Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)
Raspunsuri - Pagina 6
silvi_2005 spune:
Eu sunt in zona ca nu a mai aparut al meu sot sper sa piarda vremea pe prin oras si nu sa fie tot la revizie cu masina nu de alta dar acolo il taxeaza pe ora . A aparut porumbul in piata
abia astept sa vina sa merg sa iau sa fac pe gratar .
Cosmina am fost la Hotel Saturn din statiunea Saturn,am mai scris, probabil nu ai fost in zona. E un hotel nou din 2006, are 5 stele si e chiar super si la pret abordabil zic eu, a fost in jur de 500 de euro 8 zile cazare si mic dejun.Socrul meu a luat cu Eximtur ca la receptie era 4,6 mil camera. Saturn e o statiune linitita si mai micuta, are preturi si la restaurante si terase super mici, cu 1,5 mil maxim mancam 5 persoane la pranz, o pizza e in jur de 150>000, au marketuri de unde poti lua tot ce vrei ca dulciuri si lactate si fructe mi s-a parut ok. Bine ca nu ai ca sa zic plaje amenajate sau multe puncte de divertisment dar noi am vrut o vacanta cu bunicii pt Alain si nu ne-a interesat prea mult alte aspecte.
Maraki si noi ne vedeam chemand pompierii . De ce nu iti faci plan de vacanta de we, noi facem adesea cu buget restrans o noapte sambata la hotel si un picknic pe plaja undeva si o baie macar mai schimbati decorul, gandeste-te la varianta, ti-o faci cadou de ziua ta Vezi ca sunt lanturi hoteliere super ok la pret sau inchiriati o camera la ceva casuta la mare am vazut pe ceva site si cu 50 de euro pe noapte. La plecare mergem sambata ca macar nu sunt atatea tir-uri sa vedem ce noroc o sa avem.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
asteryaro spune:
Maraki, in general iau decizii singura, dar si la comun. Nu, nu merg niciodata pe ideea "numai eu am dreptate". In legatura cu Razvan - ma incred orbeste in instinctul meu, iar Viorel are de asemenea incredere in deciziile mele. Adevarat este ca n-am gresit pana acum .
In general, in ultimii ani, m-am instruit sa fiu mai ponderata, echilibrata, atenta..... si lucrez intensiv inca la acest capitol. Cu alte cuvinte, pretind ca am devenit mai inteleapta.
da' care-i treaba cu politica ?
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Giova spune:
asa de rau m-am simtit de numa...m-a pus naiba sa bag pe stomacul gol(numai cafeaua bauta), vreo 2 pahare de greentea rece si cateva caise.
In timp ce bucataream m-a luat un rau, noroc ca am ajuns in baie, m-am pus pe wc si pe urma a urmat....nu va zic cum arata baia mea si cada.... dupa ce m-am oprit din toate cele, am sunat pe Clau, in cateva sec. era sus...saracul a avut ce curata prin baie dupa mine.
Am si dormit vreo ora, acum sunt mai bine...nu stiu ce naiba m-a apucat sa bag fructe pe stomacul gol...pofta...
Ana sper ca bb2 sa nu fie mai mare decat Marco...ma gandesc cu groaza cum va iesi.
Chiar azi ma gandeam in timp ce stateam in pat...la chestia cu 2 copii. Mi-e frica ca il voi neglija pe Marco, ca nu ma voi putea ocupa cum vreau de nici unul. si il intrebam pe Clau daca nu era mai bine sa avem doar unul...pe care sa-l iubim, rasfatam, sa-i dam tot ce putem noi....suna asa de egoist.
sper ca marco sa fie un fratior bun, sa nu fie gelos si sa se poarte bine cu Edi.
Ieri se uita la niste poze cu o zmeurica de la noi si a inceput:
vai mami ce bebe frumos! uite ce mic este, ce manutze si picioruse mici are! asa va fii si Edi al nostru!!
Mi-a venit sa-l mananc cand l-am auzit.
Am auzit ca a fost rece prin Franta, chiar vorbeam cu prietenul meu si-mi zicea ca acum de cateva zile s-a mai incalzit vremea.
ma bucur ca Alex a stat la dentist si oftalmolog...lui ii place in spital.
pe cand mai vedem poze cu frumosii tai?
maraki pacat ca ai rupt pozele. erau o amintire.
si mie imi place M. Tatoiu. e o femeie puternica, de succes, cel mai mult imi place cum gandeste si cum priveste viata.
Cosmi spor la invatat.
Silvia ma bucur sa aud ca sunteti bine, pacat de evenimentele astea urate, dar important e ca sunteti acasa, alaturi de cei dragi. profitati la maxim.
fug sa-mi iau copilul de la gradi. acum vad cat e ora.
_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze
asteryaro spune:
Da, hai ca m-am prins despre ce ziceai Maraki, apropos de politica Ro: faza cu eba. Am dormit putin si mi-am revenit .
Pai Maraki, asta este politica?? Adica eba este om politic?? Mi-e rau .
Silvi, Maraki n-are concediu (nici macar unul de we), deci nu poate face we, cel putin eu asa am inteles.
Wellcome ! Cum ti se pare Ro? Cred ca ti-a fost tare dor de ai tai... Ma bucur ca ati petrecut fain pe litoralul romanesc.
Gio, sper ca ti-ai revenit complet dupa raul ala. Si ai grija. Ce frumos spune Marco despre Edi . Cred ca ti-a crescut inima cand l-ai auzit spunand asa.
Razvan se uita la "Little Cars", le stiti? Pe dvd, ceva gen "Cars", ii plac la nebunie, astea sunt ultimele achizitii si preferinte. A dormit azi 3 ore jumate... deseara iar vizionam Clona together , ca de obicei, de altfel. Cred ca de luni il duc la cresa .
Azi am stat la tobogan la Mc, e singurul loc unde ma pot relaxa si eu pe un scaun, fiindca in rest nu prea am parte de asemenea lux. S-a jucat frumos o ora si jumate, pana au venit lucratorii si ne-au "dat papucii": cand este canicula, locul de joaca se inchide pana dupa amiaza.
Cam atata...
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteryaro Maraki, in general iau decizii singura, dar si la comun. Nu, nu merg niciodata pe ideea "numai eu am dreptate". In legatura cu Razvan - ma incred orbeste in instinctul meu, iar Viorel are de asemenea incredere in deciziile mele. Adevarat este ca n-am gresit pana acum . In general, in ultimii ani, m-am instruit sa fiu mai ponderata, echilibrata, atenta..... si lucrez intensiv inca la acest capitol. Cu alte cuvinte, pretind ca am devenit mai inteleapta. da' care-i treaba cu politica ? Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006) poze (1),(2),(3),(4) |
Pai vezi Astery, nici eu nu ma insel cand iau decizii EBA iti spune ceva? A castigat, va fi europarlamentar
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Silvie, daca nu munceste Giorgos, nu se poate pune in aplicare metoda de weekendO aiureala si aici, dr.ii nu-i dau semnatura sa poata lucra iar comisia nu l-a pensionat. Acum avem de plata 400 euro pt caldura din iarna, lumina 188 plus restul facturilor.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteryaro Da, hai ca m-am prins despre ce ziceai Maraki, apropos de politica Ro: faza cu eba. Am dormit putin si mi-am revenit . Pai Maraki, asta este politica?? Adica eba este om politic?? Mi-e rau . Silvi, Maraki n-are concediu (nici macar unul de we), deci nu poate face we, cel putin eu asa am inteles. Wellcome ! Cum ti se pare Ro? Cred ca ti-a fost tare dor de ai tai... Ma bucur ca ati petrecut fain pe litoralul romanesc. Gio, sper ca ti-ai revenit complet dupa raul ala. Si ai grija. Ce frumos spune Marco despre Edi . Cred ca ti-a crescut inima cand l-ai auzit spunand asa. Razvan se uita la "Little Cars", le stiti? Pe dvd, ceva gen "Cars", ii plac la nebunie, astea sunt ultimele achizitii si preferinte. A dormit azi 3 ore jumate... deseara iar vizionam Clona together , ca de obicei, de altfel. Cred ca de luni il duc la cresa . Azi am stat la tobogan la Mc, e singurul loc unde ma pot relaxa si eu pe un scaun, fiindca in rest nu prea am parte de asemenea lux. S-a jucat frumos o ora si jumate, pana au venit lucratorii si ne-au "dat papucii": cand este canicula, locul de joaca se inchide pana dupa amiaza. Cam atata... Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006) poze (1),(2),(3),(4) |
Da mai Astery, uitasem ca nu am zile libere Adevarul este ca pot sa imi iau concediu de odihna 24 zile dar prefer sa muncesc si sa fiu platita dublu la sfarsit de an. Italianul calculeaza 2 zile pe luna pt concediu. Baseasca nu este capabila sa fie in politica dar vezi ca este bagata
Giova eu asa eram, mancam cand se nimerea sa am pofte dar nu ramanea nimic in stomac....stiu ca tiramisu era binevenit in fiecare dimineata la sv, asta il puteam tolera Mai cumparam supa de la rest, chinezesc, imi aducea Giorgos la pachet acasa si mai comandam supa de legume care imi placea cum o facea bucatarul care era pe vremea aia la italian. Intre timp a plecat, s-a certat cu bucatarul principal si se amenintau cu cutitele prin bucatarie Deh, fiecare cu ce are la indemana la locul de munca
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Little cars il am de cand avea Angelo 2 ani, a trimis nasi-sa dvd-ul din Grecia dar l-am descarcat in primavara si in lb romana pe dc++. tu esti cu Clona, eu cu Regina Pe Giorgos il dispera ca este exact la ora cand vine de afara cu Angelo, trebuie sa-l spal, sa-i dau sa manance....tine si 1 ora jumate Nasol ca se termina sapt viitoare, nu stiu ce ne va baga dar mi.ar place mult sa vad Doctori de mame
la noi ploua si este racoare...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Vad ca Oprescu a dat unda verde la calcat iarba, cine vrea sa stea pe iarba in parcuri, este liber Adevarul e ca daca ar fi tunsa iarba asa cum se face la nemti, nu s.ar cunoaste nici o urma chiar daca ar sta si 5 oameni pe mp, iarba creste ca si parul, nu se strica absolut deloc daca este tunsa atunci cand trebuie Pe mine ma dispera administratorul cand tunde iarba, il apuca dimineata pe la 8.00 cand doarme Angelo Vecina mea de deasupra l-a vazut pe Angelo ieri cu ursul ala mare, este ferm convinsa ca este ursul ei chiar daca are culoarea mai deschisa. A lasat acum vreo 3 sapt. un urs maaaare intre carucioare( al meu si al vecinei de palier ) pt cine il vrea Era vechi si cu nasul rupt, nu l.a luat nimeni, l-am dus jos la parter in locul unde se arunca ziarele, ea spunea aseara ca este ursul lasat de ea
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine la
Nu am avut de lucru si i-am spus lui Dani ca sora-mea e la mare si de 15 minute ma toaca marunt la nervi si plange ca vrea si el la mare . Degeaba i-am spus ca vom merge si noi ca zici ca vorbesc alta limba . Sora-mea a ajuns ieri la mare, au dormit o noapte la Eforie si acum sunt in vama, merg la Nisipurile de Aur . Of de nu aveam licenta asta .
Silvia, ma bucur ca ai scris si ca sunteti bine, mergem la mare la noi pana la urma,( as fi vrut sa merg si eu la bulgari dar socrul meu nu a vrut), asa ca vom merge cu socrii si cu prietenii nostrii de familie care vor sta 3 zile.
Maraki si eu am avut burta mare si nu mi-a placut sa i-o fotografiez goala...adica mai imi faceam poze dar imbracata, doar burta sa se vada pielea mi se parea oribila. (Si acum sincer fara sa supar pe cineva -am mai spus mai demult ..mi se par urate pozele gravidelor care e pozeaza la piele...nush de ce....am eu un fix ). Imbracata mai merge, dar dezbracata...bleah.
Astery, nu mai tin minte cand a intrat Dana si ce a scris. oricum faza cu servici si familie...e de domeniul "hai sa caut o scuza sa nu intru sau sa nu scriu" . Si altele au familie si copii, servici si tot isi gasesc timp daca au chef de forum. No asta e, fiecare face cum doreste .
Cosmi Dani nu e dependent de mine ci de Nelu mai mult dar eu am sunat atunci si mi-a auzit vocea si gata a fost...daca nu e Nelu sunt foarte buna si eu . Bafta la examene. Cand mergeti la mare? Mai aveti un pic si voi.
Giova lasa sentimentele de egoism deoparte. E adevarat ca daca ai 2 copii, tinzi sa il neglijezi pe primul mai ales la inceput. Dar eu mereu in subconstient imi impuneam sa nu simta Sandra ca nu mai e singura, sa ii dau atentia cuvenita ca inainte....ca noah..sa nu simta. Dar nu prea se poate, e o schimbare in familie , in viata si nu ai ce face,la inceput e putin mai greu dar cu ajutorul familiei veti trece peste acest pas.
Ana, chiar urata patanie atunci cand l-ai pierdut pe Alex. Poze cu printesa cand mai pui?
Azi e ziua de nastere a soacrei mele dar numai maine mergem la ea la masa la amiaza. Deseara trebuie merg la ziua finului care face chef si 30 ani (Nelu e la servici)...dar merg pe la 8 si nu stau mult ca maine mai am de invatat si nu am chef sa dorm dimineata.
Maine e ziua prietenei mele dar inca nu si-o tine si probabil voi merge luni seara la ea dupa licenta, sper sa fiu mai linistita.
Astept sa scap odata cu licenta asta, sa ma linistesc si eu ca sunt cu nervii intinsi la maxim .
O zi frumoasa sa aveti .. merg sa invat..... iar . Atata nu am invatat decand sunt eu
P.S. Apropo Astery..ce nota e aia 8,5? De ce nu se rotunjeste la 9? Si eu am dat relatii ec internationale si am luat 9 . Bafta in continuare la examene.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...