***Bazar pentru Sebi***
Raspunsuri - Pagina 17
nushulica spune:
licitez 152. Pampers chilotei Active Boy, marimea 4,pachet inceput(mai sunt 28 scutece), 15 lei, moni_or -15lei
de
DavidPoveste
kriss79 spune:
cristina_26 si Gargoyle(imi cer scuze de intarziere) am pus azi pach.la Posta.
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Albena 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui kriss79
bb, le-am adaugat.te rog numai sa imi spui ce marime sunt sandalele. Asteptam atunci sa ajungi acasa.Dai linkurile si detaliile asa ca acum pt. celelalte produse. Multumim! www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page Cristina si Alessia Stefana Albena 2009 HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI! |
multumesc frumos.
nu mai stiu exact, 36-37. iti spun sigur miercuri!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007
alinamoro spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui bb_yasmi
multumesc frumos. nu mai stiu exact, 36-37. iti spun sigur miercuri!!! ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 ![]() |
Am marit poza www.flickr.com/photos/21607085@N03/3058706740/in/photostream/" target="_blank">asta si scrie 36 pe talpa sandalelor.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina
(31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos
(11.04.2002) poze
alinamoro spune:
Am depus azi banii in cont (80 ron). Daca nu confirma Andreea o sa trimit dovada platii pe mail.
(11.04.2002) poze
bb_yasmi spune:
alina,
multumesc!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi &
ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007 
mexxa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristina_26 Am facut si eu plata pt produsele castigate in dimineata aceasta... confirmi tu , te rog?? Initialele: D.C. ![]() Mamica de poznas Bazar pentru Bogdan Bazar pentru Sebi Bazar pentru Mihaita Bazar pentru Ema |
Am verificat astazi...si au intrat banutii de la D.C

Alina verific mai dupa amiaza sa confirm plata facuta de tine.

, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
M&M spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mexxa
Am verificat astazi...si au intrat banutii de la D.C ![]() Alina verific mai dupa amiaza sa confirm plata facuta de tine. ![]() Andreea, mamica ingerasului luptator... Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata.... |

Mamica de poznas
Bazar pentru Bogdan
Bazar pentru Sebi
Bazar pentru Mihaita
Bazar pentru Ema
alinamoro spune:
Am primit azi coletul de la Kriss, multumesc! 
(11.04.2002) poze
Gargoyle spune:
Kriss, am primit si eu costumasul Laura Ashley, e tare frumos! Multumesc. Iti trimit si un PM. 
Mami de pisicuta
(28.06.2006)
O ratusca DC:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=ratusca%20din%20viata%20mea&page=7