FIV 230
Raspunsuri - Pagina 10
iana_mari spune:
Alrak
Blanche multumesc.Abia astept sa aud inimioara sau inimioarele
Huski sa nu-mi uiti injectoarele
fireyes spune:
Ingeras, la Giuly am inteles ca ar costa 350 euro fiv pe cm natural, insa nu stiu daca asta presupune si ICSI. La clinicile private nu stiu nici un pret, dar ma gandesc si eu ca mai mult de dublu fatza de Giuly n-ar trebui sa fie...
rami 73 spune:
Nusyca, ai o minune de fetita, sa-ti traiasca !!! Ma bucur ca v-ati acomodat repede una cu alta. La noi a fost mai greut la inceput, bubulina mea se trezea cam de 3 ori noaptea, apoi o data, dupa care pe la 2,5 luni a dormit toata noaptea. Sa vezi ce repede trece timpul, eu nici nu stiu cand am ajuns la 4 luni cu Ilinca, deja coopereaza altfel, nu mai e bebelusa, e o mica fetita.
Fetelor, va tin pumnii tuturor si va doresc sa traiti aceasta minune, chiar daca uneori e greu si solicitant. Sunt convinsa ca toate veti reusi pana la urma ! Dumnezeu sa va ajute !
mirimir spune:
Huski si Iana aveti pumnii stransi pentru maine.
Fireyes multa sanatate.
Alrak, Frank, numai ganduri bune.
Ioanatugs spune:
Iana_mari si Huski va tin pumnii pentru maine, desi stiu ca veti veni cu vesti f. bune!
Fireyes i-mi pare tare rau pentru ce-ai patit si in acelasi timp admir capacitatea de a vedea partea comica in situatia respectiva. Scuze, dar am murit de ras cand am citit ce-ai scris si deja parca le vedeam fetele celor de la banca!
Simona2 felicitari si o sarcina usoara i-ti doresc!
ellanik felicitari pentru cei 4 embrionasi si sa fie lipiciosi!
Rami73 multi pupici pentru Ilinca!
Nusy superba e micutza voastra, sa va traiasca si sa va bucurati de ea in fiecare clipa!
Moniland spune:
Iana si Huski, de maine va astept la odisee. Nu o sa mai aveti nicio scuza. Stiu ca emotiile sunt mari la prima eco, dar sa stiti ca asa vor fi si la urmatoarele . Eu acum am emotii cat China ca imediat vin fetitele pe lume si parca nu-s pregatita ... psihic. Of,Of...
La prima mea eco (sapt 7) cand am vazut ca sunt doi saculeti cu doua inimioare nu am mai avut putere sa reactionez in niciun fel. Doar am oftat luuuuuung. Dr. m-a intrebat daca e ok si i-am zis ca nici nu se putea mai bine. Si atunci mi-a spus cate riscuri sunt in plus pentru ca e sarcina gemelara si trebuie sa ajung la 34 sapt. Ei bine, am ajuns. Si iar oftez luuuung . O sa incep sa ma bucur pt fiecare zi cat timp fetitele sunt in burtica. Dr. a zis ca optim ar fi 37-38 sapt dar mai nou gemenii vin pe lume la 35-36 sapt. Deci imi intelegeti emotiile, nu-i asa?
Va pup pe toate, toate
34+Laura Ioana Irina Maria
huski spune:
Moniland, m-ai facut sa plang, n-am trait asemenea stres niciodata si de aceea imi trec prin cap tot felul de ganduri negre
Sa nu pleci inca de la odisee, da? Doamne ce frumos, doua printese...imi curg balutzele...mmmm....mi-ar placea
Maine o iau pe Iana si dam o fuga pe acolo. Pana acum n-am avut curajul...
Mirmir, multumesc mult , tu cum te mai simti?
Ioanatugsmultumesc fata draga, -ic special
Ellanik, multa bafta si puiuti lipiciosi
Iana, nu uit, stai linistita. Sa visezi frumos in noaptea asta, da?
-ici tuturor!
oanademunck spune:
Fire no panic, asta cu oasele e o alta problema a mea in paralel si n-are a'face cu invitro de nici o culoare!Doar ca nu era momentul acum sa mai aflu si asta atat doar.....
Kora si eu citisem mesajul cu succes la marea intalnire si-mi statu inima-n loc gandindu-ma ca deja a aparut marele moment:)
Moni Moni au trecut 34 de saptamani.....abia astept sa ne arati poze cu Laura si Irina..parca mai ieri anuntzai ca ti-a reusit fiv , si tot parca mai ieri scriai inainte sa pleci la eco ca speri sa fie macar o fetitza pe acolo:)
pupi
Dana_bebe spune:
Moni - iar plang asa e cu pasi mici se fac lucruri mari - mai ai putin pana la un pas mai mare apoi iar pasi mici: primul supt,prima baita....primul zambet,primul dinte, primul cuvant... primul cucui...si tot asa pana pleca de acasa...iar noi suntem mai batranai si mai fericiti.
sa le rogi pe fetite sa stea cumintele in burtica cat trebuie