Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Am si eu vesti tot in spiritul mesajelor anterioare: alex a facut varicela, dar din aia nasoala cu febra 39,5_39,6 zile la rand si cu bube peste tot in int si exterior(acum pandim zgaibele ce cad sa vedem ce urme vor lasa)Dir de la cresa zicea ca a avut varicela de adult dupa reactii...in sf, acum asteptam sa vedem daca se "produce" si anastasia. enervanta asteptare!cu ocazia asra, alex a ratat serbarea de la gym si sa fie felicitat oficial de catre primarita ca termina cresa si merge la gradi...cica le dadea oficial si ghiozdanel. ma rog, nu conteaza "obiectul"(cica i l-au pastrat), dar banuiesc ca pe el l-ar fi emotionat momentul.
pt prima data eu am fost la adapost ca doar stiu clar ca am facut-o la 14 ani(am probe), taica-su insa a tr sa sa se vaccineze de urgenta ca mama lui nu mai stie, daca a facut sau nu.
Sper ca Razvan si cu Marco sa scape repede si fara comploicatii de ce-i incearaca acum.
Bianca-Felicitari!
BEE-scuze pt intarziere, tr sa stau in pat(col deschis), dar eu am stat pe langa ca nu aveam ce face.zpoi zvenit o sciatica, apoi=..., apoi... oricum, la finalul sarcinii o luasera toate rau razna si nici acum nu am multe raspunsuri sau am unele dar "dubioase"ma cercetez in continuare. Imp e ca bebe mic alias "Nastazi"(asa ii zice ale acum a fost mereu bine).Si tu si Giova sunteti niste curajoase pe caldurile astea si sunt sigura ca totul va fi bine pana la final.
Maraki-tu chiar te poti numi "fan"...anastasia e mare razacioasa si deja are jocurile ei cu alex, care nu o lasa sa-si manace pumnisorii...sa vezi se intonatie foloseste: e interzis sa bagi mana in gura"
Silvia-asa iute mi se pare ca a trecut vancata voastra ori am fost eu ratutita rau in per asta ca nu m-am prins cand a trecut timpul. Imp e ca v-ati simtit bine si ca Alaina facut infuzie de romana sia stat cu bunicii.Aventura voastra cu balconu m-a facut sa-mi amintesc ca am uitat sa va pov ca noi iar am comis-o cu liftul. de data asta n-a mai fost caz de pompieri, dar emotiile au fost mai puternice ca ne-a zguduit ca o cutie de conserva si vedeam cum o luase razna afisajul (nu mai era ora, etaj, temp corecta)alarma suna singura si la fiecare etaj facea un zgomot cumplit, iar eu tr sa-l linistesc pe alex(anastasia nu s-a prins de nimic). liftul asta cica e vechi de 2luni si bineinteles conform celor mai noi norme de securitate. aiurea, avea o piesa stricata ca imediat au pus hartie si l-au bagat in caractina

am uitat ce mai vroiam sa spun, ma duc sa fac nitel curat ca va dati seama ca-i dezastru pe aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Astery, sanatate lui Razvan. Nu mai fii prapastioasa cu prajitul creierului, desi stiu eu la ce te gandesti! Daca ar fi asa, multi dintre noi si copii am fi cu probleme mari. Copiii mici, stii si tu ca fac frecvent febra fff mare. Si eu cu Razvi al meu, am tras cu febra peste 40 de cateva ori. Iar eu copil fiind, ajungeam frecvent la delir de la febra. Cresc si trec si puseele astea febrile.
Giova, sanatate lui Marco! E baiat mare, sper sa nu te chinuie prea rau, desi clar trebuie sa-l rasfeti putin. Cu angina asta, pataniile noastre snt diverse. Ana a facut de cateva ori amigdalita acuta din punct de vedere al doctorilor. Dar cu antibiotic am tratat-o doar cand nu mi-a mancat o saptamana si incepuse sa refuze si laptele si voma (avea un an jumate).In rest, la ea amigdalele inflamate si rosii cu punctulete s-au lasat doar cu jena in gat (propolis cu vitamina C e taaare gustos si de bun ce e ii lua durerea cu mana), tuse si simptome de raceala. Fara febra, fara alte probleme majore.
Bianca, mi-ai facut pofta de o absolvire ceva! Cred ca tb sa ma apuc si eu de o facultate, ca sa am ce absolvi. Taaare frumos.
Sa ne traiasca toti cei ce poarta numele de Petru sau Pavel, Paul/Paula
fetele.

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am copt si eu ardei...daca tot stam in casa. Ploaie nu mai e...iesim afara dar mai tarziu ca e tare zapuseala.
Ana de france imi pare tare rau pt. Alex, sper sa scapati repede si fara urme de bubitze. pacat ca a pierdut festivitatea de premiere de la sf. cresei, cred ca i-ar fi placut.
Bee nu sar repede cu antibioticul, el de vineri tuseste , azi noapte rau de tot. I-am tot dat siropuri si vit.C (nu-i place cu propolis). de mancat mananca, febra nu face, nasul nu curge....asa ca sa speram ca nu e nevoie sa apelam la domnul Cexyl.

_
Gio36+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Ana , sanatate multa si vindecare grabnica lui Alex ! Si sper ca Nastazi sa nu se molipseasca. Pacat ca Alex rateaza evenimentul... Numai bine va dorim.

Ghiveciul meu a iesit... senzational de gustos! Pe cat de simplu, pe atat de savuros. Si am mancat cu ardei iute .

Aici a tras o ploaie, dar acum e iar zapuseala.
Lui Razvan nu-i place Peter Pan. Mai incercam si alta data.

Bee, ce sa fac, asa sunt eu mai prapastioasa. Si crede-ma ca stiu de ce. Razvan are deja niste probleme, iar febra... poate face bine la copiii sanatosi, lui NU. Nu acum, cand se chinuie efectiv sa iasa din gaura neagra . Dar parca putem alege momentele de boala ???
Merg la film, mai revin.
Ma chinuie rau herniile la coloana ... si stau mai mult in pat...

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Abia acum am reusit si eu sa ma asez am umblat azi toata ziua macar am rezolvat si la Primarie si la scoala privata a ramas ca vom vedea anul viitor ce vom face, taxa ar fi fost mica tare doar 40 de euro pe luna mancarea care e 80 euro pe 20 de mese o platesc oricum si aici. Sincer imi place mai mult scoala unde va merge Alain ca are curtea mai mare si ea e mica si cocheta asta e imensa cu clase de la gradi pana la liceu inclusiv dar probabil ca acolo vom continua dupa gradi. E scoala catolica si au si religie si tot felul de chestii legate de asta, mi-a placut ideea cica era scoale din aceea unde predau maicute.
Cristina sper sa ii treaca repede despre febra stiu ce zici si iti dau dreptate eu nu il las pe Alain sa treaca de 38,5 ca sar pe el cu algocalmin pe langa panadol si ii scade imediat sub 38, incearca si tu sa vezi daca functioneaza . Tu ai asa pb mari cu coloana? ar trebui sa iti faci ceva investigatii si sa porti corset din acela cand ai dureri.Pupici lui Razvanel sa ii treaca repede. Promit sa pun retete noi si bune .
Giova chiar ma gandesc la tie draga mea cand ma alearga Alain; S-a cumintit Marco, poti colabora cu el? Al nostru e la fel, acum dupa vacanta ne ia ceva pana il domolim azi s-a carat din magazin cand eram la casa iti dai seama ca am lasat tot si am fugit dupa el afara in parcare chiar nu stiu ce as face cu unul in brate si cu el la plimbare e clar vina noastra cred ca il lasam asa dar m-am saturat ca nu razbesc nici cu cearta nici cu pedepse...dupa vacata e horror pana se calmeaza.
Ana de France ati avut evenimente nu gluma bine ca a trecut imi imaginez ce rau a fost daca pe noi ne_a terminat ceva reactie la un vaccin asa cum zici cu febra mare ce crestea imediat la loc dupa antipiretice si tot tacamul, sper sa nu faca si Anastasia. te sun maine promit ca azi am fost tot pe drumuri.
Bianca o sa pun pozele dar vad ca nu reusesc cu drop_ul parolat o sa scot parola eventual. Impresii de vacanta ce sa zic ne-a placut si m-a bucurat tare progresele lui Alain, de odihnit nu m-am odihnit deloc cu atata umblatura in tara dar a fost frumos. Romania neschimbata nu stiu daca e de bine sau nu asta, litoralul cam neingrijit ca sa ma exprim plastic si Clujul horror de aglomerat dar am luat numai partile bune in calcul mereu. Am observat ca nu se da rest se rotunjeste suma, nu te lasa la piata sa iti alegi ce vrei, parca toata lumea e grabita si nervoasa...de eu sunt obisnuita acum aici in oraselul asta mic si linistit chiar radeam ca daca ne mutam vara viitoare si de aici in ceva suburbii o sa ma calce troleele in Cluj Moll-urile sunt superbe in Cluj si Cinema-urile de asemenea, cred ca astea din urma mi-au placut cel mai mult ca am reusit si eu in cateva nopti si ajung la filme.
Azi imi vine si dulapul de bucatarie ma asteapta iar reamenajari, Alain tot nu doarme in camera lui din noaptea asta reiau procedura de relocare am fost prea obosita aseara sa o fac.

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Am reusit sa pun si pozele aici http://www.dropshots.com/psilviaro2 pana la urma m-am logat la alt drops ca nu mergea altfel. Aveti ocazia sa revedeti litoralul romanesc , o dupa-masa frumoasa tuturor !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

FELICITARI BIANCA, AI O MARE SI FRUMOASA REALIZARE!!!
Sanatate multa lui Razvan, Marco si Alex, vad ca toti 3 sunt destul de bolnaviori, sper sa le treaca repede.Astery, eu iti impartasesc opinia legata de copilasii bolnavi, din pacate ptr. unii copii o simpla raceala luata de la un altul mai rezistent poate duce la o suprainfectie. Credeti-ma eu am incercat si sa-l las intre copii bolnaviori conform spuselor unora ca altfel nu capata imunitate rezultatul a fost aproape mai mereu o raceala nasoala cu complicatii.
Mi-e groaza de ce va fi la toamna cand merge la gradi, mai ales ca na, am facut-o si eu l-am inscris intr-un final la o gradi considerata f. buna din Cluj, deci va face si naveta cu noi, dar asta e n-am fost deloc multumita de ce am auzit despre asta din Apahida.
Silvia, apropo de piata din Cluj, azi i-am intors la unul punga cu cirese pe tejghea. E a doua oara cand imi pune in punga cu totul altceva decat au in fata pe taraba. Asa mare nesimtire, n-a comentat nimic drept dovada stia prea bine ca am dreptate.
Pup gravidutele, cred ca va e tare greu pe caldura asta, la noi in ultimele zile s-au inregistrat multi copii, nascuti la 36, 37 de sapt, din cauza caldurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna seara si de la mine.
Azi nu prea am avut timp de calc, v-am citit la amiaza dar nu am mai apucat sa scriu si doar acum mi-am facut timp.
In dupa masa asta a venit sora-mea de la mare si ne-a chemat la ei. Le-a adus la copii o gramada de cadouri iar noua cate un parfum.
Nisipurile de Aur...arata ciudat plaja, nisip ca la noi, plina de scoici ..am vazut in poze nu stiu de unde denumirea de nisip de aur ca numai de aur nu era .
Astery, Giova, Andiaroro sa sanatate la baieti .
Silvia, frumoase pozele. La noi la piata te lasa sa alegi marfa...unii isi mai baga mana sa te ajute dar in general te servesti singur. Vizavi de mine este un magazin de legume fructe, doar asa cumperi, servindu-te singur.
Giova, ce i-ai luat lui Marco cu spiderman? Ca nu am gasit nimic pe site.
Azi i-am cumparat lui Dani o pijama (compleu de vara- maieu cu panatloni scurti) cu Spartacus . E tare mandru de ce are el .
Maraki, cred ca si lui Angelo i-ar placea asa ceva .
Astery, interesant ghiveci ai facut tu...ce bine ca are succes la tine...la mine nu mananca Nelu, nici lui Dani nu i-a placut ca am facut sapt trecuta dar eu pun doar ceapa, ardei galben, rosii, orez .
Miha pai gandeste-te cum va fi la gradi..mai ales la inceput pana isi face o imunitate. Boli peste boli . Dar bine ca are bunici cine sa stea cu el in caz ca se imbolnaveste. Pe Dani cand l-am dus prima oara la cresa a mers 3 zile si a patra nu a mai mers ..a facut o laringita de toata frumusetea .
Astery, ceva de imunizare nu ii dai lui Razvan? Incearca cu Bronhovaxon, mare sau de ce nu in toamna Salina Praid .

Maine am zi de

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Bee, Ana de France, Miha, restul ..multumesc

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteryaro spune:

Buna dimineata la cafelute.
Bianca, ce sa-i mai dau de imunitate??? I-am dat de toate. Daca nu ajunge la " focar" toate bune si frumoase, cum merge la cresa aia - imediat se intampla ceva. Asta-i sigur. El din ianuarie, dupa amigdalita aia oribila, a fost sanatos, si slava Domnului, pe unde n-am fost cu el, si intre copii a stat, la gramada... acolo la cresa este CEVA, ori copil, ori adult din personal, purtator de virus sau bacterie. In fine, asta este. Acum este bine, vad ca febra dispoare incet incet, antibioticul isi face treaba, ce chestie, o singura doza/zi, ce comod si bine pt. copil. Pricum, Razvan inghite ORICE FEL de medicament, n-am treaba cu el, pana si Omega 3 ulei de peste il ia si rade dupa, si zice "nu-i buuuuuun", si rade de nu mai poate .
Sa poarte Dani sanatos pijamaua, cred ca ai vrut sa zici Sportacus, nu?
Mihaela, ce spui tu cu piata, se intampla si aici. Tarabagiii sunt mari nesimtiti... de cate ori nu m-am infuriat pe marfa din punga? Prefer (uneori) hypermarketul, acolo aleg, chiar daca pretul este dublu/triplu.
Razvan e innebunit acum dupa Fulger McQueen, de la Cars, cum se scoala, asta face. Acum e si plictisit saracul, numai in casa...
Aseara cica: mami, ar fi bine sa mergem la plimbare, cu masina, cu tati, la bunicul... Am zis ca mor de ras, ce tactica are in el.

Mai dar restul fetelor pe unde sunteti???
Stie cineva ceva de Irina?
Bumbita? Acina? Raluca? Pufu?

Cristina si Razvan (31.01.2006)

poze (1),(2),(3),(4)

Mergi la inceput