Licurici de ianuarie-februarie 2009 (28)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Fetelor, eu la ora asta lucrez...
Lisa, ce fain site, mi l-am salvat si eu.
Dark, superfain Mister al tau!
Edinutza, ce mai faci, ai mai scris zilele acestea? Ce face mindruta?

Fug iarasi la research pentru client, despre dreptul muncii!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinuz spune:

buna seara fetelor!!!
in legatura cu datul din picioare noaptea eu mi-am pierdut speranta...credeam ca daca il mut la nivelu de jos cu saltea nu se mai aude...
multumim de aprecieri...adevaru e ca generatia asta de bebei sunt tare frumusei
lisa mersic de linksi eu ma intrebam de al cate luni ii pot da cirese dar m-am rasuflat...speram ca mai repede mai ales ca acum sunt fructele de sezon..dar asta e
o seara buna la toata lumea

linistita si fara batai din picioare

http://community.webshots.com/album/571715031SvYFKX

bebe Alexandru Gabriel- are 4 lunite!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

e un site tare bun,mai ales daca alegeti sa le preparati acasa papica!
sa va fie de folos

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Dark acum am avut si eu cateva min sa savurez pozele, sunt impreionante..nu frumoase, as zice ca e sarac acest cuvant , sunt speciale si transmit atat de multeeee..mi-au dat lacrimile , nu prea stiu de ce..apoi am recitit postarea ta cu voce tare si i-am aratat si lui Radu cateva imagini..speciale cu adev.Cel mai mult m-a impresionat poza cu bunicii, care is ceva mai multi ca de obicei.si sper ca madama va veni acasa, ca si consolare Radu iti transmite ca pe Timsy socra-mea l-a aruncat din casa in 2002 la 2 ani de stat cu ei si abia peste 3 luni l-a regasit Radu si readus in casa.Si traia!si o face inca !

Daioprisa-mi fie rusine!sunt atat de lenese--no gym si plangacioasa din motive mult mai putin grave..bafta draga mea , iti tinem pumnii

Cami ai gasit Infanrixu pn la urma?

Ciufik ne-am luat si noi patutul de la Chicco azi, a si tras un pui de somn in el , mnultumita so far.Cu diversif te rog lasa cerealele cat mai simple, fara prafuri de banana sau altceva..orez simplu la debut.sfatul meu.

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Mara am vzt copiii --deliciosi!

Aalina NU l-am vzt pe Fabi!astept inca!

Kristi Andrei face asta de vreo luna, ne-am obisnmuit..le ridica si le scapa..bum!pt ca nu pot sa le aseze usurel la loc, de fapt.Asta este , eu aud multe dar asta nu m-a deranjat...deocamdata.Cred ca si cad lata cadn IN SFARSIT adoarme Ochila!

Si noi la auto"revizia" de 5 luni: 7160 gr, 67 cmm.PC= 42.4 cm Un plus de 620 gr , 5 cm! si 1.2 cm la PC Destul de ok!Am incheiat 5 luni de san exclusiv si datorita in primul rand fricii mele ca va accepta greu altceva am inceput cu sucurile.Vreau sa o iau cat de incet pot , am o luna intreaga la dispozitie.

Azi a fost zi de aruncat banii: patut Chicco, geanta termoizolanta de la Avent, bibe cu tetina L de la Nuk pt viitor--cereale--, si o dambla a mea cauzata de manerul nerabatabil--o umbrela de soare pt carut.Recunosc doar damblaua mea---am renuntat la coltzar pt bucatarie este..IMPOSIBIL.In wend merem la nasi la snagov si voiam patutul , nu mi imaginam cum vom dormi toooooaaaattta noaptea ingramaditi pe un pat care e de fapt canapea ..deci la mijloc cu o ..gaura!No way!

Ma duc sa ma spal ca ucii pui doarme!n buna

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Micola nu tin eu post, Mircea tine si mie imi e drag sa ii gatesc

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele

ieri nu aveam cu cine vb si azi nu am apucat sa va mai salut de dimineata

sunt tare stresata ca tre sa predau lucrarea pana pe 1-2 iulie si nu e de gluma ... mai am multe retusuri de facut ... multe de conceput ... etc ... nu cred ca voi reusi sa o finalizez dar macar sa o aduc la o formula ok .... ca profu era tare suparat ca ma lalai ...

cat despre vaccin am patit ca si claudia sa nu il gaseasca barbatul meu ... am sunat la farmacia data de irina au zis ca il au ... maine sa vedem daca e si adevarat ... sper sa fie cel corect .. sa nu mai am alt stres

va pup si ne auzim maine
fug la somn si eu

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

Seara buna fetele!
Greu a mai adormit copilu' meu astazi. Iar mie parca nu-mi vine sa ma culc, mai savurez un pic momentele astea de liniste. Am reusit in sfarsit sa dau jos kilu' ala restant, asa ca am ajuns la 70. Mai bine mai tarziu decat niciodata. Si bineinteles ca imi propun un nou target, 65 kg pana la 1 august. Celelalte fete din lista cum mai stati?

IrinaC felicitari pentru sucul de mar. Abea astept sa incepem si noi. De unde ai luat umbrela? Si cat a costat?
RalucaAlexa eu nu ii dau calciu, dr. nu mi-a spus ca ar fi nevoie.
Ciufik tare mi-au placut pozele, Andrei e atat de dulce si marea asa frumoasa...
Dark nu pot sa vad pozeleeee Nu am parola de la mailul comun, poate maine mi-o trimite si mie cineva, va rooog...

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

neatza

azi e ziua lui mama asa ca a primit si carol cadou - i-a luat tata masina... vedeti la semnatura

tare-i bine in conceediu, mai ales aici, unde toata lumea il rasfata pe pui, care e in al noualea cer. si toata ziua zice carrrrrrrrr

Cristina, mama fericita de Stefan Carol (29.12.2008)

http://b1.lilypie.com/hQRfp2.png

http://s288.photobucket.com/albums/ll162/cristi_2003/CAROL/

http://www.helpnet.ro/?mid=53&kinderID=256 daca doriti sa ne votati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

cristi,la multi ani mamei tale,coicidenta,e ziua tatalui eu,chiar acum ma pregateam sa il sun,sa il prind inainte de a pleca la munca sa ii urez la multi ani. trebuie sa imi iau o cartela si sa profit ca a adormit Anuta. e prima data cand adorme asa de tarziu...cu cat e mai obosita cu atat de greu adoarme.
sa ne traiasca parintii

29 ianuarie 2009 a venit pe lume ciufulita Ana Teodora!

Mergi la inceput