***Bazar pentru Sebi***
Raspunsuri - Pagina 18
crissintibun spune:
Buna seara!
Dandusa si Ancadragoman, azi am expediat coletele cu fustita, respectiv jacheta groasa catre voi. Sper sa le primiti cat mai repede.
Mami de Ami
ancadragoman spune:
Azi depune sora mea banutii ca eu nu reusesc nici azi sa ajung la banca
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
Are mama o ratusca...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca%20din%20viata%20mea&page=2" target="_blank">an1 si an2
dandusa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissintibun Buna seara! Dandusa si Ancadragoman, azi am expediat coletele cu fustita, respectiv jacheta groasa catre voi. Sper sa le primiti cat mai repede. Mami de Ami |
dimineata,am reusit sa depun si eu banutii.
banii au fost depusi de Calina Claudiu.daca poate Mexxa sa confirme.multumesc
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
dandusa spune:
Andreea,sant prb cu banii depusi de sotul meu?obiectul licitat de mine,este deja pe drum si m-as simti prost sa stiu ca ceva nu-i in ordine?
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
mexxa spune:
citat din mesajul lui dandusa ,sant prb cu banii depusi de sotul meu?obiectul licitat de mine,este deja pe drum si m-as simti prost sa stiu ca ceva nu-i in ordine? diamantu' si safira' poarta-ma mami |
Banutii au ajuns insa nu am avut acces la net sa confirm.
La invitatia unor prieteni de ai mei am fost cateva zile la mare.....Sebi sa simtit superrr a fost atat de fericit,
M-am bucurat ca l-am putut scoate din mediu asta traumatizant.
Va pup si multumim
, mamica ingerasului luptator...
Sebi are nevoie de voi!!! .......... Drop by drop you make the see! .......... Sebicu web'site
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Emma, un inger ce nu il vom uita niciodata....
dandusa spune:
Mexxa,
ma bucur mult ca v-ati relaxat la mare
am primit fustita azi.Crinuta-i fff incantata,multumesc
diamantu' si safira'
poarta-ma mami
diana2242 spune:
o rugaminte la andreea_and daca imi poti masura fusta H&M in talie
am avut si eu una dar nu o mai gasesc si chiar mi-a placut dar daca nu e de gasit nu stiu marimea.mercic
andreea_and spune:
Am primit coletele de la AncaDragoman si Ayla, multumesc foarte mult . Imi cer scuze ca nu am confirmat mai devreme .
citat din mesajul lui diana2242 o rugaminte la andreea_and daca imi poti masura fusta H&M in talie am avut si eu una dar nu o mai gasesc si chiar mi-a placut dar daca nu e de gasit nu stiu marimea.mercic |
Am incercat sa masor, ca fiind de gravida talie nu prea are: in partea de jos, banda care vine sub burtica are cam 105cm si in partea de sus, la bumbacul ala care se trage sub sani are cam 95cm dar este elastic si se mai intinde. Sper ca ai inteles ceva, daca nu, mai intreaba-ma.
Edit: Andreea, ma bucur ca s-a simtit bine Sebi la mare, dragul de el.
Mamica de Mina
Ramonika spune:
mexxa - sper ca au intrat si banii de la mine. 30 RON depusi pe 22 iulie pe numele Ramona F.
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor