FIV 230

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Alrak, saru'mana! , am niste emotii pentru maine...ce n-am avut in viata mea!
Sunt asa de stresata ca parca nu mai simt nimic, nu ma mai doare nimic...si asta ma sperie la culme...

Acum am sesizat si eu treaba cu urarile si cu incurcatura, dar sper sa fie de bun augur si pentru Kora si sa se intalneasca si ea cat mai repede cu bebeul ei

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

HUSKI TOT ASA,ABIA ASTEPT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blanche25 spune:

Fireyes dar cum nu au apucat sa hohoteasca ca eu sunt pe jos????

Iana, Huski pumnii stransi tare pentru maine, bebicii sa fie prinsi bine si cu multe batai de inimioare!

Alrak sa sa adevereasca in curand urarea ta pentru Kora, si in curand sa va felicitam pe amandoua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Huski, nu mai fi asa speriata , o sa vezi ca totul va fi bine.
Iana
Blanche25 MULTUMESC , DD sa te auda.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Citat:
citat din mesajul lui goggy

Razant?! Esti indulgenta. Eu i-as scutura bine de banutzi, crede-ma ca pentru asta am nervi intotdeauna . Gandeste-te putin, ai piciorul facut varza, ti-ai ratat concediul, esti labila psihic datorita repetatelor tratamente de fertilitate fara rezultat, vulnerabila, sensibila, nu mai poti merge la seviciu, e posibil sa te dea afara...e jale mare

Hihihi, aia cu labila psihic, in primul rand, doar se vede de la o posta... daca ma straduiesc putin, pot sa gasesc si o legatura directa intre parchetul lor si fivurile mele nereusite

Mergi la inceput

Huski, o sa fie super, o sa ne povestesti dupa cum ti-au dat lacrimile cand ai auzit inimioara... si noi o sa poftim pe aici de n-o sa avem aer!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frank spune:

fetele, dragele! sunt inca aici! am reusit dupa 4 zile sa ajung la zi cu cititul pe forum.
dana, offf, ce sa-ti mai zic si eu...
allrak .
catalina . si inca o data te felicit pentru solidaritate!
ellanik sa stii k m-am gandit intens la tine si astept cu mare interes rezultatul tau!
simona2, felicitari!
mamivreau daca ai rezultate la sovata sa ma anunti k ma mut acolo!
noi am hotarat k nu mai facem FIV2. ne dorim inca un copil, insa, pentru k avem deja unul, am ajuns la concluzia k ramanem in formula aceasta, nu ma mai bombardez cu hormoni si nu ne mai supunem stressului si riscurilor medicale. acum imi infloreste alta idee in minte, FIV pe ovulatie naturala, asta am citit pe aici, habar nu am cu ce se mananca si daca se practica in romania. stie cineva mai multe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

fetelor sunteti grozave, m-ati facut sa rad si sa mai uit un picutz de stresssss

Fireyesimi pare tare rau pentru tine si piciorushul tau, dar felul cum ai povestit intamplarea ...foarte tareeee, am ras cu lacrimi
Multumesc tare mult! Sper sa fie totul bine maine.

Blanche, merci beaucoup!

-ici tuturor!

Mergi la inceput

Frank, se practica si in RO fiv pe cm natural... si mie mi s-a recomandat, insa pt ca la mine medicatia nu prea da roade... insa sansele de reusita sunt f micute (eu personal n-am auzit de nici o astfel de reusita pe forum; singura de care stiu, e din Austria si a reusit dupa nu stiu cate incercari - peste 10). Avantajele sunt ca nu te mai indopi cu hormoni la nivelul unui fiv clasic, poti incerca in fiecare luna, daca la eco se vede macar un folicul si preturile sunt muult mai mici. Insa treci prin tot circul (punctie, eventual ET, daca ai cu ce), iar dezavantajul e evident: multe incercari, disconfortul (inclusiv psihic) al procedurilor (treaba care se va repeta lunar), sansele f mari ca foliculii extrasi sa fie goi, daca totusi e vorba de ovo, poate sa nu se fertilizeze,etc.
Statistic, am inteles ca sansele de reusita sunt sub 10%...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Fireyes, da, sub 10%, dar sunt sanse!
Stie cineva care sunt costurile? eu am crezut ca sunt la fel ca la FIV normal, numai ca fara tratament.

Ca si Frank, noi am luat aceeasi decizie, in cazul in care nu se prind blasto pe care-i am vitrificati. Chiar ma intereseaza care sunt costurile, daca ne vom hotara sa facem vreodata.
Frank, tu natural nu mai poti? Pe bb 1 l-ai conceput tot prin FIV? eu as avea sanse si natural, dar sunt extrem de mici pt ca am numai o trompa si de regula ovulez (atunci cand ovulez...) pe partea unde nu am trompa...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput