Ce se cere la gradinita cd un copil incepe gr mica

Ce se cere la gradinita cd un copil incepe gr mica | Autor: LauraNicole

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor!In septembrie incepe nepotica mea cea mica gradinita si as dori sa-i cumpar de aici ce-i trebuie pentru gradinita insa cum fie-mea a trecut de mult de capitolul asta iar maica-mea nu vrea sa-mi spuna ca sa nu-mi cheltuiesc vezi-Doamne banii , habar nu am ce sa-i cumpar copilului ca sa o mai scutesc pe maica-mea de niste bani cheltuiti.I-am cumparat ghiozdanel,gentutza cu cutie pentru sandwich si sticluta.Ce altceva credeti ca i-as mai putea cumpara?Va merge la gradinita de stat cu program scurt .Multumesc !

Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Poate ceva de incaltat pentru interior?

Rechizitele de obicei daca e nevoie le cere in mod specific educatoarea, in functie de obiceiul gradinitei, de dotarile lor.

Al meu e la particulara, program lung, asa ca i-a mai trebuit pijama, prosop, perie si pasta de dinti. dar la voi cred ca nu e cazul.

Alaturi de SEBI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Ai mei sunt tot la particulara, unul la program scurt, unul la program lung.
Subscriu la cele scrise de Gabi: incaltaminte de interior, periutza (din aceea cu capacel care sa protejeze periuta care sta la comun cu celelalte)si pasta de dinti. Poate, desi nu fac parte din categoria articolelor strict pentru gradi, poti sa mai cumperi haine de interior, bluze de interior, subtiri, treninguri care tin la "activitatile" lor. Eu una, am schimbat anul acesta o gramada de treninguri: au si crescut ff mult (la cel mare cel putin am schimbat anul asta pantaloni cam la 2 luni, a avut un puseu) plus ca ii facea ferfenita stand pe jos, tarandu-se, ma rog chestii de astea.
La stat se mai cer, dar asta in functie de gradi diverse rechizite (gen: bloc de desen, tempera, pensule, plastelina, hartie glasata, carte de colorat )Dar asta tine de gradul de dotare al gradinitei, oricum daca ii iei asa ceva, le poate folosi si acasa, nu e musai pentru gradi.

Baietzii mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Citat:
citat din mesajul lui eunice78

Ai mei sunt tot la particulara, unul la program scurt, unul la program lung.
Subscriu la cele scrise de Gabi: incaltaminte de interior, periutza (din aceea cu capacel care sa protejeze periuta care sta la comun cu celelalte)si pasta de dinti. Poate, desi nu fac parte din categoria articolelor strict pentru gradi, poti sa mai cumperi haine de interior, bluze de interior, subtiri, treninguri care tin la "activitatile" lor. Eu una, am schimbat anul acesta o gramada de treninguri: au si crescut ff mult (la cel mare cel putin am schimbat anul asta pantaloni cam la 2 luni, a avut un puseu) plus ca ii facea ferfenita stand pe jos, tarandu-se, ma rog chestii de astea.
La stat se mai cer, dar asta in functie de gradi diverse rechizite (gen: bloc de desen, tempera, pensule, plastelina, hartie glasata, carte de colorat )Dar asta tine de gradul de dotare al gradinitei, oricum daca ii iei asa ceva, le poate folosi si acasa, nu e musai pentru gradi.

Baietzii mei

Gabitza su Eunice,va multumesc mult pentru raspunsuri !Treninguri are micuta destule si la gradinita va sta in sortulet din acela bleu .Rechizite nu prea mai stiam ce sa-i cumpar dar,datorita voua,acum stiu .
Multam fain !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Inca o intrebare: are idee careva cat inseamna marimea 23 la piciorul unei pice in uk size?Stiu ca 19 e C4 ca tocmai am cumparat sa fac cadou unui pitic dar mai mari habar n-am .

Editez ca am gasit un site super de convertit masurile:

http://www.clothingstores.co.uk/sizes.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LindaZ spune:

Ce i-am mai cumparat noi fetitei insa dupa ce a inceput gradinita au fost lucrurile necesare pentru optionale, costum de balet si cipicei pentru balet si costum de baie, halat, prosop, casca, slapi,rucsac/sac pentru pus toate astea.
Si ce am mai cautat si am gasit greu in Romania, dar i-au cerut de la inceput, a fost acea hainuta pentru pictat din plastic cu maneci lungi care se inchide cu scai la spate. Eu am gasit mai usor in afara decat la noi (la ikea aveau, dar prea mici).
Si ce am mai gasit in afara la superpreturi au fost costumele de Haloween la 3 euro in supermarket ca ma nimerisem in Belgia in perioada cand fetita mea urma sa aiba petrecerea la gradi. In Romania costumele pt petreceri pt copii sunt foarte scumpe, desi intr-adevar sunt din materiale mai bune. Dar tinand cont ca le poarta doar o data, nu cred ca se merita. Asta ca idee de cadou mai incolo...
Acum depinde ce optionale va face, dar ia in calcul si asta, poate ii faci o surpriza frumoasa!
Frumos gestul tau.
Mihaela

Mergi la inceput