Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (108)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Iulia: Eu Infanrixul il fac la 1 an si 3 luni. Oricum pe toate le-am facut in ultima clipa.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inais spune:

Pentru ca tot am timp azi si sunt mai relaxata putin am scris si eu doua vorbe la povestea Iasminei. Ca tot mi-a amintit Anisiap de subiect...dar si pentru ca am vrut sa scriu in 5 iunie..dar efectiv nu am mai apucat in ziua respectiva!

Comoara mea mica...atat de mica era...a crescut domnisorica mare! Sunt atat de mandra de ea...nu pot descrie in cuvinte!

Mai spun o data: sunt niste minuni copiii nostri!

mamica Iasminutei...adica lui mami si a lui tati

Cat de maaaare sunt!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Micaela06 spune:

Deci, s-a tuns Iasmina? sau nu ceti io bine? Abea astept sa ne vedem

Belleane ce poze mumoase si ce pofta mi-ai facut iar de mare
As baga un we in vama cu fetitoiu.

MsBB super ii sta fetei tale cu parul lung si bruneta, ce mai acu poti sa o trimiti direct la bruxelles.

Ylari toate avem perioade deastea, pana la urma rasere soarele ai sa vezi.

Iulia costumul de baie e doar asa de poza si sa mai fereasca sa intre nisip peste tot, intelegi ce vreau sa zic

Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hello fete scumpe,

Apuc sa scriu un rand ca doarme motanul zgubilitic. Mai fetelor, incepe sa-si arate personalitatea tot mai mult, mi se pare si f rasfatat, sunt momente cand nu ma inteleg cu el, cand vrea ceva intinde mana si scartaie, adica plange asa enervant, e destul de dependent de mine, adica nu mai vrea deloc sa se joace si el singur macar un sfert de ora, vine dupa mine prin casa peste tot, are o energie IESITA DIN COMUN! Ce ma fac?

De fapt intrebarea la care as vrea sa-mi raspundeti este: Cum reactionati la rasfat, plans aiurea, incapatanare, dat cu mana peste lingurita si aruncat mancarea in toate directiile, vrut in brate mereu, aruncat non stop sapca de pe cap in noroi, balti, praf si alte chestii de acest gen?

Eu am tipat de vreo doua ori si am regretat, i-am dat si peste mana de cateva ori si am regretat.....CE PUTEM FACE LA VARSTA ASTA?
Astept cu interes raspunsuri de la voi.

Inais de emotie la citirea povestii si vizionat poze, Doamne ce a crescut si ce frumoasa s-a facut! Sa va traiasca printesuca!

Vlady

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Adriana cred ca ai inteles pana la urma, scrisesem ca ziua lui Rares a fost in mai, dar cineva mereu sterge-sterge

Belleanne ce frumoooos!

Iuliada, e fix acelasi; cu febra, depinde de la copil la copil - uite Robert n-a facut la niciun infanrix si n-a facut nimic nici la asta, pe de alta parte o nepotica facea foarte mare febra de la toate infanrixurile... depinde de copil si de sistemul lui imunitar, se pare.

MsBB ce frumoasa e EBA ta! Face vrum-vrummm?

Ina poti sa inchizi linistita subiectul cu povestea Iasminei, ca la cat de frumos ai scris acolo... orice cuvant ar fi in plus. Si noi ii dorim toate lucrurile minunate la care s-au gandit mami si tati

Alysh la noi: nu are multe crize de alint, doar cand nu i se face pe plac se duce si se da cu capul de covor/parchet, mai nou perete sau isi musca cu multa putere (si nu plange!) mainile! Ce facem noi? Il ignoram la momentele astea, sa nu creada ca asta e modul de a -nu stiu - atrage atentia si capata ceva. Sunt prea mici, nu stiu daca se poate face altceva si rabdare!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, nu poti decat sa-i spui pe un ton mai suparat ca nu capata ce vrea si pe urma un mare Ignore! Si nervi tari. El o sa speculeze si un mm pe care o sa-l faci tu in directia lui, daca cedezi! S-a prins cine e veriga slaba si o sa-ti toace nervii marunt-marunt.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Eh, Alysh, tot la capitolul ala suntem si noi... Eu n-am ce sa-i fac, vorbesc cu ea non stop, incerc sa ii explic poate poate o intelege. Mai tzip si eu, si imi pare rau dupaia, evident mai ales cand o vad ca se uita la mine ca la vrajitoarea cea rea... Dar pur si simplu nu mai am rabdare sau resurse uneori... Cred ca e cea mai grea perioada, exact cum spuneai si tu isi arata personalitatea si vor sa faca si ei mai multe, dar nici fara noi nu vor... Eu si sa as vrea si nu mai pot sa o las singura ca e aspirator nenica, baga orice in gura si n-am curaj. Uite si acum a apucat un pix si jap cu el in gura. Eu ii zic "scoate-l din gura" ea nimic... Nu vrea sa inteleaga, ma ignora... Dar sper sa treaca repede perioada asta.

YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI

http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bratafel spune:

buna fetelor
noi suntem mai bine.
referitor la crize de alint, Bianca este la fel de profitoare. se tranteste cu fundul de pamant , arunca jucariile si plange de zici ca a patit mai stiu eu ce, mai ales acum cand e bolnavioara. sta agatata mumai de pantalonii mei. faza e ca eu nu prea o las sa planga si uite asa mi se urca in cap!!
azi am facut un pandispan pt copii (Bianca si nepotul Razvan ) dar si pt noi. nu cred ca are ce sa-i strice. voi le-ati mai dat la copii?

http://lb2m.lilypie.com/hBYxp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Alysh: La capitolul asta si eu am experiente noi, dupa un copil extrem de cuminte care nu stie nici acum unde sunt lucrurile in casa cea mica stie tot. Cauta prin dulapuri, sertare, debarale,cutiute. Muta lucruri, desface cutii, vrea sa manace la masa pe scaunele mari, manaca mancarea motanului, ii scoate mancarea din punga si-i pune in farfurie dupa care varsa farfuria cu biscuiti, apoi ia in manuta si imprastie prin toata casa. Apoi afara mergem cu carutul si nu sta in el, vrea pe jos si nici macar de mana. Apoi daca simte ca are ceva pe cap scoate si arunca pe jos, apoi daca vede palaria pe jos vrea sa-si puna singura pe cap.etc Vesnic in miscare, vesnic nemultumita. Ne cearta, ne musca chiar de mana sau se musca ea. Cel mai rau se supara cand o certi sau ridici tonul. Atunci plange in rest nu prea. Cred ca e zodia.

pisica mama de Ana Maria(3.08.2003) si Elena Ruxandra(28.05.2008)
povestea noastra:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137959

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Saru'mana fetelor de raspunsuri. Macar ma consolez ca nu e al meu singurul cu figuri.

Lorich, of scumpul Robertel, cum sa se dea cu capul de parchet, Doamne, ce ne facem cu ei daca de-acum fac faze de-astea?

Gabitzam, ai mare dreptate. Teoretic sunt 100% de acord cu ce-ai scris. Si eu la fel fac la inceput: ii arat ca sunt suparata si ii dau Ignore. Azi i-am dat ignore pana mi-a umplut bucataria de orez si peste. Ieri i-am dat ignore dar nu se mai oprea din plans....oricum cam asa am sa procedez, o sa incerc Ignore-ul pana functioneaza.

Ylari, eu am ajuns sa il las sa bage in gura cat mai multe. Si pix si carti, chei si multe din cate vrea...dar sunt cu ochii pe el. Pai ce sa fac sa-i zic non stop NU? Il opresc la ce e cu adevarat periculos: pietricele din parc, nisip, etc. Ca m-a capiat cu bagatul in gura.

Vlady

Mergi la inceput