Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 15
preety spune:
Buna ziua bobocime.
Giulianna !!! Sanatate multa si tot ce iti doresti !!!
tuturor sarbatoritilor zilei!
Sanatate multa tuturor bolnaviorilor
Vesti despre noi:
Am fost azi la dr... si in afara de o viroza... la 7 luni si 3 sapt. avem 74 cm si 9,4 kg.
Ref viroza, manifestarile sunt destul de reduse (Slava Domnului)... scaun moale, nas infundat usor (in special seara) si faringe usor inflamat... drept ptr care suntem la regim... Oricum am dat si probe ptr adenovirusi si alte minuni...
Azi a spart si dintzocu nr. 3... ceea ce banuiam deja ca se va intampla, Sorina fiind in greva foamei (iarasi...) de vreo 2 saptamani ...
In rest agitatie mare... ne ridicam in picioare... ne lovim de toate cele ptr ca nu suntem stabili nici in picioare si nici de-a busilea.. si tot asa...
Incerc cu disperare s-o reobisnuiesc sa doarma in patutul ei ... accept si pun in practica orice idee... ptr ca urla de parca incerc s-o omor
toata bobocimea!
Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!
babymom75 spune:
Anamona, poti te rog sa-mi dai mai multe detalii in legatura cu locul in care mergeti voi in vacanta. Cum e statiunea? - noi nu am fost niciodata la 2 Mai. E liniste? Plaja, cum e - largime, nisipul, intrarea in apa? Densitate de po****tie pe m2? Conditii de cazare? Magazine pt. aprovizionare?
Te-am bombardat?
Noi ne-am facut rezervari pt. Croatia, dar le-am anulat din cauza crizei, dar si pt. ca eu nu sunt foarte incantata de plaja lor. Acum speram ori sa gasim ceva ieftin la noi, ori sa mergem in septembrie in Grecia noastra draga, daca se mai aranjeaza lucrurile dpdv financiar pt. familia noastra, ca acum casa asta noua ne-a secatuit toate rezervele.
Mama lui Dragos si a lui Victor
in sfarsit... poze cu noi
gaia.nevia spune:
Radu e fan-parchet!!!
de oriunde il pun se taraste ca o rama si se muta pe parchet.
de unde aluneca cu viteza maxima pana in prima priza.
nu sta pe saltele, covoare, presuri, paturi, tatami, perne, niet!
unde e parchetul meu iubit...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
babytza spune:
Andy g imi pare rau ca sunteti iar cu febra....sper sa va treaca repede si sa nu fie ceva grav
Babymom off mamicule, si singurica si bolnavioara Muuuulta multa sanatate
Giuliana pai tu de ziua ta gatesti ? Trebuia sa fi o duamna azi si sa stai nemancata intr-un salon sa te rasfeti....sau ma rog, nu nemancata, dar sa nu te obosesti in bucatarie Dar daca tot ai facut atatea bunataturi , eu ma infrupt nitel din toate ... nu prea multa sa las si la fete
Preety
Luuuumiiii
Ada bine ca ai reparat broscoiul
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
iepurila spune:
Andy_G pup puiul
Alexa daca te bagi in bussines te rog mult o filiala si la Iasi!!!!
Carla Multumim de prajitura, tare bine a prins.
Asa, sa va spun pe repede inainte. Adica sa ma plang. Eu trebuia la 1 iuniesa ma intorc la munca. Imi pusesem toata baza ca va sta mama cu Elene. Numai ca, mami meu o trage rau cu coloana (scuzati cacofonia. Schioapata, si are dureri cumplite. Fiind alergica la diverse (era sa moara acu cativa ani de la o anestezie generala) nu poate lua calmante. Face nu stiu ce tratamente lunare. Pe scurt, mie imi este clar ca chiar daca aceste tratamente vor functiona, nu o va putea supraveghea pe Elena non stop. Nu o va putea ridica in brate, nu va putea cara carutul, nu o va putea sustine sa mearga. Deci.... cautare de bona scrie pe mine
Sa va spun cat sunt de disperata? Ca habar nu am de unde sa incep cautarea. Ca nu stiu ce sa cer la o bona. Ca nu stiu .....
Vroiam sa va rog sa ma sfatuiti in oricedirectie. please.
si mai vroiam sa va rog sa ma sfatuiti si asupra unui sistem de supraveghere video. cam care sunt eficiente, cam cat costa... si bineinteles ca nu stiu ce intrebari mai am?
puuuup pe toata lumea
Boo spune:
Giulianna
m-ai spart cu meniul de azi ..
Sanatate multa bolnaviorilor !!! si tuturor sarbatoritilor de azi !
Ada si Alex e ca o rama, nu merge in patru labe. Oare o sa mearga vreodata ca copilu' normal si nu ca un copil de omida ?? Nu de alta dar se murdareste muuult mai repede asa, evident, ca e ca un mop. Plus ca in parc nu prea imi vine sa il las sa se tarasca asa peste tot, cum ar vrea el.
sabinel spune:
salutare! multumim din suflet tuturor pentru urari, le intoarcem si noi lui gruia, sasha si edwin.
la multi ani, giulianna, sa fii sanatoasa si fericita!
si daca tot e mare sarbatoare mai adaug si eu una la catastif: azi s-a nascut baiatul verisoarei mele. a intrat ieri dimineata in travaliu, nu se dilata cu toata oxitocina bagata, iar azi au operat-o. 3800 are grasunul.
va pup si ma-ntorc la cutiile mele.
Sabina, mamica de strumfa Amalia
blog de cupil
Piersicutza spune:
Salut
La multe lunite
Vesna de Octavia,
Amalia de Sabinel
Mihai Edwin de Denisa,
Gruia de Nerantula ,
Sasha de ratonel
La multi ani, sa fii iubita si fericita Giulianna
Alexa ma intrebai de pret la cresa/gradinita, unde e Anna costa pentru norma intreaga cam 1500-1600 Euro. Noi o dam pe Anna 3 sferturi de zi, adica jumatate de norma. In pret intra masa si tot in afara de scutece, pentru scutece vine separat o data pe trimestru o factura. In Berna sunt multe unde pretul e in functie de venit, dar de la un anume venit in sus, exista un pret maxim. Adica nu e procent din salar. In Geneva si Zurich acolo sunt unele cu procent pe venit si atunci e nasol in situatia in care castigi bine. Mai ales ca sunt in general orase foarte scumpe.
Cat despre conditii, nu ma pot plange dar nu e totul chiar asa perfect. De exemplu ce nu mi-a placut deloc a fost faptul ca la masa dupa ce termina de mancat, au 3 prosopele umede care le plimba de la un copil la altul si se sterge fiecare pe mana si la gura/fatza. Ori daca un copil e racit (situatie in care ar trebui sa stea acasa), atunci toti care se sterg dupa el, iau microbul.
La dormit iar nu mi-a placut ca pentru cei mari au saltele si nu paturi. Le intind pe jos, si asa dorm copiii. Ei se pare ca sunt flexibili si nu au nici o problema, dar parca noi aveam pe vremuri patutul nostru. In schimb, la spalat pe dinti fiecare are periuta lui si dupa masa de pranz, merg cu totii la spalat pe dinti. Se foloseste o pasta speciala pentru juniori, care contine cantitate minima de fluor. Acolo i-am auzit cantand un cantecel dragutz cu ce gauri se fac in dinti daca nu periezi dintisorii, etc.
Si am mai spus si ieri, nu mi se pare ca ii invata prea multe pe copii, se joaca cu ei, invata cantecele, mai construiesc cate ceva dar cam atat.
Cu mancarea sunt multumita, incearca sa fie legume si fructe de sezon, pireurile pentru cei mici sunt pregatite proaspete.
Sa vedem cum se dezvolta Anna acolo si in functie de asta cautam sa schimbam sau nu.
Daca mai doriti informatii, intrebati-ma ca va raspund cu placere.
Sunt acolo copii adusi si de la 3 luni si par ok, dar eu tot nu mi-as da copilul asa de mic.
fericita mami de Anna (17.10.2008)
Piersicutza
piolica spune:
Piersicutza, pe mine ma intereseaza cum e cu cresele. Am preinscris-o si noi pe Elsa la cresa, din Septembrie o sa o ducem, iar maine mergem sa vorbim cu directoarea sa vedem daca ne-a dat un loc intr-o cresa colectiva sau familiala. Astea familiale sint gen 'bone' pt mai multi copii, iar o data pe saptamina bonele duc copiii la cresa colectiva. Eu as vrea sa mearga la cresa colectiva daca se poate, cu toate ca acolo vor fi mai multi copii pt o persoana, asa ca nu vor avea grija de ei ca atunci cind ai doar 2-3 copii in grija.
Oricum, eu am o gramada de intrebari pt directoare maine, sa vedem cum o sa fie. Inca nu stim cit o sa coste, noi am obtinut doar 3 zile pe saptamina, sper sa reusim sa o ducem 5 zile daca-mi gasesc si eu un loc de munca aici. Cresa asta e facuta de firma unde lucreza sotul meu, asa am reusit sa avem acest loc, ca daca era sa o duc aici in cartier asteptam eu mult si bine. Si aici sint locuri sociale la cresa si mie mi se pare destul de normal sa fie in functie de venituri pt cei cu venituri mici. Si ei tb sa-si duca copiii la cresa, nu?
am o intrebare, laptele il duci tu? Sau le dau acelasi lapte la toti copiii?
pup
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Sabinel sa iti traiasca nepotelul !!!!!! Sa fie sanatos si papacios si necolicios !!!! Cum se numeste grasunul ?
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya