Imnul emigrantului roman si banii lor

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tonia Antonia

Marox, eu planta leusetean (en fr "liveche") am gasit-o la fermierii care vin la piata. M-au si intrebat ce fac cu ea...

Pai si ei de ce au pus-o in vinzare daca nu stiau cum se maninca? Merci pentru traducere, nu stiam denumirea franceza .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

e vina mea ca nu stersei partea despre importanta-ti persoana! faceam referinta la seminte per sei, pentru ca semintele de floarea soarelui si covrigii sunt lucrurile ce-mi lipsesc acu real din Romania (si frate-miu, da nu-l pot pune in aceeasi categorie, ca parintii sunt aici in vizita)

Emma Aida e inger
Doamne'ajuta!
http://maru-incotro.blogspot.com/

sminte de floarea soarelui sau de leustean? am seminte de leustean, de urzici si de loboda verde. Leusteanul din curte e cat gardul, urzici si loboda n-am unde sa le pun.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Citat:
citat din mesajul lui caro

Citat:
citat din mesajul lui maru

e vina mea ca nu stersei partea despre importanta-ti persoana! faceam referinta la seminte per sei, pentru ca semintele de floarea soarelui si covrigii sunt lucrurile ce-mi lipsesc acu real din Romania (si frate-miu, da nu-l pot pune in aceeasi categorie, ca parintii sunt aici in vizita)

sminte de floarea soarelui sau de leustean? am seminte de leustean, de urzici si de loboda verde. Leusteanul din curte e cat gardul, urzici si loboda n-am unde sa le pun.....

Mama mandra de Dan Andrei (24/03/1996) si Thomas Adrian (18/01/2004)
http://community.webshots.com/user/lidia67

leustean am gasit la St Jacobs la piata si am pus in gradina
dar loboda verde, mama, as fi boieru Gica! ce tare as fi cu loboda...as face si contrabanda

Mergi la inceput

maru, caut semintele si-ti dau de veste....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Cred ca ma apuc de afacerea vietii: trafic de loboda si leustean, seminte si pastarnac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Cred ca ma apuc de afacerea vietii: trafic de loboda si leustean, seminte si pastarnac.

In functzie de anotimp potzi sa tranzitezi:varza murata,muraturi,pepene pus la murat si ma rog tot felul de acrituri de astea,amandinesi ma mai gindesc sa-tzi mai dau idei!

Dana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni
Tzuni stiu doar ca cererea e mare:)Azi Zuzunaki mi-a pus la posta un hasiso-leustean, vad ca am sanse si la hasiso-loboda ba chiar am fost intrebata de o super fata azi de vreau husti ca sa-mi fac bors de casa! Ajungem forum de traficante. Trimisesem eu acum citiva ani niste pompite de scos mucisorii la astia mici si-n Ro si-n USA, Canada etc de ajunsesem fata cu mucii. Iar o prietena buna din franta, o fata de milioane a trimis varza murata tot asa la citeva fete de pe forum si asta in ajunul Craciunului! Va dati seama ce bucurie:) Ea era fata cu varza, zuzunaki e fata cu leusteanul asa ca vezi te alegi si cu alinturi cu drag:)Apropos de bors si foile de varza murata, azi trimisa de Dana am luat borsul cu 2€ sticla de 1l, bio e adevarat. Bors vindut la un fel de plafar ca licoare tamaduitoare pentru piele, stomac si altele iar in franta prietena mea a gasit varza aia buna de sarmale la un magazin de delicatese unde se vindea asa cu sfertuletul vidat de s-a crucit madama respectiva cind a comanadat romanca vreo 15 pachete.Sa va mai zic cam in ce fel s-a uitat farmacista nemtzoaica la mine si cu ce mila la Aldo bebe din carut cind am cerut vreo 25 de pompite minune de scos mucii?!Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Maruuuuu, esti pe-acilea? repede, ca ne prinde interpolu' si rcmp-ul si opp-ul: gasit semintele de loboda. Si e loboda d-aia rosie, cica magenta magic.... le vrei? eu lucrez la 250 Yonge (asta insamna in Eatons, unde e Searsu'...) da un semn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Vai mai fetelor, ma omorati! Da cu niste telemea nu se indura nimeni sa arunce incoa? Si loboda asta de care citesc de dopua pagini incoace...mmmm....ce-as mai manca un bors de loboda
Ca m-am saturat de oreeeeeeeeeez

Fii TU disponibil cand vrea copilul, nu-l fa pe el disponibil cand vrei tu!

Mergi la inceput