Imnul emigrantului roman si banii lor

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Eu stiu francezi in sua care aduc la fiecare calatorie din Frantia mustar si vin. Si parca mai era ceva da' pin la urma au gasit si aici intr-un magazin.

eu acum cind vin in Ro stiti cu ce ma intorc? cu alcool distilat sa-mi fac eu propriul limoncello deoarece in sua nu se gaseste alcool de 80 pt. asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanadara spune:

Ce inseamna limoncello?D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuzunaki spune:

Vik,
am io leustean in gradina.Vrei sa-ti dea baba?Nici acum nu m-am invrednicit sa-l congelez(iar anul asta patrunjelul si mararul mi-au iesit tzutz)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marox
Ce-o fi frate, cu leusteanul asta, de nu creste prin strainataturi?! Eu am incercat sa plantez in gradina, am respectat instructiunile, da' nu stiu de ce n-a iesit. Cimbru se gaseste aici, dar leustean, neam. Ma gindesc ca poate e din cauza ca nu stie lumea la ce sa-l foloseasca! Adica da, in afara de ciorba aia romāneasca, neaosa, cu leustean en gros pe deasupra, ce sa faci cu el?!Marox, mama lui Alex (n. 14.06.03) si a Juliei (n. 29.03.05)
Serios? Hai mai ca mi-ai dat o veste proasta acum, imi propusesem sa plantez si eu. Ce pacat ca nu m-am ocupat de treaba asta mai de mult, abia acum am pofte mari de ciorbe romanesti si n-am ce-mi trebuie.Ai pus seminte? Daca e asa, nu-mi iau riscuri si tre sa vad cum aduc un leustean plantat in ghiveci si pe urma mutat in gradina.Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Citat:
Mey Vikingo,du-te draga in Schleker sau Rossman si cumparatzi Brottrunk,ala este bors de fapt nemtzesc!macar itzi faci pofta acolo!Dana
Sarumina Dano. Greu tare cu poftele astea. Nu am mai auzit de borsul asta nemtesc, ete la voi astea ca vorbiti de toate la sub cu nemtzoaicele si lucrurile astea vitale le tineti secret. Pai trebuie scris la lista in primul mesaj, ca de ex poate fetele noi nu stiu cum ii zice la cimbru aici si nu le iese mincarea ca acasa si dau in depresii ori astea ca mine nevricoase ca nu-si fac poftele pe loc. Nu puteam si eu sa vreau o inghetata. Dar tarita aia din care se face bors stii ceva? Cum ii zice si de se gaseste?Vikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

On-topic, cred ca pe linga banii trimisi rudelor romanii din Europa mai exista fonduri consistente investite in economia romaneasca prin casele ce si le fac cu materiale de constructie+forta de munca din Romania, si toate investitiile ce le mai fac odata intorsi acasa sau cu banii trimis familiilor (la mine nu e cazul ca inca imi da mama bani cind merg in vacante pentru ca ma cam obliga sa-i iau pentru cheltuieli acolo, si-n plus o plimbare anuala canada-romania-canada de 2-3 persoane nu-i tocmai pe gratis; face cit doua vacante bune in sud:))

Altfel eu aduc doar visinata si tuica de pruna din tg-mures cind merg acasa, si cam atit; la primele vizite am mai carat antibiotice si alte medicamente, ulterior le-am aruncat fiind expirate si nefolosite;
se pare ca leusteanului ii prieste in Canada, ca are prietena mea o gramada in curte crescut;

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Zuzunaki!!! Chiar vreau tare tare mult. Eu care nu mincam de fel ciorbe, borsuri ori supe acum is in panica la gindul ca mi se termina miine oala. Zi-mi da si ne mutam pe PM. Sa vedem de-mi incerc norocul si poate imi poti trimite si vreo radacina ceva. Cine stie, imi vii vreodata in vizita si tre sa te omenesc romaneste sa ne simtim si noi bine.Mirela multumesc pentru subiect! Eu cred ca l-ai facut pentru poftele mele, ca altfel nu-mi pot explica norocul.PS:loboda o mai foloseste careva, aia de da o culoare rosiatica in borsurile de zarzavat si parca si un gust acrut. Ati gasit asa ceva pe unde sunteti? Iata intrebare de 12 noaptea(aici): exista si traficul cu lobodaVikinga 10+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui trischa

Seminte nu vreti???
Pai asta e simplu..simplu de tot.
Lisaplictisita are vreo 2 saci,vecinele ei s-au suparat si au alungat-o din fata blocului,asa ca..de vreti seminte....

Mie nu-mi place sa fac agricultura. Nici macar in ghiveci.

Iar cu vecinii ma inteleg foarte bine.
Chiar povesteam la un topic, cum fii-mea, pe la 10 seara, alerga de colo-colo prin casa si vecinii de sub noi mi-au spus ca nu-i nici-o problema.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:

Seminte nu vreti???
Lisaplictisita are vreo 2 saci,vecinele ei s-au suparat si au alungat-o din fata blocului,asa ca..de vreti seminte....

Chiar povesteam la un topic, cum fii-mea, pe la 10 seara, alerga de colo-colo prin casa si vecinii de sub noi mi-au spus ca nu-i nici-o problema.

lisaelisa

mami de Ancuta ingeras iubit si dragalas

Toate ca toate , dar pe mine deja ma plictisiti cu Lisaelisa.
Daca nu va place de ea nu ii mai scrieti , ignorati-o si gata.
ca deja ma simt ca la gradinita cu atacurile astea la persoana.
Trischa , te-ai simti mai fericita daca am incepe toti cu rime?
Astept sa -ti spuna Lisa Trischa-garnisa si ma declar fericita ca am asistat la o regresie in copilarie.

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://www.youtube.com/watch?v=GewaLNZ1100

http://www.flickr.com/photos/greecky/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisaelisa spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui lisaelisa

Citat:

Seminte nu vreti???

Toate ca toate , dar pe mine deja ma plictisiti cu Lisaelisa.
Daca nu va place de ea nu ii mai scrieti , ignorati-o si gata.
ca deja ma simt ca la gradinita cu atacurile astea la persoana.
Trischa , te-ai simti mai fericita daca am incepe toti cu rime?
Astept sa -ti spuna Lisa Trischa-garnisa si ma declar fericita ca am asistat la o regresie in copilarie.

Mergi la inceput