Licurici de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

la multi ani tatalui tau lisa

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Cristi la multi ani mamei tale.
Lisa la multi ani tatalui tau.

Am pus poze cu cheliuta pe mail.

Mergi la inceput

Arriel ti-am trimis parola. Felicitari pentru kg pierdute. Eu cu placintele si gogosile facute de mama am reusit numai 500 g inca.

Cami spor la scris.

Irina sa folositi cu bine achizitiile. Cum mai doarme Ochila? Ti-ai mai revenit? Fa bine si in wk mai lasa pe altii cu Andrei si tu baga somn ca sa mai echilibrezi balanta.

Bebelusi cum mai e Vladut?

Mara super se distreaza piticii tai Unde mergeti la mare?

Daiopri esti super tare cu mersul la gym. Las ca te rodezi tu. si pe tine si pe pisoi si pe motan. Cum se mai comporta Stefan fata de Tudor?

Fetelor o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micola spune:

Arriel ai PM.

David Cristian
Daria
6 luni...oauuuuuuu

Lucas
Carla Ioana
Hera Sofia
Mara

mama de cristi
tata de lisa

vazut fabi tuns si grasan

de Alexutzu 21.01.2009
! Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sanatosi! !!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Bea si cu mine cineva o cafea? Cu sau fara cofeina?

Ca dupa stresul de ieri, am nevoie de putintica relaxare. Aaaa, pai stiu cum ma relaxez, ma uit la pozele bebicilor de pe contul nostru.

Am fugit.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Bee, te invit eu la un cappuccino!

Girls, se vede ca am trecut in alta faza a vietii... am visat cu Brad Pitt dar ce anume? Ca vorbeam despre copii mici cu el! C`mon, daca tot nu imi vine Matthew McConaughey in vise ci Brad, atunci discutam despre prunci!

va pup si va trimit o raza de soare din Haga

Mergi la inceput

Iris ai fost beton

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Neata!M-am trezit!

Aalina puiul a mai bagat somn evident de nu mai sunt chiar asa zombi, adik de ex s-a trezit la 3 la 6 , de la 6 la 7 si juma poezii, apoi nani pn la 8 juma-a supt apoi nani...eu m-am sculat acum.Una peste alta am adunat neste ore.In wend merem la nasi asa ca .....tot eu am grija , doar ca e la curte si poate mai baga somn in natura mister si mai stau si altii cu el.De ai mei nu mai vb ca suntem rau certati, a izbucnit in sfarsit si Radu cand marti cu ocazia --ocaziei--zilei de 16, au venit cu chef sa sarbatoreasca , doar ca mama il sunase pe Radu sa o duca la gara dp ce deja o refuzase,l- a sunat si l-a intrebat dc a ajuns si apoi a zis ca are trenu o ora intarziere si ca are timpApoi tata deja ajuns la mine , eu fiind la plimbare a ciupit din niste sticle pe care noi le avem in bar--si la 9 eu si Radu intram la nou unde ea ne astepta sa ne cicaleasca ca am stat prea mult afara, copilu la 7 tre bagat obligat fortat in casa si culcat , iar tata era ciupi ciupi.Concluzia celor./max 5 min de ciocaneala: Radu al meu cel ffffffffffffff calm i-a poftit afara!Ceea ce a si ajutat la executare.Doar ca el a plecat si ea NU! Noi am ignorat si ea a vorbit intr-una!Noi ne-am spalat, am spalat copilul etc si la 11 urla ca e tarziu si nu are cine sa o duca acasa...ca din cauza noastra "nesimtitilor, sa va fie rusine" a plecat tata

Ce am scris mai sus nu are nev de reply!Nu am ce sa le mai fac...bucurati-va ca bebe ai vostri au bunici.Mie perioada asta imi spune ca .planul merge mai departe.Dp terminarea rezi noi 3 mai mult ca sigur ca zburam din aceasta mizerie de tara.

Arriel de la abc desing am luat-o.O gasesti pe un site MAMIKO in stoc , in rest nu prea mai este fiind de anu trecut.Materialul este bun, scortos, tare asa..modelul nou este o tampenie.

Flo d c te-ai stresat ieri?Rez la urocultura nu vin asa repede...era altceva?

LMA bebeilor de azi!Incepe sarabanda sarbatoririi celor 6 luni!Bravo noua!

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

noi ieri am fost la mici - carol n-a vrut in carut nicicum, a stat numai in brate sa vada si el ce e pe la terasa. (lui nu i-am dat mici)

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Irina, ma bucur ca puiul Andrei s-a mai linistit si doarme si ca poti si tu sa apuci cateva ore de somn.

Eu ieri m-am stresat pt ca am reusit sa colectez a doua tura de urina pe la orele 17:00. M-am dus la Euroclinic si cica nu imi mai accepta proba, fug la Synevo, cica pana la 14:00 se fac primiri, sun la Medlife pe la 18:10, imi zic ca sa ajung in 30 min nu mai tarziu (de la Perla in Calea Grivitei). Bun, dau fuga la taxi, il rog pe sofer sa o ia pe scurtaturi pana in Grivita ca se degradeaza proba, se streseaza saracul si ajungem intr-un tarziu. Acolo, stupoare: proba nu este bine recoltata, ca punguta trebuia pusa in recipient cu totul nu sa iau eu din ea cu seringa de unica folosinta si sa torn in recipient. Bun, las proba, fug acasa, sun o asistenta de la Budimex sa vad daca chiar asa era cu proba. Femeia imi zice clar ca Medlife (ditamai hiperclinica, cu internari cu tot), nu are laborator propriu, ci duc probele tot la Budimex. Deci, de EC stiam ca nu au laborator pt analizele pacientilor, ci lucreaza la ei doar urgentele, dar Medlife?

Acum astept rezultatul, peste 3 zile.

Irina, sa stii ca mi s-a parut OK la Gomoiu. E un spital tipic de stat. Sa vezi in ce conditii am stat la G. Alexandrescu. Cand am avut pat, cred ca il luasera de la Armata si clar trecut printr-un razboi.

Imi place tarcul lui Andrei.

Iris, eu am visat familia Basescu aseara. L-as fi preferat pe Brad Pitt sau un Pierce Brosnan la tinerete, dar...asta este.

Dark, m-am delectat cu pozicile voastre. Sa fiti sanatosi!

La botez am primit un scaun de la Mothercare, dar nu l-am desfacut inca. Oare o fi bun? Daca aveti asa ceva, poate imi ziceti si mie.

Cred ca acesta este, ca scrie ceva cu Fun at the Zoo pe cutie.
http://www.mothercare.com/Barcelona-highchair-Fun-at-Zoo/dp/B001CC2FCG/sr=1-12/qid=1245310427/ref=sr_1_12/280-3302544-3402652?%5Fencoding=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42862041&mcb=core

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput