Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

daaa..eu am dat 8 ron pe unul de la farmacie..si cele de la nestle au si ceva sare..am vazut eu.
Nu stiu cu carnea ce sa fac..sacosa aia frigorifica nu-mi tine carnea inghetata 8 ore de drum..si acolo nu stiu ce frigider au aia. Ma gandeam s-o fierb..s-o iau fiarta..dar.poate nu mai are acelasi gust...hmm..ce probleme am eu

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Hello, ne-am intors si noi de prin drumetii pe la banci plus o oprire in parc

Felicitari Elsa pentru dintzoc

Andy_galro multam de info

Piersicutza super cresa, oricum nu cred ca se compara conditiile in care au grija de copii cu aici

CosmyB am Maya cea guraliva

Kilemi nu cred ca ii face ceva rau, din contra e si dulce si contine si multaaa apa

Babytza ce frumosi sunt boboceii

Baby_boy scuze , oricum ia-o ca si anticipat, am Raducu caruia ii place in premergator, nu trebuie sa ii atarne piciorusele ci sa atinga pamantul. Ia cu tine ustensile de gatit

Piolica ce uimita sunt de preturi….moama si eu am cumparat o groaza..asta e

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

aoleooo...klemiiiiiitaman pe tine nu te pupai de dimineataiertare, stimata cuscra(ne place , mie si lu fii-miu, sa credem)
ce frumos ai spus ca ti-era dor de mine.....
cu trezirile....stam la fel....sau, hai sa zic, un pic mai bine. adik....parca nu de 10ori...parca de un 7ori pe noapte
astept sa vina baietii sa ma ia....de pe plantatie...si ma duc sa fac prajitura cu cirese....dupa reteta de dimineata...parca a giulianei era...la un sfert de neuron cat am eu....cine mai stie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Citat:
citat din mesajul lui baby_boy

daaa..eu am dat 8 ron pe unul de la farmacie..si cele de la nestle au si ceva sare..am vazut eu.
Nu stiu cu carnea ce sa fac..sacosa aia frigorifica nu-mi tine carnea inghetata 8 ore de drum..si acolo nu stiu ce frigider au aia. Ma gandeam s-o fierb..s-o iau fiarta..dar.poate nu mai are acelasi gust...hmm..ce probleme am eu

tu ai probleme? dar eu ce sa mai zic ca m-am carat cu carne din Ro???? m-a batut mama la cap sa-i iau fetei puisori din Romania, asa ca pina nu a taiat 2 sa-i dea nepoatei nu s-a lasat. Ea ar fi vrut sa taie mai multi, insa am potolit-o intr-un final!
Am ajuns cu ei super bine acasa. I-am pus intr-o sacasa frigorifica cu recipiente din alea de freon + o sticla de apa inghetata, ca sa fiu eu sigura ca nu se dezgheata.
E adevarat ca valiza mea a calatorit in cala, unde era super frig, plus ca acasa stiam ce congelator am!
Cel mai bine ar fi sa fierbi carnea si sa o congelezi la destinatie, daca e congelator acolo. Eu asa am facut acum, ca nu poate sa manince copilul un puisor o data. Am fiert carnea si am congelat-o in mici recipiente cu tot cu supa. Si o sa scot de la congelator cit am nevoie o data.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

felicitari pt primul dintoc, piolica!
ramona....unde "bananai"?
treci la raport!
apropos de cum stau piciorule in premergator...eu intreb cum stau piciorusele la puiutii vostri....cand se ridica in picioruse,...
sasha se ridica singur la marginea patului....dar sta cu piciorusele ...fff urat..ca sa nu spun groaznic. as vrea sa nu-l las sa se ridice acum..ca poate se invata asa....da' nu ma pot intelege cu hamasu'...el nu si nu...ca se ridica
nikole, hai ca vin...unde stai...baga adresa exacta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

angelynna, iti dai seama ce uimita am fost eu in Ro cind mi-a cerut tanti aia 7 lei si ceva pe un borcanel mic de tot de legume cu carne, stiind cit platesc eu aici. Cu toate astea, eu prefer sa-i gatesc Elsei mincarica acasa si sa iau borcanele numai pt deplasari.
ratonelu saru'mina. Si Elsa sta cu picioarele in x de multe ori. Nu stiu cum sta Sasha, insa lasa-l sa se ridice, el singur va invata cum trebuie sa stea (ca sa nu o mai sperie pe mami )

Elsa mea si acum doarme, s-a trezit azi la 11 si la 2 s-a culcat din nou...cred ca dintisorul e de vina... a obosit-o!

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Piolica..asa o sa fac..fierb carnea...o sa iau si borcanele..sa fie acolo..in caz de ceva. Am emotii cu plecarea asta..deja trebuie sa incep sa fac lista ..oricum o sa ma car cu toata casa

Ratonelule

Mergi la inceput

multumesc piersicuta.....doar ca sfertu ala de neuron al meu....uitase ca tu esti prin ...straineziadesi ma vedeam cum gasesc cresa pt terorist
cristina, eu am uitat unde pleci, normal
piolica, problema nu e ca sta cu el in x....problema este la labuta piciorului...
si betonistii aia de doctori ne tot spun sa nu=-l lasam sa se ridice acum....pe cat posibil...ce-as putea sa fac....cum ar poutea sa ma inteleaga un baiet de 9luni(fara o zi ) ...si terorist ..?
sa vezi ce prajitura..trag cand ajung acasa.

Mergi la inceput

noi am dat 9 ron pe-un borcanel nestle...si a mancat putin si nici nu vrea sa auda de asa cevaera sa-l casapesc pe sot, ca a fost ideea lui.
sa vedem ce-om face la mare....
piolica, adevarata hotie, in romania! uita-te ce preturi sunt la haine si cew preturi sunt in Austria, la Parndorf...sau cum se scrie.
pana si in varsovia...(ma laud eu ...desi nu e mare lucru de vazut)...sunt preturi mai mici la haine.
v-am pupaaattt...
ne "vedem" maine...
plec acasa...au venit baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Cristina cam asa trebuie sa stea cu piciorusele. Adica sa atinga , dar nu pe varfuri si nici indoite rau piciorusele. Sper ca ai inteles.
Foarte frumoase pozele

ratonel haide mami, nu fi supi, ca o sa se rezolve si pozitia labutei in timp. La cat masaj specializat faceti...sigur va fi bine !!! Capul sus . Sasha e un lupatator !!!!!

Lumiiiiiiiii unde esti ???

Klemi pup si eu

Cuscra puuuuuuup fata guraliva de o mie de ori !!!!! Muuuuuuaaaaaah

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput