Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (311)
Raspunsuri - Pagina 17
carpatina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihailescu teodora Si duminica seara la intalnirea cu elvetienii a fost si draga de Me!Se cam iubea cu Michael(cu accent germanic,ca la M Schumacher Atentie...Clujul receptie.... |
Auzi.. da' dovezi ai?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
slippers76 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui carpatina
Auzi.. da' dovezi ai? ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Martorii se pun?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
papanash spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Vad ca m-ati abandonat...Dar eu nu m-am lasat cu pozele. Iata si balerina in rol de printesa roz si soldatel dansator . Este fericita ca a dus totul pana la final si ca a primit multe flori . Pe prima pagina o sa o recunoasteti pe balerina, pozele de la primirea artistei dupa spectacol sunt pe pagina 2 unde este o poza si cu profesoara exceptionala, iar pe ultima pagina poze din spectacol sa va conving ca a fost superb. Va pup, noapte buna! Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Roxana, deci am vazut o data pozele, m-a cuprins o stare de beatitudine si fericire lacrimoasa, m-am dus la frigi si am scos o bere pe care am baut-o (pe stomacul gol, ca acu am sosit acasa ), apoi am mai vazut inca o data pozele. Ce pot sa-ti zic ? cred ca esti in al 9-lea cer, ai o fata foarte frumoasa si talentata, sa va tina DD sanatosi sa-i puteti oferi in continuare lectii private de desen, balet, inot, tot ce-i place printesei . Este un copil polivalent, iar faptul ca-i place sa fie in centrul atentiei trebuie sa va bucure mult fiindca prin dirijarea armonioasa a caracterului va ajunge tot mai sus.
Bravo Alexandra, bravo parinti de Alexandra !

............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
Hai ca in loc sa ma pregatesc pentru venirea sefului eu rad cu lacrimi la postarile voastre.
Cumatra, orientativa sau nu, e daramatoare lista. Si sa stii ca faza cu Bogdan am remarcat o si eu si ma stii ce neatenta sunt. ![]()
Cat despre patrulater, asta seamana a episodul trecut din filmul cu mormoni de pe HBO. ![]()
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
carpatina spune:
| citat din mesajul lui slippers76 La nunta fu obositor si friiiigggg. Am inghetat pe malul lacului la Mamaia. Poze n-am prea facut, ca eram prea ocupati sa dardaim. Da' tot ne-am facut asa, cate un portret, nu de alta, dar cine stie cand ne mai prind rudele pe la nunti |
Mah, actori trebuia sa va faceti.. Ca nu se vede in pozele astea DELOC ca va e frig
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
papanash spune:
| citat din mesajul lui Yaia Achitarea datoriei! Noapte buna tuturor! ================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) Poze |
Yaio, e frumos rau de tot, imi vine sa-l pup
. Mi se pare ca seamana din ce in ce mai bine cu tine, asa-i ?............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi-poze
Ghighi- filme
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui papanash Roxana, deci am vazut o data pozele, m-a cuprins o stare de beatitudine si fericire lacrimoasa, m-am dus la frigi si am scos o bere pe care am baut-o (pe stomacul gol, ca acu am sosit acasa ), apoi am mai vazut inca o data pozele. Ce pot sa-ti zic ? cred ca esti in al 9-lea cer, ai o fata foarte frumoasa si talentata, sa va tina DD sanatosi sa-i puteti oferi in continuare lectii private de desen, balet, inot, tot ce-i place printesei . Este un copil polivalent, iar faptul ca-i place sa fie in centrul atentiei trebuie sa va bucure mult fiindca prin dirijarea armonioasa a caracterului va ajunge tot mai sus. Bravo Alexandra, bravo parinti de Alexandra ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |

Multumim din suflet, lasa ca vine si randul tau in curand sa alegi activitatile potrivite pentru Andrei. Nici nu stii cum zboara timpul. Dar sa stii, cand ai zis ca ai vazut inca o data pozele, ma temeam ca ai baut inca o bere.

Rox , mamica
Roxana_G spune:
Ana, mi-a luat-o Carpatina inainte, si eu voiam sa vad dardaielile.
Am vazut si poze cu piscina in curte, mi-ai dat o super idee.
Rox , mamica
Roxana_G spune:
Cumatra, dar in loc sa ne ametesti cu listele astea nu pui si tu poze cu toaletele de la nunta?
Rox , mamica
mihailescu teodora spune:
| citat din mesajul lui Roxana_G Cumatra, dar in loc sa ne ametesti cu listele astea nu pui si tu poze cu toaletele de la nunta? Rox , mamica Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi |
Le astept si eu zilele astea!Nici eu nu le-am vzt,ne-am bazat exclusiv pe fotograful profesionist!
Teodora ,cea mai fericita
de
Mihnea Andrei(17.10.2007)Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit
Mihnea in actiune
Povestea nasterii