Gravidute si mamici de Constanta (58)
Raspunsuri - Pagina 15
crisis81 spune:
Neatza'
Si eu tot afara imi beau cafelutza, dar abia dupa ce trece fii-mea la primul somn de zi. Sunt mandra sa va spun ca trezirile mele in toiul noptii s-au redus la una singura, la 3.30, dar in zece minute la loc.
Pot sa spun ca mi-am mai revenit din paranoia, la modul ca dorm noaptea si nu o mai verific la fiecare minut. Intr-adevar si acum cand intru la ea, mai intai ma uit sa vad daca i se ridica pieptul (respira) si daca doarme prea mult in loc sa ma bucur ma sperii. Dar din cate povestiti voi sunt in limite normale.
Aseara a dormit de la 7 la 12, s-a trezit a baut un biberon de lapte si nani la loc. Cred ca am reusit sa o invat ca noaptea e noapte si se doarme. Mai grav e ca a invatat si ca ziua e zi si e pentru joaca, asa ca la ora 6-6.30 suntem fresh . Ea adoarme la loc la 10-11 si atunci pot sa beau si eu cafeaua.
Va multumesc mult pentru sfaturi si incurajari. Sunteti minunate toate, fiecare speciala in felul ei si tocmai de aia si exista acest subiect. Ca daca eram toate de aceleasi pareri si aceleasi convingeri chiar era plictisitor aici.
Irina cu mare intarziere LA MULTI ANI si de la mine! Si sa te faci bine cat mai repede!
Sambata fii-mea a dormit la mama. Pe la 11 noaptea sun sa vad ce face si imi spune ca nu a dormit deloc. Nu plange dar nu vrea nimic, se agita si nu doarme. I-am zis sa ii caute un puisor mic si tare si sa il puna langa ea, lipit de obraz. Imediat cum l-a simtit a intors fatza spre el si a adormit instantaneu. Am incercat sa o adorm si cu fatza lipita de mine dar se incalzeste si nu-i convine. Si mai nou cand o pun pe burtica sta cu manutza sub cap ca sa aibe ventilatie. Vai ce rea e de caldura.... exact opusul meu care am si acum pilota pe mine.
Hai ca m-am lungit ca o placinta, dar macar pe voi nu va plictisesc.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
dandusa spune:
Mirela,
uitasem...,ma bucur ca v-au placut biscuitii.reteta o am de la mama.eu ii fac tot asa grasuni.nu-mi plac subtiri/crocanti.imi plac fragezi.am furat ideea cu lamaie rasa si ieri am pus-o in paste dulci cu branza de oaie si stafide.a iesit o nebunie.daca vrei,iti dau retetaCrinuta-i fana pastelor si noi nu facem decat sa ne conformam.Claudiu ii face paste cu carne si eu dulci
Dady,
ti-am admirat comoriledoamne ce ochiii,ce trasaturiii...,una mai frumoasa ca alta.de tine nu mai vorbesc.arati super,f cocheta si aranjata tot timpul
Andreb,
Matei mi-a dat o lectie de dragoste,sa stii.cand l-am vazut cu cat drag se apropie sa ma imbratiseze,m-am topit toata...dupa cat stres ii pricinuisem.mi-au dat lacrimile instant.
mai am si eu momente de ratacire,momente in care-mi vine sa urlu la propriu.si daca nu-i Claudiu prin preajma sa ma descarc...,tip la Crinutanu-ti spun cum ma simt dupa...saracuta de ea s-a invatat.de cum ma vede pregatita s-o cert,pune degeteul ei mic la gurita si-mi spune "shhhhhhhhhhhh,doarme tati" sau vecina,sau 'cucu',dupa caz...cat de scumpaaaa poate sa fie copila asta a meaaaa,doamneeee cat o iubescccc.cata rabdare are ea cu mine...of.acum inteleg cu adevarat fraza cu "copii isi aleg parintii"...si as completa "ca sa-i educe"
Dana,
ma gandeam la tom-c,dar nu vedeam alimentara.acum am inteles.
m-ai dat gata cu ultimul tau mesaj,trebuie sa recunosc.ai fost atat de calda,de sincera...,despre Dana 'asta' vorbeam in mesajul meu de trei randuri.adevarat cu "ajungem sa ne cunoastem mai bine dupa discutii,bla,bla..."
bag de seama ca fetele s-au vorbit sa ne lase pe noi la o cafea.sau poate nu mai indrazneste nimeni sa iasa cu noinici macar un arbitru?super idee cu locatia,am fost de cateva ori cu picii si ne-a placut.oricum aveam de gand s-o iau si pe Crinuta.maine la 16.30,este ok?
Cris,
ca si pont,de cate ori shimba locul de somn,i-ai perna/jucaria preferata.mirosul specific stiut doar de ea,o ajuta sa se simta in siguranta.asa era Raducu cu 'paturica magica'.am avut muuulte saptamani in care adormea numai in paturica lui.ne faceam ganduri si planuri,cum sa scapam de obicei cand o veni canicula.am schimbat treptat paturica cu slingul si acum nu adoarme decat in sling(in casa)sa inteleg ca ati petrecut ca doi porumbei?
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro
crisis81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dandusa Cris, ca si pont,de cate ori shimba locul de somn,i-ai perna/jucaria preferata.mirosul specific stiut doar de ea,o ajuta sa se simta in siguranta.asa era Raducu cu 'paturica magica'.am avut muuulte saptamani in care adormea numai in paturica lui.ne faceam ganduri si planuri,cum sa scapam de obicei cand o veni canicula.am schimbat treptat paturica cu slingul si acum nu adoarme decat in sling(in casa)sa inteleg ca ati petrecut ca doi porumbei? |
Sambata, una din cele doua zile din samptamana in care putem petrece timp toti trei, sotul meu a plecat dimineata ca "are putina treaba la o masina" si s-a intors la 10 noaptea (l-a rugat un prieten sa ii repare si lui ceva la masina). Toata ziua fii-mea nu a vrut sa doarma, decat cate 10 minute (cat sa prinda forte sa urle iar). Nu vroia lapte, nu vroia ceai, nu vroia in brate, nu vroia pampers... nimic. Spre seara am simtit ca nu mai pot si ca am nevoie de ajutor si am plecat cu fata la mama. Turbam de nervi ca al meu tot la garaj era si mama mi-a zis sa ies sa ma deconectez. Si uite asa am dat o fuga inapoi acasa(venise si inculpatu' ), m-am imbracat mai de Doamne ajuta si am fugit in Mamaia la Cucaracha (spre stupoarea sotului) unde am petrecut pana la 4 dimineatza cu niste prietene . Asta da deconectare.
Ma uit la fii-mea care sta langa mine in pat cum se chinuie sa se intoarca pe burta. Era pe spate, s-a intors pe o parte, a bagat o mana sub ea si se tot chinuie. E precoce..... o s-o gasesc pe parchet...
Va mai sugerez eu o locatie pentru cafea..... la mine pe terasa. E mai departe ce-i drept, dar cafeau este excelenta.
Tare scumpa Crinuta si smechera.
Cris mami de Teodora
"Cele mai importante lucruri in lume au fost realizate de oameni care au continuat sa incerce chiar si cand se parea ca nu mai este nici o speranta." - Dale Carnegie
"Vreau sa nu mai fiu diferit!"
******0 900 900 320-pt 10 euro******
******0 900 900 325-pt 5 euro******
lulu77 spune:
salutare si de la noi!
Ne-am intors aseara de la munte( un tur de forta Rsnov, Bran, Dambovicioara, cu cartierul "general" in Moeciu), unde a fost excelent.
Desii ffff cald ziua, peste 32 grade, am avut piscina in curte plus multe alte posibilitati de agrement pentru copii( leagan ,triciclete, tobogan ,gorapa cu nisip, fazan, paun, vitel, catei, porumbei, ATV-uri si chiar un telescaun in miniatura, pe aproape toata lungimea curtii ( aproape 2 ha) si multe multe altele.
Luca , desii s-a distrat la maxim, a fost pensiunea plina de copii intre 1.5 si 7 ani, a fost marait din cauza unei eruptii dentare si a faringoamigdalitei captusite saptamana trecuta.
Nu am avut ameliorari reusite cu homeoptate asa ca am intrat joi pe antibiotic si siropuri
(Augumentin Biss, Humex Expectorant si Ketof)...e si aici e semnul meu de intrebare.
Nu prea vad ameliorari ,sau mai bine zis, mucii au trecut dar tusea....ufff ...e jale ,e ffff productiva, rar dar cu "simtul raspunderii" , se inroseste saracutul de cat tuseste, si apoi FEBRA , mi-a facut nopatea , o noapte da ,una si tot asa ......desii azi ar fii a 5 a zi de antibiotic.
Dupa amiaza mergem din nou la pediatra sa il vada.
E posibil aceasta febra sa fie de la eruptia celor doua masele si un incisiv ? Nu stiu ce febra, destul de mare , dar mi-a fost efectiv mila sa il chinui noaptea cu masuratul temperaturii.
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
madaluta spune:
andicu
azi a fost deschiderea, sau am retinut eu gresit? daca da inseamna k deja ati baut sampania si acum esti pe treaba! sa dea D-zeu sa faci cel putin cat a facut mama ta!
dandusa: da bine zici de intalnirea si cafeluta asta k fetele... eu sunt PRO.... cine se mai baga?
Criss: ne-ai luat-o inainte cu distractia intre fete... cred k a fost super, nu? Duminica la plaja chiar vorbeam cu o prietena despre o petrecere in pijamale intre fete dar ideea ta e si mai tare... Poate o data in vara asta evadam mai multe asa cateva ore intr-o seara...mmmmm, ce dor mi s-a facut sa dansez, asa pe racoare, sa beau un coctail, sa merg desculta pe nisipul rece...
lulu: imi pare tare rau k lui luca nu i-a priit vacanta... cred k nici voua nu v-a tihnit, dar vara e lunga aveti timp sa mai mergeti...Multa sanatate!
mamacita:tot ma tin de ceva vreme sa te intreb si tot uit: se poate resimiti durerea intepaturii anesteziei( rahie) dupa mai bine de un an? tot simt o jena, durere, sau nu stiu cum s-o numesc, undeva pe/langa coloana. N-am nimic in zona (alunita, cos, lipom) pe care sa il pot acuza iar cand pun mana sa caut locul nu il gasesc, adica nu simt durere si la palpare...ma tot gandesc sa fie locul anesteziei, dar n-as crede sa ma jeneze dupa astata timp....
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu
NASI 2009
**********0 900 900 320-pt 10 euro**********
**********0 900 900 325-pt 5 euro**********
isidora spune:
Vreau si io cafea -capuccino,cucaracha si di tati dar mai pe saptamana viitoare sau sf. asta...ca plec acusica sa mananc neshte visine neurochirurgiene-sper sa -mi ia si durerile cu ocazia asta ...
Aveam o tona de laude pt. Dana dar mi-ati luat-o voi inainte,in fine mai gasesc io ceva ca nu ati mentinat chiar tot
Pt. Sanzi ,intrebare:cand pleaca di la noi? Am ceva frumos sa-ti spun ,experiente montessoriene...nu musai live....dar intreb de curiozitate,poate avem vreo sansa sa ne vedem la pitici sau aiurea...
Ceva horror-baitelul de 2 ani juma; al unor prieteni buni era sa fie rapit literalmente ,ieri dupa masa,din parcul de la teatru-Beta.
Era cu bunica, aluat piciul de mana in timp ce buni se uita o secunda dupa cel mare de 5 ani jumatate,si bun plecat ar fi fost...Buni s-a luat dupa individ pe alee,a inceput sa strige ,individul striga si el ca cica e nebuna batrana,nimeni nu reactiona,a impins -o pe buni ,si-a rupt piciorul,in fine a sarit un tanar,individul a rupt-o la fuga...dar problema e ca umbla liber prin parcuri...Deci maaaaare atentie....nu-mi vine sa cred ....
fuuug ca ma grabesc tare si revin de la Bucuresti adca poci...puuuup pi tati!
madaluta spune:
Iarasi am primit un mail pe care nu ma pot abtine sa nu-l postez si aici..
De ce le-a facut Dumnezeu pe mame?
Raspunsuri date de copii din clasa a doua la urmatoarele intrebari:
De ce a facut Dumnezeu mame?
1). Ea e singura care stie unde e banda de lipit.
2). Mai mult ca sa curete casa.
3). Sa ne ajute pe noi cind ne nastem.
Cum le-a facut Dumnezeu pe mame?
1). El a folosit pamant cum ne-a facut si pe noi.
2). Magie plus putere suprema si a amestecat mult.
3). Dumnezeu a facut mame la fel ca mine si tine . Numai ca el a folosit piese mai mari.
Din ce ingrediente au fost facute mamele?
1). Dumnezeu a facut mame din nori si par de inger si cele mai frumoase lucruri din lume si o masura de severitate.
2).Ele trebuie sa aiba startul din oase de om. Dupa aia s-a folosit foarte multa ata, ma gandesc.
De ce Dumnezeu te-a dat pe tine mamei tale si nu altei mame?
1). Pentru ca noi sintem neamuri.
2). Dumnezeu a stiut ca ea ma iubeste mai mult decat mamele altor oameni.
Ce fel de fetita a fost mama ta?
1). Mama mea a fost totdeauna mama mea si nimic altceva.
2). Nu stiu ca nu am fost pe vremea aia dar cred ca a fost mare sefa.
3). Altii imi spun ca ea era buna candva.
Ce a trebuit sa stie mama ta despre tatal tau inainte ca ea sa se casatoreasca cu el?
1). Numele lui de familie.
2). Ea a trebuit sa stie trecutul lui. Daca a fost un escroc? Daca se imbata cu bere?
3). Daca face cel putin $800 la an? Daca el a spus nu la droguri si da la treburile casei?
De ce mama ta s-a casatorit cu tatal tau?
1).Tatal meu face cele mai bune macaroane din lume.Si mama mea mananca mult.
2). Ea a devenit foarte batrana si nu mai putea sa faca nimic cu el.
3). Bunica mea mi-a spus ca mama mea nu a avut sapca gindirii pe cap cand s-a maritat cu el.
Cine-I boss la voi in casa?
1). Mama mea nu vrea sa fie boasa dar ea trebuie sa fie pentru ca tatal meu e bombalau.
2). Mama e. Poti sa-ti dai seama dupa cum face inspectia camerei mele. Ea vede orice sub pat.
3). Eu cred ca mama e numai pentru ca ea are mai mult de a face decat tatal meu.
Care-I diferenta dintre mama si tata? 1). Mama lucreaza la lucru si lucreaza acasa si tata lucreaza numai la lucru.
2). Mama stie cum sa vorbeasca cu profesorii fara ca sa-I sperie pe acestia.
3). Tatii sint inalti si puternici dar mama are puterea reala pentru ca ea este cea pe care o intrebi cind vrei sa perteci o noapte la casa prietenilor.
4). Mama are magie , ea te face sa te simti bine fara medicina.
Ce face mama ta in timpul liber?
1). Mamele nu au timp liber.
2). O auzi pe ea zicand ca plateste facturi toata ziua.
Ce ar trebui sa faca sa ai o mama perfecta?
1). In interior ea e déjà perfecta. Pe dinafara cred ca ar trebui o operatie de frumusete.
2). Dieta.
Daca ai schimba ceva la mama ta ce ar fi?
1). Ea are ceva straniu despre mine ca sa imi tin camera curate. As sterge asta din ea.
2). As face-o mai desteapta. Atunci ea ar stii ca sora mea e ceea care a facut prostii si nu eu.
3). Eu as dori ca ea sa se debaraseze de ochii invizibili din spatele capului.
NASI 2009
madaluta spune:
tot eu... sa va arat proba de copii ascultatori si de mamica autoritara( cat am vorbit cu o prietena pe mess)
NASI 2009
sinzi_ana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui madaluta tot eu... sa va arat proba de copii ascultatori si de mamica autoritara( cat am vorbit cu o prietena pe mess) Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+ Briana Amelia (08.05.2008) Blogul nostru-Viatza intre roz si bleu NASI 2009 TELEDON PENTRU MIHAITA,IN RETEAUA ROMTELECOM **********0 900 900 320-pt 10 euro********** **********0 900 900 325-pt 5 euro********** |
Super delictu!!!!!!! Dulci foc si inventivi!!!!!
Isi, pai sapt asta vom mai fi prin C-ta...si vreo 2 zile sapt viitoare la sfarsit...
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
dandusa spune:
fetele...,aman cafeaua.intalniti-va voi si povestiti cum e sa fii relaxata.de aveti drum prin crush sau office si vedeti pe vreuna dansand pe boxa-n curu' gol si urland a libertate...,sa stiti ca io sant aiao fac curand,sa nu ziceti ca nu v-am zis...
in reteaua Romtelecom
0 900 900 320 pt 10 euro
0 900 900 325 pt 5 euro