Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelynna82 spune:

Andy.p , am Alexia

Carla prajitura zici , fac si eu zilele astea

Tati al nostru face mancare iar eu bag pitica la nani

fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

LA MULTI ANI GIULIANNA!!!

LA MULTE LUNITZE TUTUROR BEBICILOR NASCUTZI INTR-O ZI DE 16

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Hello!

Va multumesc mult pentru urari!

Am de dimineata. Salata de vinete, de boeuf (sau cum s-o scrie), icre, tort cu cioco si praji cu visine. Dupa masa mai bag o friptura si gata meniul.

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

giuliana, lasand gluma la o parte.....de fapt...tu glumesti sau vorb serios....chiar ai facut toate astea in dim asta?
vineteeeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

laura, pupici pt Alexia sa treaca bubita.
giulianna, mi-ai facut o pofta . cred ca o sa-mi fac o salata orientala, ca aia de boeuf dureaza mai mult, iar eu salivez deja.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babymom75 spune:

La multi ani Giulianna!!!!

Mama lui Dragos si a lui Victor

in sfarsit... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Andy, imi pare rau ca si Andrei e bolnavior, Doamne ajuta sa scapam cat mai repde.

Mie doctorul mi-a prescris Amoxicilina 125 mg 5 ml x 3 /zi - de data aceasta i-am dat pentru ca am un feeling ca intr-adevar are ceva, Eurespal 2.5 ml x 3/zi si Panadol - eu am ales sa-i pun insa sup. cu Paracetamol, mi se pare mult prea multe medicamente pentru stomacelul ei. Babymom, am facut bine? Acum are 37.2 si nu tuseste decat din cand in cand. Dar e clar ca nu e in apele ei.

Multumim tuturor pentru grija

Azi n-a mancat decat lapte - masa de dimineata a varsat-o iar acum la pranz mi-e si teama sa incerc cu solide.

Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE!!!!

Edwin de Denisa
Gruia de Nerantula
Amalia de Sabinel
Sasha de Ratonel

Mergi la inceput

Anca, imi pare rau de Carla ca e bolnavioara. Sa se faca bine repejor!
LE: Da, Anca e bine ca te-ai gandit sa-i pui supozitor ca sa nu-i incarci stomacul cu medicamente multe, mai ales daca nu pare deranjata de "manevra".

Sanatate multa si lui Andrei!

Eva, Ada, Laura

Nici noi nu sutem prea bine: eu am facut laringita ( de cand am nascut o luna fac, o luna nu... ) si i-am dat-o si lui Dragos, asa ca puiul mic e ragusit, tuseste latrator, e plin cu muci... si abia ii trecusera ( doar doua zile a fost bine ).
Pe Victor l-au dus ieri bunicii la ei la Zalau. Ma simt de parca l-as fi abandonat. E prima data cand pleaca fara noi. Am crezut ca ma voi descurca mai usor acum, numai eu cu Dragos, dar constat ca mi-e defapt mai greu - cand era si Victor il lasam pe Dragos in grija lui si se jucau frumos impreuna, dar acum trebuie sa-l car cu mine si cand ma duc la toaleta, dus n-am apucat inca sa fac, iar treaba-n casa numai daca l-am legat pe spate-n wrap m-a lasat sa mi-o fac. Nici nu am realizat ce mare ajutor imi ofera Victor. Si mi-e atat de dor de el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa.g spune:

Multumim frumos pt urari . Pupam toate mamicile si boboceii

Uram si noi La multe lunite boboceilor nascuti azi si La multi ani Giulianei - sanatae, bucurii si numai bine.

Pt Karinutza noastra draga un buchet mare de floricele si , si noi te iubim

Astazi ca sa-l aniversam pe bb frumos o sa-l las cu tati al lui sa- plimbe si eu o sa merg cu fetele ,la o pizza - asa.. in cinstea baiatului meu

Mergi la inceput