Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Frumosului cu ochii albastri Bogdanici Pogonici! Sa cresti sanatos si sa fii norocos!!!

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Pupam copilasii juliti,loviti: Mara si Gogo. Dar si pe cei muciosi, raciti, cu durere de burtica sau bubite.

Gabita:Noi am dat Sumetrolim la cea mare si n-a facut bubite. Eu stiu? Fiecare reactioneaza diferit, eruptii pot aparea de la orice antibiotic dar si de la altele. De exemplu de la coloranti si conservanti alimentari. In mod normal trebuie sa-i treaca repede daca se intrerupe sursa si se dau antihistaminice.

Adriana: Exte exact in centrul statiunii Mamaia. Acolo sunt multe terase si se organizeaza tot felul de concerte.

Mergi la inceput

Si acum am vazut mesajul referitor la copiii dezbracati. si nu ma supar, vreau sa spun parerea mea

1. Daca nu pot sa tin copilul dezbracat la mare la soare si la varsta asta atunci cand?
2. Am oroare de pampersi si doresc din tot sufletul sa termin odata cu ei dar din pacate cred ca momentul asta se amana.
3. Am ocazia sa o las sa se aerisesca la popou si eu sa-i pun pampers?
4. Nu mi-e frica de dezaxati pentru ca eu cat sunt cu copiii stau numai cu ochii pe ei: nu fumez, nu beau, nu discut cu altii. Doar supraveghez si ma joc cu copiii.
5. Fica-mea nu este asa de sexi sa o pozeze pedofilii.
6. Toti copiii erau asa pe plaja si zau nu stiai pe care sa-l alegi ca toti erau frumosi.
7. Si data viitoare cand voi merge la mare voi folosi cand va fi cazul tot costumul lui Adam.
8. Eu tot cu popoul gol am fost cand eram mica si cred ca nu dauneaza.
9. Daca cumva atac pudoarea cuiva cu pozele va rog din suflet nu va mai uitati.... si mii de scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE
9. Daca cumva atac pudoarea cuiva cu pozele va rog din suflet nu va mai uitati.... si mii de scuze.

Belleane, nu te supara dar eu cred ca te-ai suparat
Nu ne deranjeaza Doamne fereste, si eu tot in fundu gol am fost tinuta la mare, am zis in mesajul meu. Eu una am respectat intotdeauna deciziile fiecaruia. Nu cred ca te judeca nimeni. Pur si simplu s-a discutat despre asta. Sunt mamici care ca si tine nu au nimic impotriva acestui lucru, iar altele gandesc pur si simplu altfel. De exemplu eu nu am sa o las pe Eva in fundul gol. Pur si simplu. Ca si tine, am si eu niste rationamente in spate.

PS Pedofilii sunt niste dezaxati care nu cred ca pozeaza sau abuzeaza copiii de frumosi ce sunt ei ci ptr ca sunt pur si simplu dezaxati si gandesc mult mai murdar decat iti poti tu sau eu vreodata imagina.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Si acum am vazut mesajul referitor la copiii dezbracati. si nu ma supar, vreau sa spun parerea mea

1. Daca nu pot sa tin copilul dezbracat la mare la soare si la varsta asta atunci cand?
2. Am oroare de pampersi si doresc din tot sufletul sa termin odata cu ei dar din pacate cred ca momentul asta se amana.
3. Am ocazia sa o las sa se aerisesca la popou si eu sa-i pun pampers?
4. Nu mi-e frica de dezaxati pentru ca eu cat sunt cu copiii stau numai cu ochii pe ei: nu fumez, nu beau, nu discut cu altii. Doar supraveghez si ma joc cu copiii.
5. Fica-mea nu este asa de sexi sa o pozeze pedofilii.
6. Toti copiii erau asa pe plaja si zau nu stiai pe care sa-l alegi ca toti erau frumosi.
7. Si data viitoare cand voi merge la mare voi folosi cand va fi cazul tot costumul lui Adam.
8. Eu tot cu popoul gol am fost cand eram mica si cred ca nu dauneaza.

eu una la fel ca tine voi face! nu cred ca daca ii pun pampers sunt safe de dezaxati, pedofili, rapitori si alti viermi ai societatii

Na, mi-am dat cu parerea si pe tama asta.
Si chiar sper ca tu nu esti supi

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

Daca tot de de dat cu parerea...
Nici eu nu am probleme cu lasat copilul cu fundul gol pana la o anumita varsta. nu pe plaja imi e mie teama de dezaxatzi. la fel cum nici pozele nu mi le-am pus sub parola. ori sunt eu nebuna, ori: ce ar putea sa faca cu niste poze? ca doar nu imi da si adresa, si nr de telefon sa ma trezesc urmarita. sau paote sunt eu naiva? va rog, explicatzi-mi si mie, ca eu sunt mai grea de cap.

evident, respect opinia fiecaruia. fiecare sthie cum e mai bine pt el si familia lui.

eu ma gandesc cum sa educ copilul sa se fereasca de asemenea oameni, mai exact sa fie deschis cu mine si sa imi spuna de orice semn ciudat. de exemplu, acumc ateva zile au descoperit in olanda un instructur de inot pedofil. si mai si lucra mai mult cu copii handicapatzi. acum ce sa fac? sa nu il mai duc pe alexandru la inot? numai ce l-am inscirs pe listele de asteptare pe lectii. pe mine nu ma lasa sa intru cu el la vestiar. nu pot decat sa aplaud din tribuna. asha ca nu am decat sa vorbesc cu copilul, sa ii explic, sa il fac sa imi povesteasca. acum cand il intreb ce a facut la scoala imi zice ca bine, si schimba vorba. dar mai creshte pana in toamna, nu?

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

Nici eu nu am probleme cu lasat copilul cu fundul gol pana la o anumita varsta. nu pe plaja imi e mie teama de dezaxatzi. la fel cum nici pozele nu mi le-am pus sub parola. ori sunt eu nebuna, ori: ce ar putea sa faca cu niste poze? ca doar nu imi da si adresa, si nr de telefon sa ma trezesc urmarita. sau paote sunt eu naiva? va rog, explicatzi-mi si mie, ca eu sunt mai grea de cap.

evident, respect opinia fiecaruia. fiecare sthie cum e mai bine pt el si familia lui.

eu ma gandesc cum sa educ copilul sa se fereasca de asemenea oameni, mai exact sa fie deschis cu mine si sa imi spuna de orice semn ciudat. de exemplu, acumc ateva zile au descoperit in olanda un instructur de inot pedofil. si mai si lucra mai mult cu copii handicapatzi. acum ce sa fac? sa nu il mai duc pe alexandru la inot? numai ce l-am inscirs pe listele de asteptare pe lectii. pe mine nu ma lasa sa intru cu el la vestiar. nu pot decat sa aplaud din tribuna. asha ca nu am decat sa vorbesc cu copilul, sa ii explic, sa il fac sa imi povesteasca. acum cand il intreb ce a facut la scoala imi zice ca bine, si schimba vorba. dar mai creshte pana in toamna, nu?

Uite aici punct pe i.
Ca altfel...ferit, dar daca nu spune.... brrrr

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Sa-mi dau si eu cu parerea despre 'copilu in puta goala la mare' ca taman am fost. Daria a stat mai mult dezbracata la plaja, statea cu pampers dimineata pana facea kk, in costum de baie am imbracat-o de 2 ori ca imi era drag rau de ea cum imi venea. Singura problema pe care o am cu statul dezbracat e nisipu, care intra peste tot, aviz mamelor de fetitze

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaH

Dana - mami de Alexandru (15.03.2004) si Teodora (24.04.2008)
Poze

danaH, ai pus problema cel mai bine: cum sa educam copiii sa se fereasca de nebuni.
Cat despre profi si prezentari, tre fix 7 profesori? nu minim ? capoti invita 8 - daca unu da din contz in coltz - asta e

aldaesme, pe unde umbli? am o problema : am gasit zmeura in piatza. CUm o congelez/pun pe iarnaa?
io nu am dat fetei pana acum, dfe frica alergiilor. Voi ati dat?

o soarele din viatsa noastra mamica natanga de pe 9.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

cleo eu am dat zmeura, vreo 2-3
N-a facut nimic.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput