Perlutzele Louisei

Perlutzele Louisei | Autor: b.aly

Link direct la acest mesaj

Buna! M-am amuzat teribil citind o parte din perlutzele minunilor voastre, asa ca m-am gandit sa va impartasesc si eu perlutze de-ale Louisei (2 ani si 10 luni).

1. Tati merge la munca sa cumpere bani.
2. Intr-o zi a venit dupa mine la baie (scoteam rufele din masina de spalat), razand, "mami stii cum era sa-ti zic?" eu "cum mami?" ea "doamna" eu "da bine mai mami nu sunt si eu o doamna?" ea "tu nu esti doamna esti spalatoreasa"
3. In parc era discutia despre cat de darnici sunt copiii nostrii. Prietena Louisei (in varsta de 3,6 ani) ne povestea cum ea a dat patutul ei de bebelus, finutului ei, "pt ca era si el mic si nu avea". La care fi-mea se baga in seama si spune: "eu lu finutu meu...(si dadea ochii peste cap)...eu lu finutu meu i-am dat toate bomboanele alea vechi pe care nu le mancam eu"
4. Astazi a venit postasul sa aduca pensia bunicilor, Louisa a manzgalit o coala alba si a rugat postasul sa-i duca scrisoare din partea ei, vecinei de alaturi.
5. Vecina este prietena ei cea mai buna (vecina in varsta de 56 ani), si da fuga la ea si ii spune "Ani sa stii ca mami face mancare, dar tie nu iti dau ca esti batrana, tu bei suc de babe (ceai)"
6. " Mami mie imi place de tine, pot sa te pup? Vrei sa fi prietenuta mea?"
7. Fratele meu este preot iar Louisa mai mica fiind avea o oarecare
retinere fata de el, eu incercam sa o conving sa se apropie de el discutand cu ea: eu "unchiul e fratele meu si eu il iubesc foarte mult si el ma iubeste si te iubeste mult si pe tine" ea " ba nu, unchiu e fratele lu Doamne Doamne"

Promit sa imi mai aduc aminte si sa va tin la curent cu noi perlutze.

Alina & Maria-Louisa 19.08.2006

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.aly spune:

Revin!
1. Vazand niste poze de cand era mica si inca purta pampers, intreaba: "mami cand eram mica unde faceam pipi?" eu "in pampers iubita" ea "dar tot fetita eram, nu?"
2. Tati cand erai tu mic ne jucam amandoi?
3. "Vezi pitic sa nu aluneci in cada, sa nu cazi si sa-ti spargi dintii" ea "n-are nimic ca ma spal pe gingii dupa aia."
4. Mami, comandezi (comanzi) si tu o pizza?
5. Fetita aia e batatura (batausa).
6. Cantam si noi cantecelul cu gaste moarte? (vulpe tu mi-ai furat gasca)
7. La mare nu o sa intru in apa ca o sa ma transform in sirena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

foarte simpatica..sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii....am si eu o fetita de 5 ani jumatate si la ora actuala scoate perlute cand si cand .Tare imi sunt dragi copii cu perlute...fetita mea....la vanzator/vanzatoare-magazistul,magazista ...la leocoplast-bandalaj....si multe altele nimi vin i minte acum...

Mergi la inceput

Multumesc mult pentru urari. Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea voastra. Ai dreptate, toti cei mici sunt niste scumpi, singurii capabili sa ne descreteasca fruntile, adevarate.
1. Tati lucreaza la magazinul de baieti, mami la magazinul de fete, Almutzica (catelusa bunicilor)lucreaza la magazinul de catei, etc.
2.Soacra mea este o femeie foarte cocheta si ingrijita (spun eu ca este un lucru f bun pentru varsta ei). Intr-o zi vin de la serviciu si cum ma vede Louisa, imi spune "mami sa sti ca tati a venit si rujata aia a plecat acasa la ea"
3. "Mamaie tu esti grasa?" mamaie "da mamaie, dar am sa slabesc si eu sa fiu frumoasa" Louisa "nu mamaie sa nu faci asta ca mie imi place sa fi pufoasa"
4. Isi pune urechea pe burta bunicii si o intreaba "mamaie tu ai un bebe in burta?"
5. Intr-o seara statea in pat intre noi si la un momentdat vrea sa dea cu piciorul in burta lui tati, dar ajunge mai jos, disperata se intoarce spre mine si imi spune "mami eu cred ca tati nu are PA" (asa spune ea la pasa de cand era mica)

Mergi la inceput

Salutare! Vin cu noutati!
Zilele trecute, tati isi pregatea geanta cu bagaje pt a pleca in delegatie. Toate bune pana cand tanara intreaba "ce faci tati?" el "tati pleaca maine" ea "unde la munca?" el " mai departe si tb sa iau bagaje ca stau mai mult" ea "pot sa te ajut?" el "daca vrei tu...". Si incepe piticul nostru sa bage in geanta: sandalele ei, jucariile preferate, pernuta si in final de duce la frigider il deschide si ia 2 iaurturi si cu ele in brate se aseaja mot in bagajul lui tati. Noi " ce faci pitic?" ea "mi-am facut si eu bagajul, nu ma iei si pe mine?" eu ma bag in seama " bun, dar cu iaurtelele ce faci?" ea" unu pt mine, unu pt tati. daca ni se face foame pe drum?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yula94 spune:

Simpatica foc....

Mergi la inceput

Doi doua...cele mai mari gospodine, nu facem nimic una fara alta, . Astazi , eu le luam din balcon, mandra le ducea in casa nu inainte de a le mirosi "asta miroase a balsam mami. si asta la fel" la un moment dat vine cu bluzita ei de pijama la care spune " o vezi asta miroase a mine mmmmmm, vrei sa mirosi si tu?" eu plictisita " da" ea " vezi? acum daca ma iubesti pupo".

Mergi la inceput

Inca una tot astazi intamplata.
Am urcat in metroul care era destul de aglomerat. Fi-mea vroia sa stea pe scaun neaparat "da eu unde stau?" eu "aici langa mine si te ti bine de bara" ea " da eu vreau sa stau jos care este locul meu" eu " nu se poate ca sunt toate locurile sunt ocupate "(oricum toata lumea se facea ca ploua)ea "vreau sa se elibereze locul meu, ca eu sunt si tb sa stau jos ca sunt obosita si daca nu am loc ma supar si plec acasa". in fine dupa de a auzit-o tot metroul, eu eram, o doamna se ridica si ii da locul. Eu cu si scuzele de rigoare o asez pe scaun. Dupa nici un min ma intreaba " ce ai in punga aia?" eu "tu ce crezi ca am?" (stia prea bine ca erau minunatele jucarii ,minnie si micki mouse, pe care le plimba peste tot si tb spalate macar o data pe sapt, si o sticla cu apa) ea " da cred ca stiu, ai o sticla cu bere si una cu vin, sa le bem noi mai tarziu cand ajungem acasa"
cei de langa noi eu eram . Dar...asta este

Va pup

Mergi la inceput

In noaptea asta se pare ca am chef de scris. Maine sigur o sa am chef de . Imi tot aduc aminte...
1. In ianuarie dupa ce am desfacut bradul, vine tataie pe la noi, piticania incepe si se plange "uite tataie mami a aruncat bradul meu" tataie "de ce ?" ea " ca asa a vrut muschii ei".
2. In parc o mamica o intreaba pe Louisa cum o cheama, cati ani are, cum il cheama pe tati, la care ea raspunde "tati". "nu cred ca il cheama asa. mami cum il striga?" tanara fara sa mai stea pe ganduri raspunde "mai tu n-auzi".
3. Din greseala mi-a trantit un scaun pe picior. Eu am inceput sa ma vait de durere. A venit spre mine si m-a luat de gat prieteneste si imi spune "n-are nimic trece pana te-oi marita" eu "dar sunt deja maritata" ea " atunci pana te faci mai mare".
4." Cu cine o sa te mariti tu?" ea "cu piticul ala care e lipit pe perete" " si soacra ta cine o sa fie?" ea "alba ca zapada"
5. "Cum il cheama pe unchiu?" ea "tata-"
6. "Ce ai facut pitic ai cazut?" ea "nu, decat mi-am dat cu sangu in dreptu."
7. Buba asta s-a cam invechit, trebuie sa fac una noua.

Mergi la inceput

Revenim cu perle proaspete.

Am fost in concediu pe litoral. Acolo la fiecare pas dadeai peste trasurile trase de cai, care noaptea erau destul de zgomotoase. intr-o seara fi-mea era pe balcon si aude calul. aii cere lui tati sa o ridice in brate sa vada mai bine. Cand s-a vazut in brate , protejata de tati a inceput sa strige 'hei, mai lasati si voi caii astia in pace sa se odihneasca. Toata ziua toata noaptea fac tronc-tronc in capul meu'.

Facand nebunii, incerc sa o sperii putin 'vezi ca vine baba-cloanta si te transforma in broasca'. Ea 'nu ma transforma in broasca, ma transforma intr-o papuse mare si scumpa de la cora'.

La tara se duce cu mamaie sa faca turul gradinii 'mamaie asta ce e?, dar asta?' La un moment dat ajunge la ardei 'ce e asta mamaie?' 'ardei , sa manance fata sa se faca mare'.' Ardei are si mamaie de la Bucuresti si al ei e mai bun decat al tau, ca e copt.'

Murdarindu-se pe maini de pix il roaga pe tati sa o stearga cu vata si spirt cum a vazut la mine. Dupa ce procesul de curatare a luat sfarsit vine si ma intreaba 'te superi ca m-am sters cu spirtul tau?' eu ' nu ma supar iubita. eu ma supar doar cand vb urat, tipi, nu asculti de mami...' ea facandu-se ca 'nici eu nu ma supar daca am o prajitura si mananci tu jum din ea.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ang3lt0uch spune:

Cat de scumpa este! Si e si desteapta foc la nici 3 ani sa aiba asa replici !! Mai scrie-ne

Sorina, mami de Adriana Renata (08.05.2007)
Suparici de 2 ani
Poze NOI cu...noi:)

Poze cu ingerasul mic

Mergi la inceput