dar macar ai rezolvat-o.
hpo, felicitari pentru sarcina obtinuta. Ai grija de ea ca e pretioaaaaasaaaa rau.
Scurgerile nu pot fi de la utrogestan? Scurgerile in sarcina sunt perfect normale. A, si vezi cand mergi la eco sa ti se faca doar eco, bine ca asta va fi intravaginala ca la o asa sarcina mica nici nu se poate altfel. Eu as zice sa refuzi politicos un control pe masa. Dar daca te duci la dr. recomandat de Kitta sigur e unul profi si nu o sa-ti faca asa ceva. Din calculele mele azi ai fix 5 sapt de sarcina, daca te duci prea repede la eco poate nu se vede nimic. Nu degeaba recomanda austriecii sa faci eco un pic mai tarziu.
Si daca mai vrei sa cunosti gravidute isterice de FIV ne gasesti aici
Blanche, inca nu am programat cezariana ca vreau sa ajung cat mai departe cu sarcina. Dr meu pleaca in concediu din 1 pana in 20 iulie si m-a lasat in grija altuia. Daca nu nasc pana vine el atunci programam cezariana ca deja as ajunge in sapt 39. Eu imi doresc ca sa mai stea fetitele inca 2 sapt si atunci s-ar naste la termenul de gemeni, 37 sapt.

34+Laura Ioana Irina Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Nu am mai intrat de mult la acest subiect si nu stiu daca va mai amintiti de mine. Am promis ultima data cand am scris ca voi aduce vesti despre mine, si cum vestile sunt bune, iata-ma-s!

Pentru mica istorie: sotul azoospermie, cauza cea mai probabila chimioterapia facuta acum 5 ani. Biopsie testiculara in luna mai 2009 la clinica Quiron din Zaragoza, Spania. Rezultat: pozitiv, au gasit spermatozoizi, iar analiza genetica a a iesit ok.
Asadar ne pregatim de FIV + ICSI, la jum. lunii iulie aflam exact data la care ne programeaza.

Oricum, nici nu-mi vine sa cred ca vorbesc eu acum de FIV, ca in sfarsit ma pregatesc de analize si ca citesc cu muuuult interes orice informatie privitoare la asta.

Asa ca, fetelor, considerati-ma una de-a voastra, aventura FIV ICSI a inceput si la noi si Doamne ajuta sa fie bine pentru noi toate.

Daca doreste cineva sa dau info despre clinica spaniola, cu mare drag!

pup fetele si va doresc o zi excelenta!

Mergi la inceput