FIV 230

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miruna39 spune:

Hello, am rezultatul oficial, Beta HCG mai mic ca 0,1. Asta este, ma pregatesc de CM si apoi de vizita care incheie procedura in cca o saptamana.
Adevarul e ca inafara de voi si familie nimeni nu mi-a dat sperante la un singur ovocit si la varsta mea, asa ca nu e o surpriza mare ca la Dana de exemplu. Danutza, te rog scoate-ma din listuta si va multumesc tuturor pentru sustinere! Din suflet va multumesc, nu credeam ca se poate sa am asa mult ajutor din partea unor fete pe care nu le cunosc si acum dupa numai 2 saptamani simt ca am fost alaturi de voi in razboaie. Va tin pumnii sa va iasa bebeii la timp (cand ziceti voi, nu asa, cand vor ei) si ne mai vedem pe forum.

Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Miru imi pare sincer rau dar nu trebuie sa-ti pierzi speranta - eu azi am plans mai mult ca oricand dar si cred mai mult ca oricand ca se poate, de fapt azi e prima zi cand am vorbit cu racusorul meu(sotul) despre ce vom face mai departe si m-am linisit.
aduna-te , adunati-va si ridicati-va - sigur se poate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

MIruna39, ...offff ce rau imi pare....
Sper totusi sa nu abandonezi lupta, inca se poate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruna39 spune:

Danutza si eu am vorbit cu scorpionul meu de sot (n-am diminutiv de la scorpion dar eu ii zic Motan) inca de duminica, cand am facut primul test. Ne-am zis sa mergem la meetingul final cu Dr. sa ne explice ce crede ca a mers gresit, caci la mine e clar ca nu am raspuns la stimulare si daca are sens sa perseveram.
Eu ma uit cu mare atentie la ideea dezvoltata de voi aici cu FIV pe CM natural si la cea de IVM.
Huski, esti o scumpa si crede-ma ca as merge mai departe daca as fi convinsa ca e intelept. nu vreau sa ma fasolesc dar e o problema si de varsta: realist ce te poti astepta sa produci la 39?
Va tin la curent cu ce vom face mai departe dupa ce vorbim cu Dr. si astept sfaturile voastre! Acum vreau sa ma apuc de sport caci am stat ca o leguma pe canapea in ultimul timp
Pup toate fetele!

Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Miruna regret tare ca nu a fost acuma, dar trebuie sa fii perseverenta. cumnatamea a ramas la 39 in a doua luna . fa investigatii, fi sigura ca uterul e ok, ca hormonal si cu tiroida stai ok, ca nu ai hidrosalpinx fa si niste analize de coagulare a sg, citeste la subiectul cu trombofilie si in rest ...optimism!
Huski si Iana, abia astept sa va vedeti puisorii maine! ce zi frumoasa!
Luca, asteptare usoara!
Fata mosului nu te-am mai vazut, esti pe la odisee, sper ca te-au mai lasat ratele!
va pup pe toate dragutelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Miruna imi pare rau pt. esecul tau,dar vreau sa zic ca eu am aproape 38 de ani si am produs fiv-ul acesta cel mai bine.Si au fost si de calitate ,s-au si prins si am si la congelat.Deci nu anii tai sunt problema.Mult noroc pt. ce vei hotara.

Moniland maine promitem ca venim la odisee si cu vesti proaspete.

Huski ce sa dorm ...la trei plec de acasa,doar in masina sa prind ceva.Sa vezi maine ce ochi bulbucati amca o broasca.

Claudia multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Miru si noi am reluat pariul cine ajunge primul la 60(eu) respectiv 90(el)de kg. Am facut mancare impreuna iar...am acut ordine ca nu prea mi-a pasat in lultima vreme...E tare fericit sotiorul ca fara mine nu mai avea spor la slabit si ii esa rusine de d-na dr. nici nu mai vroia la control.
Doare,doare rau stiu dar putem schimba ceva? Poate doar daca reusim sa creem o noua sansa altfel ... eu una nu am cum (trompe 100% infundate + spermi care inoata pe loc).
pup si ai grija
Pentru fetele cu eco maine astept vesti!!!fac listuta noua cand va intoarceti de la eco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Miruna, imi pare rau ca nu ai reusit insa continua sa speri.In era in care femeile abia se apuca sa faca bebici la 40 de ani nu e cazul sa o lasi balta.Va fi bine intr-un final -asa imi zic mereu si sa mor eu daca nu as da orice sa stiu cand va fi acel "intr-un final".
In alta ordine de idei , eu am dureri de burtica jos , asemanatoare cu cele de la CM doar ca radiaza si in zona mijlocului.Nu cumva e cam devreme pentru astfel de dureri?Nu sunt atroce durerile dar ...sunt ...si sigur nu mi le imaginez .Despre sani nu zic nimic fiindca nu simt nimic deosebit in acea zona.A! si mai simt niste intepaturi in zona ovarelor. In ziua 3 de la ET ....eu zic ca e devreme.Voi?

Atrag energii pozitive, gratis !Accept si schimburi !Exclus aventurierii !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Miruna39,
Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa va dea puterea si intelepciunea de-a merge mai departe.
Varsta nu este un obstacol (nu cred ca te consoleaza cu ceva dar eu sunt putin mai coapta decat tine si nu renunt).
Am cunostinte care au reusit la 42 respectiv 44 ani si au nascut copii sanatosi.
Foarte important este sa vezi daca exista vreun motiv , sau este numai acela al faptului ca nu ai raspuns la stimulare.
Eu am vorbit cu Dr a mea si mi-a spus ca daca nu am raspuns prima data la stimulare (si eu am avut un singur embrion transferat si nu de foarte buna calitate), exista sanse a adoua oara. Pana la urma numai voi veti fi singurii care veti hotara ceea ce veti face in viitor.
Fie ca Bunul Dumnezeu sa va dea gandurile cele bune si sa alegeti solutiile cele mai bune pentru voi.

tuturor

Doamne Ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miruma38 spune:

Buna dimineata fetelor,
Maine voi avea ET.... Maine ma intalnesc cu bebeii mei dragi, ii voi lua acasa.....
Miruna imi pare rau pentru esecul tau....Dumnezeu va avea grija si te va ajuta si pe tine, doar ca nu a fost sa fie acum.....va pup pe toate fetelor si va promit sa vin cu vesti bune .....va iubesc si va multumesc ca ati fost alaturi de mine,sunteti prietene adevarate.

Mergi la inceput