Paturi suprapuse
Pana acum copii au dormit amandoi in pat pe o canapea extensibila care se cere schimbata de la atata sarit pe ea.
Cum nu avem posibilitatea sa le oferim camere separate , solutia ar fi alta canapea sau paturi suprapuse.
Avand in vedre varsta lor (8 si 5 ani) eu m-am gandit la paturi suprapuse.
Ei nu vor deocamdata sa doarma separat dar ma gandesc ca peste max 3 ani vor dorii asta si nu vreau sa mai fac atunci alta investitie.
Va rog pe cei care ati avut astfel de paturi sa-mi spuneti parerea voastra. MIe imi e teama sa nu cada din patul de sus sau de pe scara cand coboara noaptea , ametit de somn, sa mearga la baie.
In timpu;l somnului nu are cum sa cada, o sa cautam din acela cu parapet dar ma gandesc la coborit pe scara cu ochii pe jumatate inchisi....
Raspunsuri
ralualexandrei spune:
Eu l-as pune pe cel mare in patul de sus daca as fi in locul tau.Si eu le-am cumparat paturi suprapuse si nu s-a intamplat sa cada din ele.Le-am luat de la Ikea caci acolo mi s-a parut pretul mai convenabil.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
adita spune:
nu mi s-a intamplat niciodata sa cada copilul noaptea din patul de sus. e drep ca la noi, la etaj doarme cel mare care nu se clinteste toata noaptea, nu se foieste, nu se trezeste, nu merge la wc in timpul noptii. daca ti-e frica de inaltime, sunt si paturi suprapuse mai apropiate, cel de sus vine imediat deasupra celui de jos, care are roti si se trage seara de sub cel mai inalt. sper ca ai inteles ceva din ce incerc eu sa explic
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) , Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
deli spune:
Sigur ca cel mare va dormi sus. Mie imi era teama sa nu cada de pe scara, cand se trezeste noaptea somnoros , sa mearga la baie.
Adita , foarte buna ideea ta. Stiu despre ce paturi vorbesti.
Asa ar fi si cea mica mai impacata. Ea e mai fricoasa si vrea sa-l stie pe frate-sau aproape.
Din pacate nu prea am vazut astfel de paturi prin magazine.
Oare daca gasesc vreo poza de net ar putea sa mi-l faca un timplar?!
Aveti idee cam cat e manopera pe la timplari?
ralualexandrei spune:
Eu am vazut in Ikea paturi de care zice Adita.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
deli spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ralualexandrei Eu am vazut in Ikea paturi de care zice Adita. Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Teledon pt Mihaitza 0 900 900 320-pt 10 euro 0 900 900 325-pt 5 euro |
Te cred, dar eu sunt din Craiova!
Rufus spune:
De vazut am vazut (e drept, nu in Craiova), dar eu l-am facut pe comanda. Am dat dimensiunile (atentie, dupa saltelele pe care le vizezi) si mi l-au facut din lemn.
N-au avut probleme. De nici un fel.
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
deli spune:
m-ati facut curioasa si m-am uitat pe catalogul Ikea.
Am vazut ambele modele de paturi si mi-au placut amandoua. Inclin totusi spre paturi suprapuse in ideea ca vor aves totusi odata camere separate si vom putea sa separam paturile. Mai ales ca ei fiind baiat si fata, paturile suprapuse le ofera o oarecare intimitate, pe care probabil ca o vor dori peste 2-3 ani.
Ralualexandrei, patul de la ikea iti permite separare in doua paturi neetajate?
Stiu ca mobila de la Ikea se demonteaza in parti componente. Cat de mici? Le-am putea transporta intr-un autoturism?
cu montajul cum v-ati descurcat?
Are toate piesele necesare sau trebuie sa cumperi separat diverse suruburi sau mai stiu eu ce?
ma mai gandesc si la varianta in care ma urc cu sotu' in masina, hai fuga mare la Buc, bintuie pe acolo pana dibuim pe unde e magazinul si cand , in sfarsit, ajungem , sa nu mai aiba patul?
classique spune:
citat din mesajul lui deli Stiu ca mobila de la Ikea se demonteaza in parti componente. Cat de mici? Le-am putea transporta intr-un autoturism? cu montajul cum v-ati descurcat? Are toate piesele necesare sau trebuie sa cumperi separat diverse suruburi sau mai stiu eu ce? ma mai gandesc si la varianta in care ma urc cu sotu' in masina, hai fuga mare la Buc, bintuie pe acolo pana dibuim pe unde e magazinul si cand , in sfarsit, ajungem , sa nu mai aiba patul? Speranta moare ultima! |
nu stiu cat de mici sunt pachetele cu aceste paturi...in schimb , poti evita o deplasare inutila pana la bucuresti, daca suni la numarul de telefon de pe catalog...cred ca e inclusiv in catalogul on-line..si sa intrebi dc au pe stoc produsul vizat.Eu am apelat acum ceva timp la varianta asta, pentru ca mersesem de vreo 3 ori dupa un produs si niciodata nu-l gaseam pe stoc.Pentru ca nu stiam exact codul produsului, mi-au cerut un numar de telefon si in 10 minute m-au sunat si m-au anuntat ca patutul meu este disponibil. In cazul meu, pachetul a continut absolut toate piesele necesare, iar montajul a fost extrem de usor. Oricum, sunt sigura ca-ti vor da si informatia asta la telefon.
mamacapra spune:
Te mai intereseaza paturi suprapuse ikea? Eu am cu patul de jos dublu si cel de sus de o persoana.As vrea sa le vand ca nu mai corespund spatiului pe care il avem acum.
mamacapra spune:
citat din mesajul lui mamacapra Te mai intereseaza paturi suprapuse ikea? Eu am cu patul de jos dublu si cel de sus de o persoana.As vrea sa le vand ca nu mai corespund spatiului pe care il avem acum. |