Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (323)
Raspunsuri - Pagina 17
asteryaro spune:
Si pe mine m-a dat gata disparitia lui MJ
... am deschis TV, am tras o tura de plans, si l-am inchis...
Maraki, barbatii nostri sa se ia de mana ambii: insensibili
. Cel putin la faza asta...
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Biancas spune:
Poze festivitate terminare:
http://www.dropshots.com/biancas3#date/2009-06-27/12:00:27
Revin maine.
Noapte buna 
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Buna ziua gagici,
Bianca am vazut pozele
Iti statea bine cu roba si nu te mai plange de kg ca esti o tipa foarte finuta
Pacat cu dropul asta ca nu pot lasa mesaje
Am vazut-o si pe Clarita din Spania
si este scumpica fooooc, arata ca o papusica pe plaja
Ferice de voi Ana ca stati langa mare 
Astery deci nici al tau husband nu este prea sensibil....fata eu si azi am plans...nu stiu cand o sa ma potolesc 
Silvie ati ajuns cu bine? Cum ati calatorit? Cum a fost la shopping?
Giova voi ce faceti?
Ana de France, ce face printesita?
aici de 8 zile tot in ploaie o tine
Ieri a fost Angelo sao vada pe Ioana la un concurs de dans
Dupa ce s.a terminat, a fost prezentat la colegele ei " meine kleine cousin "
s-a jucat si el cu copiii pe acolo dupa care a plecat la verisoara-sa acasa...in rest nimic nou....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Bonjour si de la noi!
Am ajuns cu greu asta dimineata la ora 7 am facut 24 de ore de data asta ca am tot oprit
prin Germania ne plangeam de ce nu am ales avionul
bine ca am ajuns cu bine.Am oprit o ora si jumate la Parndorf dar era aglomeratie mare si Alain turat tare nu am putut sa stam linistiti, nu am luat mare lucru eu mi-am luat 2 perechi de blugi de la Mango redusi super tare de la 50 de euro si de la 54 la 15 euro; Aici ma astepta o cutie postala intreaga de oferte s-au adunat ceva in 3 saptamani....
Maine trebuie sa rezolv urgent si la Primarie cu actele de derogare si cu inscrierea la scoala ca miercuri se inchid scolile, am intalnire si cu directoarea de la scoala privata la care voi renunta acum...cu shoppingul sincer cred ca ma desfasor mai mult pe net ca daca mi-am luat pantaloni astia erau cu probatul mai mult.
Sunt inca mirata ce bine vb Alain in romana dupa vacata asta si acum nu ii tace gurita
si face propozitii lungi
in sfarsit, sunt curioasa ce face maine la gradi ca parca vad ca o da numai pe romana
deseara o sa pun si pozele ca deja le-am pus pe CD. Tare rau mi-a paru de Michael
am tot auzit la radio in Germania dar nu am intele ce substante s-au gasit in sange la autopsie o sa ma uit pe net, a fost o stea
Cristina pupici sa va faceti bine, aiurea tare cu racitul de la gradi si aici fac la fel cu copii imi e si groaza din toamna
sanatate multa sa scapati repede.
Giova am inteles cu hainutele la moll
sincer sunt cam scumpe sa vb de milioane pe hainute de copii mai ales la veniturile din Ro dar la ce masini am vazut in parcari la Moll
poate au multi dintre ei bani garla
.
Maraki ce mai afce puiutul tau cum stati cu vb ? Bate gradi si la voi la usa nu ai emotii? Eu am adus condimente de mititei din Ro
sa fac asa cand ma ia pofta si de sarmale
ca nu am facut never aici, am venit cu o plasa de condimente de tot felul.La voi nu sunt carnaciori prospeti buni, aici e plin sincer nu sunt in Romania asa diversificati si buni.
Ana de Spania pupici si distractie frumoasa pe plaja va invidiez pozitiv
ce frumoasa si mare e printesa ta si tu ai alt zambet de cand esti cu ea mamico 
Bee salutari si pupicei ce mai fac spiridusii tai, tinem pumnii cu sarcina nu te mai stresa cu kg ca dupa ce vei alerga dupa spiridusii in echipa sa vezi ce slabesti
.
Bianca felicitari pentru absolvire frumoase poze ai pus
.
Nici nu imi vine sa cred ce repede a trecut vacanta asa parca nici nu am fost plecata doar praful din casa imi confirma ca da
am sters si adunat azi maine trebuie sa bag smotru serios ca parca vin la casa pustie cand lipsesc asa mult.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Buna gagici. Am ajuns si eu cumva acasa..pacat ca a venit ploaia ca am fost cu copiii la strand. Vai ce bine a fost, m-am racorit putin.
Despre ieri ce sa va spun...a fost emotionant si frumos, festivitatea a inceput cu o ultima ora in care profii ne-au urat toate cele...apoi ne-am incolonat si am plecat spre locul unde se tinea festivitatea mare..ati vazut ce era acolo...noi studentii eram jos, pe laterale, pe margini rude, neamuri...era o atmosfera super frumoasa, am depus juramantul, dupa care ne-am aruncat togile in sus
..eu asa am aruncat-o ca mi-am pierdut-o vreo 5 minute in multime.
Apoi ne-am dus si am sarbatorit cu o amiaza cu familia, apoi am trecut pe la tatal meu pe la cimitir (tare mandru ar fi fost de mine ca toata viata si-a dorit asta
), apoi acasa...facut niste cartofi aurii reteta lui Silvia, ficat si snitele, salata de varza ca au venit finii care au lucrat si sotul prietenei cu baiatul ca prietena mea a lucrat.
Si cam asta e fost ziua de ieri, frumoasa...cred ca tare plictistoare vor fi iernile fara invatat
.
Multumesc de comentariile din drop
.
Maraki cine e Ioana? Ca nu stiu..... Multumesc...lasa draga kg mele ca daca as avea cu vreo 20-30 mai putin ar fi super
.
Astery, sper ca sunteti mai bine.
Cosmi, distractie frumoasa la mare ....cred ca va pregatiti deja.
Giova, voi ce ati mai facut?
Bumbito./..mai intra si pe aici si zi-ne ce face Sebi. Niste poze cu domnisorul cand pui?
Cred ca imediat trebuie sa ap[ara si Toanca din concediu.
Silvia, cred ca ati ajuns ca te-am vazut in drop. Impresii, poze despre/din Romania?
Eu maine vroiam sa spal haine, geamuri...sa fac curatenie dar e sarbatoare...e Sf Petru si Pavel. O lasa pe marti.
Vineri noaptea plecam si noi la mare...vai ce repede a trecut timpul si ce repede va trece in continuare.
Mai revin...
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas3" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
Giova spune:

Noi nu am facut mare lucru...ieri ne-am plimbat prin oras si am mancat porumb fiert la greu...azi dim. la o
pe centru, in Metro dupa peste si acum vrem sa mai dam o tura pe-afara...aici aproape prin cartier.
Ieri am cam avut contr. naspa si intariri ale burtii, dar tare bine mi-a prins plimbarea din oras.
Imi apasa bb pe ceva nervi care imi dau cate un junghi/durere pe picioare in jos
. Bine ca nu au inceput durerile astea mai devreme...
Cosmi, Maraki nici eu nu-mi revin cu MJ...chiar si al meu sot a ramas marcat si se uita la toate reportajele cu el.
Bianca tare faine pozele si ce de lume. Bine ti-a stat doamna cu roba! cred ca au fost toti mandri de tine...si cu siguranta tatal tau a fost alaturi de tine de acolo din cer.
Silvia ma bucur ca ati ajuns cu bine. Fain ca ai gasit ceva la Mango. Cumnata e in Italia pana diseara, dar numai in 6 incep reducerile acolo.
pana una-alta, am comandat si eu de pe laredoute, 3suisses si kiabi pt. baietii mei. Eu si tati...cu alta ocazie..cand om scapa de criza asta.
Ana poate reusim sa ne vedem in august...noi am vrea sa plecam dupa 15 in Alba, daCA TOTUl e ok cu bb.
si o duminica faina sa aveti.
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze
asteryaro spune:
Buna.
Azi am mers la medica noastra, in concluzie la Razvan este o pneumonie acuta interstitiala 
. Dupa 5 zile de cresa
??? I-a dat Cedax, sa speram ca scapa de antibiotic intravenos, pe langa antipireticele de rigoare, Rhynatyol, homeopatele clasice (nu le mai scriu aici, ca v-am zapacit cu ele).
Silvia, bine ati venit acasa in Franta! Abia astept sa mai pdai ceva retete de papa bun ce mai faci tu. Pupicei vorbaretului!
Maraki, dimpotriva, Vio al meu este hipersensibil, dar... el este alta generatie... asa ca il pot intelege.
Gio, ce-ai comandat la copii?
Bianca, fff frumos si emotionanta festivitatea... mi-a placut mult.
Mda, si cam atat.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Giova spune:

tuturor celor ce poarta numele de Petru si pavel si derivate ale acestora!
eu sunt la
. Marco a tusit rau de tot azi noapte, asa ca azi am sarit peste gradi, astept sa se trezeasca sa mergem la un control.
Intre timp....ma chinui sa-mi fac unghiile de la picioare cu rosu, la pedi, doar pe sapt. viitoare vreau sa merg.
Cristina sper sa nu ajungeti la perfuzii, sa-si faca efectul antibioticul asta. of...ce rau imi pare.
hainute le-am luat, la Marco: blugi, geaca de blugi, ceva bluze, vreo 2 pijamale(spiderman si Nody), bermude, tricouri. La EDi: o paturica, ceva compleuri de vara si ceva pijamalutze intregi din bumbac....
Nu cine stie ce, nici nu am prea gasit mare lucru si nici reducerile nu au fost foarte mari...de mai stateam nu gaseam nici atat.
va
, s-a trezit piticul, merg sa-i dau sa manance.
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze
asteryaro spune:
Buna dimineata.
Razvan a tusit toata noaptea, bine doar ca nu s-a trezit, dar nici bine n-a dormit. Aseara la 12 si ceva ma chinuiam sa-i scad febra, cu sosetele cu otet, Novo si Nurofen. In fine, o trecem noi si pe asta, bine ca ne da si duminica "Clona", am avut aseara ce ma distra cu Razvan la film. Ii place mult
.
Si record absolut, azi s-a trezit la 9.50!!! Asa ca azi vom sari somnicul de amiaza. Atata bai sa fie, doar sa-i fie lui bine, ca iar i s-a prajit creierul de la febra asta
.
Gio, sper ca nu-i nimic foarte serios cu Marco, sa intri sa ne spui ce si cum, sanatate multa va dorim!
Maraki, ce traznai mai face Angelinos
? Si poze nu mai pui deloc, ntz ntz ntz...
Eu am pus la cuptor un... ghiveci. Vinete coapte (de la congelator), ceapa (noua) taiata sferturi, usturoi nou, rosii date la robot, ceva feliute de cartof (n-am avut mai multi
), ulei, apa, delikat, marar, patrunjel tocate... sa vedem ce nebunie iese, deja miroase bestial.
Sunt p'aci.
Cristina si
Razvan (31.01.2006)
poze (1),(2),(3),(4)
Giova spune:
de la dr. si mall.
Marco e cu angina acuta, rosu gatul si cu punctulete...
. Ne-a dat antibiotic, eu as mai sta sa vad daca il dreg cu naturiste si alte siropuri, mai ales ca nu mi-a facut febra.
Azi si maine sta acasa...doamne ajuta sa fie bine si sa nu ma oboseasca prea tare.
Am fost cu el si prin Mall, au inceput reducerile, dar numai intr-un mag. am putut intra. Pe urma sus la KFC sa pape si acasa.
Vad ca a inceput ploaia, asa ca vom sta prin casa azi
.
Cristina si Marco mi-a tusit pana pe la 2 noaptea si de dim. de pe la 7 a inceput. Nici el nu s-a trezit, dar efectiv ma dispera pe mine tusea lui.
pofta buna la ghiveci sa ai.
_
Gio
36+ si Marco(06.01.2006)
poze