Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)
Raspunsuri - Pagina 4
maraki spune:
Da chiar, sant cam dusa...Miha sanatate lui Tudor sa scape de infectie cat mai repede
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna seara si de la mine.
Sunt tare obosita si de abia mai vad sa scriu .
Astery, interesanta bicicleta aia, aduce la aspect cu un cart. Cred ca e greu sa pedalezi...cred nu stiu, oricum e ciudata pozitia. Ce vorbareata ai fost azi . Eu ic sa il duci pe Razvan la gradi ca acum vara nu sunt atatea boli. Din toamna ce faceti?
Miha, multumesc , sanatate multa lui Tudor. Cum a facut infectia? . Silvia e in tara, la Cluj, mare(Saturn)...pe acolo.
Maraki, bine ca mananca Angelo mai bine. Ar trebui sa ii mai dai si un sirop pt toamna..ceva vitamine pt pofta de mancare.
Giova, deci te-ai balacit...bine ai facut. Vezi ca azi a aparut catalogul de real si sunt creme de plaja cum erau la Metro 1+1
Cosmi, faine pozele, tu areti foarte bine iar Bianca iti seamana foarte bine . Nu stiu cum e aparatul ala de care spui ca nu am avut tangente cu asa ceva, dar daca trebuie sa-i pui pune-i acum cand e mai mica ca nu ii va fi asa rusine.
Nu mai stiu ce ati mai scris...
Copilul ala inoata bestial...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
asteryaro spune:
Neatza.
Nu-mi place sa va gasesc mereu pe pagina 2 .
Bianca, atunci cand stau in casa, sunt vorbareata, daca suntem plecati afara... sau am altceva de facut... nu scriu. Oricum, la mine calc. nu sta deschis decat daca am nevoie de el (si daca nu-l deschide Razvan ).
Sa stii ca sta destul de comod in trici aia Razvan (eu ii zic tricicleta, fiindca are 3 roti), cel mai mult imi place ca face senzatie pe strada , il priveste lumea de zici ca e calare pe vreo matura . Si scaunul ei este comod, cu rezematoare in spate.
Noi nu l-am inscris la nicio gradi, din cauza ca n-am fost pe faza . Oricum, aici in Buzau s-au facut inscrierile neoficiale de prin feb. martie.... Il duc la cresa fiindca a cerut, zilnic imi spune "mami, veau la Mica, la chesha" . daca ne fortam putin, ii gasim loc la o gradi bunuta, mai vedem noi. Si tot ce-mi doresc este sa nu se mai imbolnaveasca. Inteleg sa raceasca de cateva ori/an, dar el prea a facut-o lata de prea multe ori la rand, de 9 ori LAS... Doamne ajuta.
Ia sa ma misc, sa iesim afara, pana nu da caldura aia mare.
O zi frumoasa tuturor.
Kiki si Nicolae-Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Giova spune:
Neatza!
Marco azi a mers mai devreme la gradi, de la ora 9 ii ducea la un cabinet stomatologic in vizita. daca au tot vorbit despre dinti sapt. asta. Nu a prea vrut domnisorul sa mearga, ii era frica ca-i face ceva. are o mica carie, tot zic ca sun sa-l programez la o buna stomatoloaga de kinderi....si tot uit.
am calcat o tura de haine, degeaba a calcat tot socrella, ca s-au strans iar in 2 sapt.. fac o pauza si mai bag pe urma o tura.
Cosmi nasol cu aparatul. si nepoata a purtat vreun an si ceva...dar acum are niste dinti frumosi, s-a chinuit cu el, e drept...
Bianca pai normal ca am facut baie, de ce merg la strand? eu nu am treaba ca se uita ciudat barbatii la burtokul meu...ce-or fi zis/.....asta il face aici in bazin. vrem sa mai mergem...sa vedem cand si cum.
Miha mersi de aprecieri. Vopseaua a fost un blond mai inchis...de la Wella cred, profesionista, ca sa-mi acopere firele albe...dar uite ca iar se vad. nu stiu cu ce sa ma mai fac ca sa nu apara asa de repede.
Sanatate lui Tudorel...of...infectie urinara...hai ca scapati daca sunteti de ceva zile pe tratament.
Super ca memoreaza povestile, marco le povesteste cu cuvintele lui...mai baga una alta, scoate altceva...dar e simpatic. Aseara imi povestea ursul pacalit de vulpe.
Cristina plimbare placuta. hai ca o rezolvati voi cu gradi., poate din primavara...in timpul anului scolar se intra mai usor.
Maraki aoleu...as fi vrut sa va vad pe langa masina.
Bani si Marco mai cere, la mag. de langa parc numai el merge si-si cumpara ce-i trebuie. asta de cateva luni bune...tare ii place.
merg sa pap ceva ca mi-e fomica.
sunt prin zona.
si o zi buna sa aveti.
_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze
Biancas spune:
Neatza si de la mine la
Copii nu am, Dani e la soacrii si Sandra acum a iesit afara sa se dea cu bicicleta ca a sunat-o un baiat de peste drum .
Mi-a iesit un herpes la buza si asa nasol e .
In weekendul asta am 3 aniversari ..soacra-mea si finul nostru pe 20, prietena mea pe 21 . Soacrei i-a cumpart ieri Nelu un dvd ca asta vreau sa ii dam cadou de ziua ei (sa se poata uita copiii cand sunt acolo la dvd-uri sau cd-uri )-inteligent cadou nu? si la prietena si fin le dau bani ca eu nu am vreme de umblat dupa cadouri (cate 100 lei la fiecare). Isi cumpara ei ce vor..si daca nu sigur le prind bine banii ca prietena mea vine cu noila mare, iar finul ieri au ajuns acasa de la mare dupa ce au stat 12 zile .
Eu numai onomastici am in fiecare luna . Sanatosi sa fim ca le dam noi de cap la toate..nu?
In rest nimic nou, aici e cald, va fi o zi frumoasa pt plaja sau altceva...pt unii, iar pt altii...o zi buna de invatat iar .
O zi frumoasa sa aveti
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Biancas spune:
Giova, am scris deodata . Hehe..daca nasti in apa nu e bai mare, am inteles ca e mai usor in apa ca normal. Eh glumesc si eu..doamne fereste. Cum are carie Marco? Of doamne deja .
Cristina, plimbare placuta. Cu cresa.. mult ai mai tras-o cu laringita aia pacatoasa , dar poate nu mai face acum, mai ales ca spuneai ca vrei sa ii faci ceva vaccin...
Chiar ma gandeam zilele trecute ca peste 3 ani copiii nostrii vor merge la scoala deja , poate unele vom fi tot aici sa discutam care ce a facut, ce teme au primit, ce le-a dat de citit .
Biancas spune:
Merg si eu sa bag o tura de haine la spalat ca s-au adunat si la mine. Dupa licenta trebuie sa fac curatenie generala...trebuie sa spal si geamurile....acum mi se rupe, nu am vreme de ele .
Giova spune:
are o carie mica la prima maseluta de sus-dreapta. nu stiu din ce cauza, caci dulciuri mananca rar, cico nu a mai mancat de vreo cateva luni.
Noi cu sarbatoritii avem pauza pe timp de vara. pe noi ne usuca lunile sept.- martie.
In schimb avem vreo 2 nunti, una la sf. lui iulie(trimitem bani), alta la sf. lui sept., musai sa mergem, la Arad la varul lui Clau, si 2 botezuri: al lui Edi si a lui Eric...
_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze
cosmi1975 spune:
ziua buna gagici....eu ma preg sa plec la examen dar am zis sa bag un ochi pe aici...
am fost la dr sa mi fac o programare ca am o durere in sanul stang si mi s au cam pus pitici pe creier de disperare
stefan un scump dar aseara mi a facut o...cu mine in parc s a luat dupa o mamica care a zis in gura mare ca se duce sa ia bomboane si aplecat la magazinul lipit de parcyletam disperat feteklor toata lume a l a cautat...bineinteles ca m am dus la magazin dar m am uitat numai in prima incaperesi daca am vazut ca nu e...da i si tipa,alearga..toate fetele din parc au fugit prin imprejurimi...eu m am pus jos si plangeam iar bianca la fel....am tras o rau ,a durat cam 10 min totul pana un prieten de al biancai a intrat in magazin si mi l a adus...s a speriat si el cand avazut atata lume si pe mine si sorasa plangand....asa ca ce stateam pana cum numai cu ei dar pe banca acum o sa stau in picioare
Bianca o sa poarte aparat o perioada scurta de timp ,nu i e rusine ca acum aparatele sunt finute ,colorate
cosmi1975 spune:
Bianca sa stii ca la cat sunt de ametita...am pierdut nr doamnei jeni asa ca fa un pustiu de bine si mai da l 1 data