Licurici de ianuarie-februarie 2009 (28)
Raspunsuri - Pagina 5
Aalina spune:
Irina m-am uitat la cereale. In magazinele si farmaciile de aici in care am fost nu au decat Nestle care au zahar si gluten. Fara gluten am vazut de la Humana si Milupa Bio. Alte marci nu sunt. O sa ma mai uit si in alte magazine.
Ca tot vorbeati de soacre eu mi-o revad vineri
cami_antonia spune:
feteleeeeeeee
am aparut dupa o calatorie lungaaaaaaaa
intai vreau si eu sa urez bebelusei noastre multe lunite si multi ani ca am implinit 4 luni!!!!te iubeste mult mama ta iubirea mea !!!!
bebelusi esti o scumpa ... cea mai tare faza a calatoriei intalnirea cu voi ...
bladut e minunat ... desi a tacut si a ascultat de antonia ... aahahah ... dar i-a pupat mana in felul lui cum zicea cineva
sunteti minunati ... abia astept sa ne revedem .... sper sa puna sotul poze da peste cateva zile ca e in sesiune cu elevii lui
Camelia
cami_antonia spune:
in alta ordine de idei ... EU SUNT CIORBAREASA ... DAAAAAAAAA
IMI PLAC CIORBELE ... nu pot sta fara i ciorba nici o saptamana ... si stiu ca sunt ffffff bune pt stomac
a fost bine la deva ... am mai intalnit o alta fata de pe forum de la alt subiect ....
am prezentat si articolul .... la congres ... iar antonia a fost declarata cel mai tanar geograf .... ahahahaha
Camelia
Selene_Bunny spune:
Fetelor, eu m-am bolunzit cu totul...
Pe cand oscilam intre Bertoni Foxy si Bertoni Star, i s-a sculat la tata-so ca nu-i plac alea, ca nu mai vrea cu roti duble, ci cu roti mari, de cauciuc. Boon. Caut de nebuna cu roti mari de cauciuc, canci sa-mi placa sau sa aiba pret acceptabil. Amu' am gasit ce mi-ar fi trebuit mie inca de cand mi-am dat seama ca la copilul asta ii place sa se platzeasca in carucior, adica un carucior mai lat. Asa:
http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010023&brid=2
Sau asa: http://www.clip-trade.ro/store/view.php?prod=4010027&brid=2
Sunt mari, sunt greoaie, dar...
Ce pisicu' sa fac???
Daria Nandini
http://b1.lilypie.com/KfqTp2.png
Am adus pe lume o minune!
Lucrusoare de daruit
cami_antonia spune:
antonia s-a comportat f bine la lungul drum ... a fost minunata ... e adevarat ca cel mai usor e acum ... suge ... se joaca ... doarme ...
a fost frumos per ansamblu dar ffff obositor ....
multumim tuturor de aprecieri ... pozele puse de bebelusi sunt f reusite ...
asparagus ... mi-a aratat patricia pe lucas ,... mancacios foc ....
irinac am fost bine pana la urma da am plecat a doua zi ca sa avem creierii linistiti ...
patricia m-ai sunat azi???? am dat reject ca dormea bebe si apoi am trebaluit beata de somn toata ziua ... si dupa cum vezi abia acu mi-am deschis putin calc .... ca de maine bag la teza ... vb maine mai multe ... sper sa ne intalnim mai des ... acu ca tot ne cunoastem ...
Camelia
cami_antonia spune:
selene nu stiu sa te sfatuiesc ... eu nu as suporta carucioare grele ... eu ma descurc singura cu ala de care ti-am zis ... il urc scari multe cu fata in el ... pt ca e f usor ... da are 3 roti da nu am proibleme din contra ... gandeste-te sa iti fie tie usor sa il cari ... asta conteaza ... si sa se straga cat mai mult ... pupici si noapte buna
Camelia
cami_antonia spune:
va pup pe toate ... mi-ati lipsit
ce cautam totusi pe pagina a doua????
ciufik ai plecat de la mare????
NOAPTE BUNAAAAAA
Camelia
Carmen_Marieta spune:
'neata mamici si licurici...
va servesc cu o ?? ca de cine invata de dimineata se trezeste..
Naty abonamentul il fac la SOS Medical, sunt 3 tipuri-bronz 300 euro, argint-450 euro si aur-600 euro. Mie mi-au facut oferta la cel din bronz am medic de familie si medic pediatru la care am consultatii nelimitate inclusiv acasa, am acces la ambulanta non-stop. Dupa varsta de un an cand sunt necesare mai multe investigatii refacem contractul... oricum si acum imi fac alte investigatii dar platesc cu 15% reducere.
Daca te intereseaza iti dau un nr de tel al unui agent de vanzari.
Micola pe tine nu te deranjeaza ca pediatra nu comunica cu tine? Eu pentru ca nu am avut asistenta pt ca femeia a plecat in concediu o luna am schimbat-o, o sa o sun luni sa o anunt ca am facut abonament la o clinica particulara.... nu am o situatie financiara roz, dar nu vreau sa nu stiu ce se intampla cu copilul meu...
SE VEDE CLAR DIFERENTA DINTRE SERVICIILE OFERITE LA STAT SI CELE LA PARTICULAR.
!!! Nu stiu cati medici mai consulta cu spatula de metal( chestia aia lata de care vorbeai tu) cand au aparut unele din lemn de unica folosinta!!! care se desfac in fata ta.... Doamne in ce lume traim????
Poze ..
Stefan-Sufletelul meu grabit..
IRINA.C spune:
Neata!mi-e somn!ala de la parter bocane...mai scoate si bormasina...urasc bloacele astea!
In alta ordine de idei Micola refuz sa cred.Chiar nu cred.Nici la tara in fundu Bargaului nu mi s-a intamplat si stii de ce, pt ca porcariile alea se fierb fffff usor si sunt de cand lumea si pamantul.Cred ca nu ai fost f atenta pt ca miscarea aceea e f rapida tu trebuia in timpul asta sa tii copilul..Si mai cred ca se poate ce ti-a spus fara sa fii sceptica.Multi parinti vin cu copiii la medic la debutul bolii si inainte sa apara primele semne.Febra e un simptom in ...1000 de boli, iar pana la semne clinice tre sa treaca un timp.Dr ta a procedat CORECT a dat trat antitermic si atat pt ca nu avea cum sa stie ce si cum..si a presupus ca e o viroza --din experienta si consultand mai multi pacienti--ceea ce se pare ca a si fost.
Carmen spatulele de lemn sunt ..doar de unica folosinta.Crede-ma ca la un copil e mult mai usor de folosit cea de fier care se STERILIZEAZA f bine pt ca cea de lemn se indoaie--copilul se agita, urla etc si nici nu prea vezi cu ea.Le folosim si noi dar aveam si din celelalte si nu ma plang de ele.M-as da si eu in vant dp mediul privat dc nu as sti ca la orice chestie care depaseste sa zicem si ceea ce pot eu sa fac si eu ca medic rezident nu m-ar trimite la spitalul univ pt ca sunt depasiti.(din pacate asta este) Iti urez sa nu ai nevoie dar dc doamne feri apare...o diaree cu deshidratare sau o bronsiolita cu insuf respiratorie mediul privat iti va da cu flit si Grigore Alexandrescu te asteapta,Asta e Romania acum.Singurul avantaj este ca iti raspund la telefon.
POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita
roxanaz spune:
neata!!!
am adunat o gramada de absente dar am mai reusit sa citesc cand era putina liniste in casa (ceeace se intampla tare rar lately )
in primul rand Dark felicitari pentru succesul ceremoniei numelui, imi dau seama ca a fost intr-adevar speciala. abia astept sa vaz poze. pup iu!
Selene vad ca ai proleme cu alegerea caruciorului... sa stii ca faza cu "platitul" in carucior nu o sa mai dureze mult, o sa vrea sa stea in fund, sa se uite curioasa, asa ca nu se justifica nicicum un carucior lat si implicit ff greu.
Camelia, bine ati revenit, tare dragute pozele Antoniei si Vladut!
Patricia esti o slabatura, nici nu mai vreau sa te vaz, pffuu... is verde de invidie
noi stem tot cum ne stiti, mandra lapte si nimic altceva, niciun biberon, nicio suzi..... ma cam apuca fibrilatiile cand ma gandesc ca trebuie sa plec de acasa.... diversificare o sa o incepem in iulie, probabil peste o luna.
cu Andreea (ciufik) nu am reusit sa ma vad, am avut musafiri si program hectic in week end [rolleyes]... macar o sa o sun azi sa vedem daca mai sunt la mare...
o zi buna tuturor, fug la bucatareala.