Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (142)
Raspunsuri - Pagina 10
anamona spune:
neata,
eu dau stingerea, eu dau trezirea?
asa ca dau eu cafeaua sau ceaiul dupa caz
intrebare: stie careva de unde a cumparat Nerantula ie pentru la mare?
ratonelu spune:
neata....noi ne pregatim sa suflam in lumanari
aseara am ajuns acasa pe la 18...schimbat, dusat....plecat in kaufland, intors , facut prajitura cu cirese, mancat cochilu,dusat si culcat cochilu, dusat mama, orele 24:00, culcat mama beata de somn.
aaaaaa...si am facut fidea cu lapte lacochil...nu dati cu cataroaieca-i placu mult. a mai dat cineva?
anamona,...nici noi n-avem nicio treaba cu...fitele!sau sunt vulpea care n-ajunge la hotelurile din mamaia....
doar ca mie imi place putin asa...neptun.
Boo spune:
noi plecam sambata in concediu in grecia si am primit de la pediatra o lista cu medicamente, daca va ajuta o postez:
debridat
metoclopramid
zyrtec
nurofen
panadol
eferalgan
saruri rehidratare
lapte fara lactoza
picaturi de nas - ophtamesone
sirop tuse - eurespal, humex
unguent oftalmic - kanamicin, otis sau otocalm (daca am inteles bine scrisul)
antibiotic - mi-a dat augmentin
cam astea sunt pe lista de medicamente. daca mai aveti si alte idei sunt binevenite.
EvaF spune:
Neatza everyone,
Noi am fost putin plecati iar acum suntem prinsi cu treburi organizatorice. Asteptam cu nerabdare concediul la mare in iulie si apoi la inceputul lui august concediul din fr.
Noah este f bine.
Citat: |
citat din mesajul lui khristin Eva, suna frumos rau ce spui tu acolo, mai ales cu plimbarea pe plaja cu Noah. Si noi daca vom schimba tara asta vreodata, ne gandim la Franta sau Belgia. Nu puteti sa plecati mai dinainte la socri si sa aranjati apartamentul ulterior ? In ce domeniu s-a mutat sotul tau ? |
Khristin, pe scurt acum soatza mea e in Elvetia, la Zurich, unde i se valideaza jobul pt filiala Paris.
Ma intrebai de joburile propuse sotzului meu : in Sud -domeniul energiei solare, o firma care se ocupa cu panourile solare si putem alege Montpellier/ Perpignan/ Marseille, Bordeaux, etc, (unul din orasele de la Marea Mediterana cu potential in acesta privinta); in Paris o firma suedeza -turism lingvistice international.
Ambele variante au avantajele lor. Dpdv profesional ii e egal sotzului, ii plac ambele oportunitati, a aplicat doar pt 2 joburi in fr, care il intereseaza cu adevarat, si a fost retinut pt ambele :)). Asa ca jobul nu e criteriu de departajare in sine. In functie de orasul unde ne stabilim va da ok-ul unei firme din 2.
Am reflectat serios ce ni se potriveste : sa ne plimbam pe plaja, adica sa accepte jobul din sud sau sa ne plimbam in Paris in forfota orasului si sa luam in calcul oportunitatile culturale de aici, plus faptul ca in Paris avem toti prietenii. Am ajuns amandoi la concluzia ca nu exista termen de comparatie, plecam la Paris. Eu ma tem ca in sud ne-am plictisi rau de tot, sotul nu mai zic. Preferam sa gustam din plin viata pariziana. M-am bucurat ca a obtinut un job si in sud, mai ales ca eu visam la sudul Fr, dar acum ca putem merge mi-a trecut entuziasmul. E in firea umana.
Cat despre socri s-a rezolvat. Reusim sa trecem si pe la ei. La sfarsitul lunii iulie, cand venim de la mare, vine firma care ne muta, intr-o dupa-amiaza incarca tot si trimit in Fr. Au zis ca nu e problema sa le dam direct o adresa de destinatie, le vor tine la ei in depozit in Fr, pana le dam noua adresa unde sa duca tot. Serviciul de « garde-meubles » e gratuit, numai transportul costa. Asa ca la socrii nu vom duce niciun lucru. Noi in timpul asta plecam la socri o saptamana, la inceputul lui august, sa il vada pe Noah si sa ne vedem si noi nepotii.
Pe 10 august, cam asa, plecam in Paris. Oricum avem TGV Paris – Strasbourg, vom reveni des la socri.
Vrem sa locuim lg parc Monceau, lg biroul lui adica, daca stii Parisul e in partea central nordica, zona Arc de Trimf- Champs Elysees. E mai scumput dar o zona buna pt Noah, si pt sotz care acolo lucreaza, vine acasa in 5 minute.
Jobul sotzului ii plateste apartament in regim hotelier vreme de o luna, in august, pana gasim un apartament sa ne mutam. Apoi vin si lucrurile si am scapat.
Incet incert se aranjeaza toate, noi si asa eram zen acum chiar ca asteptam concediul si atat. Ce-o fi o fi…numai Dumnezeu stie cum va fi noua viata in Franta pt noi. Deocamdata stim sigur ca in august suntem in Fr, ne-am luat biletele de avion Mai departe om mai vedea. Poate ne vedem in Paris…sigur veti reveni, e genul de oras de care nu poti sta departe.
Pupici
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
EvaF spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexaM De curiozitate ...cat costa? Vorbeam azi cu cineva sa facem cresa...in Bucuresti... |
Ce idee buna cu cresa, Alexa. Si in fr e greu sa obtii un loc, e o adevarata provocare. Ma rog, cu cat orasul e mai mare cu atat si sansele cresc. Noi il vom da pe Noah direc la gradinita dar nu e floare la ureche sa gasesti nici acolo, din cate inteleg. Te-ai orientat ff bine.
Dar iti dai seama ce raspundere mare cade pe umerii tai? Enorma... Te felicit pt curaj.
Mihaela, te-ai intors? Hai sa ne organizam cumva ca numai maine nu-i poimaine, pleci in concediu, apoi plecam noi si tot asa...
Da-mi un sms daca esti in Bucuresti.
Noi va trebui sa trecem saptamana asta spre sfarsit in IOR sa vedem o prietena care a nascut- gemeni- si nu stiu cum sa fac, daca e idee buna sa ne vedem atunci ca tot venim pana acolo.
Eva & Luca Noah (08.09.2008)
Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki)
piolica spune:
Ratonelu, ati suflat in luminari?
La multe lunite sarbatoritilor de azi: Sasha, Gruia, Amalia Stefania si Mihai Edwin! Mincati tot tortul, nu ascultati de mamici ca trebuie sa mincati legume sau fructe, azi e ziua voastra, asa ca infruptati-va din tort! (moama, ce nebunie o sa fie cind vor face 1 an)
Mamica fericita de bebelina Elsa
babytza spune:
Neata
La multe lunite Edwin de Denisa , Gruia de Nerantula ,Amalia de sabinel , Sasha de ratonel , Vesna de Octavia !!!!
La multi ani Giuliana !!!!! Sa fi fericita si iubita si fericita alaturi de cei dragi si sa te bucuri de leut o viata intreaga !!!!!!!!
Babytza si puiiValentina David
Poze
Vot pt Maya
anca81 spune:
Salutari.
Offff, sunt suparata iarasi, Carla nu e bine , a facut febra de aseara - 37.9 - a scazut cu sup. Paracetamol dar dimineata iarasi a revenit, tuseste putin, mai inainte a varsat tot ce a mancat . Mergem la doctor.
Mamica fericita de Carla Alexandra(13.08.2008)
Piti mic se face mare
angelynna82 spune:
Neatza si de la noi
Anamona multam de
Carla si eu i-am dat fidea cu lapte si orez cu lapte, amandoua delicioase pt crinul meu . La Multe Lunite puiului tau cat si celorlalti bobceiGruia, Amalia Stefania si Mihai Edwin
Eva ce spui tu acolo e tare frumos, abia astept sa ne plimbam si noi pe plaja anul acesta
Mi-s chioara de somn cu toata ca am avut o noapte buna ...asa ca mai bag o si ma retrag la masina mea de spalat ...cupilu' meu se uita la film si roade o masinuta (pasiunea ei in ultimul timp)
fericita de Crina Alexandra
Crinul Meu
Iunie 2009
Crina