Vrancea (21)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Andra, vai, dar ce domnisoara frumoasa ai! M-am uitat de vreo 10 ori la fiecare poza, ptiuuu, iti vine sa o mananci, nu alta! Sa va traiasca si sa mai faci inca un bebe, la fel de frumos, ca ea!

Pupici la fete! Sunt inca la serviciu, dar nu am putut sa mai astept pana deseara, cand am vazut ce mandrete de fata are Andra noastra...

Roxana cu Christian
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

adra - e o scumpete !! Si zau ca nu mi-e frica de o astfel de vrajitoare . Multa sanatate la toti 3, sa va traiasca!!!

Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Andra, cu scuzele de rigoare ptr intarziere iti urez si eu La multi ani!!!Sa ai pare numai de bucurii alaturi de cei dragi!!!Sa dea Dumnezeu sa vina si bebe doi, asa cum va doriti. De Theo ce sa zic...este superba.

Roxana, iti inteleg temerile...dar vei vedea ca te vei descurca.
Nu mai stiu...la voi vine moasa acasa?

Va pup!

------------------------
Proaspata mamica de baietel!

Albume foto

Mergi la inceput

Dana, m-am interesat si vine si la noi moasa acasa...chiar nu stiam si m-am bucurat foarte mult, pentru ca indiferent cata experienta are mama, care vine sa ma ajute, sigur voi mai avea si alte intrebari...
Am vazut pozici cu David si tare m-am mai minunat ca deja isi tine capul! E tare dragalas si sper ca i-au mai trecut durerile de burtica! Am citit ca e tare mancacios si ca ai mai avut probleme cu refluxul de lapte...Eu citesc tot ce postati voi la subiect, citesc si la odiseea mea, si sper sa invat din experientele tuturor!
La Multi Ani lui David pentru prima luna! Multa sanatate si sa creasca mare si voinic!

Mota, cu intarziere, lui Lari! Si, in plus, am citit ca mai aveti inca un motiv de bucurie! Felicitari pentru cetatenie si sper ca o sa va ajute in luarea celei mai bune decizii! Stiu ca ezitai intre a te intoarce acasa si a ramane acolo...Acum, poate, veti lua mult mai usor cea mai buna decizie pentru voi!

Fetelor, eu nu am alte noutati...am avut o saptamana grea la serviciu, dar de acum va fi mai lejer, si oricum de pe 18 intru in concediu pana pe 4 ianuarie si deci voi profita din plin de Sarbatori alaturi de Adrian si de parintii mei!
Va pup pe toate si sa ne auzim numai cu vesti bune! Un we frumos tuturor!

Roxana cu Christian
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Felicitari Andra si din partea noastra!

Ma intrebai ce mai facem si daca mergem in RO? Nu, pe iarna nu mergem, dar vara, cu siguranta!

Noi suntem bine, am scapat fara sa facem gripa (pina acum), desi au fost fff multe cazuri la scoala Biancai. Ea e bine, acum suntem in "focuri" cu cautatul unui gimnasiu bun pt ea. Avem unul in vedere, e cotat in primele 5 din Frankfurt si speram sa i se dea loc acolo...dar asta abia prin mai aflam. Pina atunci, ne tot documentam, mergem la diverse intalniri, pt ca sistemul de aici e altul decat stim noi in RO.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Azi e zi de sarbatoare la Vrinceni, caci Piscotel implineste primul anisor de viatza!

La multzi ani, Rares!

Sa te ajute bunul Dumnezeu sa treci cu bine peste toate problemele de sanatate si sa ai o copilarie fericita alaturi de minunatzii tai parintzi!

Flori, sa va traiasca Piscotel, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Cum mai suntetzi? Ce mai face Rares?

Va pupam cu drag si va dorim sa aveti o petrecere de neuitat!

Mergi la inceput

La Multi Ani, Rares!

Flori, ma alatur Andreiei si ii urez din inima lui Piscotel multa, multa sanatate si sa aiba o copilarie frumoasa!!! Sa va traiasca si sa va umple viata de bucurii!

Petrecere frumoasa astazi si te asteptam cu noutati despre Piscotel!

Roxana cu Christian
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

La multi ani fericiti si plini de sanatate, Rares Teodor!
Sa cresti mare si sanatos, pui scump!
Sa iti dea bunul Dumnezeu sanatate, sa poti sa faci ceea ce colegii tai de scutece fac, sa fii puternic si sa-i bucuri pe mami si tati asa cum numai tu stii!
Te iubesc mult si ma gandesc la tine mereu!

Floricel, sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa iar voi sa fiti puternici si mereu alaturi de el ca sa-i calauzitii pasii prin viata!

Va pup tare tare!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Rares,
Flori, sa va traiasca puiul!!! Sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si sa va aduca numai bucurii!!!

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput

Roxana, multumim ptr urari!
Ma bucur ca aveti posibilitatea sa fiti vizitati de moasa. Mie imi da mai multa siguranta.
Vineri mergem la pediatru. Vom vedea ce ne zice in legatura cu refluxul si cu starea lui generala.

------------------------

Albume foto

Mergi la inceput