Vrancea (21)
Raspunsuri - Pagina 11
prixi spune:
Didi, uite ca despre David nu citisem... Tu, pot spune ca, aveai ceva experienta, dar el saracutul...Dar daca vede ca ii tii tu companie, poate va trece timpul mai repede! Ce sa spun...e mult 6 saptamani, plus ca nu mai poti sa te duci cu masina dupa ei la scoala...imi imaginez, ca nu iti este usor! Pacat ca sora ta pleaca, ca asa aveai si tu pe cineva, care sa te ajute...Am citit ca sotul tau e foarte ocupat, ca mai pleca in delegatii, si deci chiar ti-ar fi trebuit un ajutor! Poate reusesti sa faci ceva cu insotitorul ala, cred ca si aici exista asa ceva si apoi incepe si vacanta si poate pana la trimestrul al doilea, scapati amandoi de ghips!
Curaj mult si daca eram pe aproape, sa stii ca te ajutam cu draga inima!
Roxana cu Christian
bebe
helbi spune:
Alex, nici eu nu stiam ca David are si el piciorul in ghips. Ca si l-a sucit, da, dar nu de ghips. Mai, si eu de eram pe aproape te ajutam. Nu te lasa si incearca sa obtii acel ajutor de insotitor. Nu trebuie sa suni la Krankenkasse? Sau pur si simplu e ok numai acceptul medicului de familie?
Sa stii ca si Biancai prima data icnd i-au pus mina in ghips n-a putut dormi de durere si si s-a umflat. Am mers a doua zis si i-au taiat ghipsul ala si au pus altul. Asa a stat 6 sapt. (nici nu mai stiam cit a stat cu ea in ghips, dar mi- azis ea acum:-)). Si tot in perioada asta a fost, pe 4 noiembrie
Cu condusul...........nu te prosti. Pe de o parte risti sa faci accident, pe de alta parte, daca te prind ai incurcat-o. Asa ca, stai potolita! Nu-si poate lua Gabi macar o sapt. de concediu dupa ce pleaca sora ta? Teoretic, ar trebui sa-i aprobe un medical, dat fiind ca tu esti bolnava.
Multa sanatate si, daca te pot ajuta cu ceva, spune-mi pe mail!
dana n. spune:
Salutare!
Va multumim din suflet ptr felicitari!
Pe 2 noiembrie, la 8.35 dimineata s-a nascut minunea noastra David. Nastere naturala si ingrozitor de grea avand in vedere ca bebe a cantarit 4140 grame, 52 cm. Se pare ca medicii nu au stiut, ca altfel ma bagau la cezariana. Acum ma bucur ca a fost asa. Eu am ajuns de sambata seara la spital cu apa rupta si am nascut tocmai luni dimineata. Nu aveam contractii...Asta a fost si motivul ptr care nu mai mi-au facut ecografie sambata noaptea...apoi s-a schimbat tura si au uitat. Adi a fost tot timpul langa mine si a taiat cordonul. Fara el nu cred ca reuseam.
Ziua de 2 noiembrie a fost cea mai emotionanta zi din viata mea...am trait momente unice. Doamne...si acum cand il privesc nu imi vine a crede ca este al meu...ca am reusit pana la urma...si ii multumesc lui Dumnezeu ptr asta.
Acum suntem in perioada de acomodare. Sunt obosita tare, el mai are dureri de burtica, dar ne descurcam noi.
Pozici gasiti in albumele de la semnatura mea.
Alex, multa sanatate va doresc!
Roxana, va veni si vremea ta si va fi totul bine. Mai ai putin. Nu este usor, dar in momentul cand ti-l pun in brate uiti totul. Esti in al noulea cer...
Petro, sa va traiasca printesa!
Va pup pe toate!
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
abramburika spune:
Neata!!!!
andreia, didi, dana - multumim!!! Si voua numai bine!
didi - cum te mai simti cu piciorul. Ce de ghinioane ati mai avut. Sa te faci bine repede si multa sanatate!!
dana - sa va traiasca micutul David, e o scumpete de bebelus. Si tu mami, o sa reusesti sa te organizezi ca sa te poti odihni mai bine.
roxana - tu ce ne mai zici? Cum te simti? Cumparaturile pt. bb ... ati mai luat ceva??
adra - ce mai faceti? Ce mai face micuta Theo?
Despre noi ... ne pregatim de motul finutului si apoi de sarbatori. Avem un sf de an incarcat , dar e bine asa. Sarbatorile le vom face acasa, vizite pe la prieteni prin zona ... linistit, in familie. Sa ne bucuram de Silvia, sa traim Craciunul prin ochiii ei. E primul an cand intelege ceva ... deja il stie pe mos Ciun (mos Craciun) si ca o sa ii aduca douri (cadouri) daca a fost pite (cuminte) . Nu ne plictisim, ne umple timpul si viata.
Va pup pe toate si astept sa mai scrieti.
Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
DidiAlex spune:
Salutare,
DANA, te-am cautat pe la Odisee sa vad minunea voastra. Superb. Tare mult ma bucur pt voi. Acum, in formatie completa.
Cat despre eco, si nastere..emotionant..chiar imi inchipuiam ce greu ti-a fost.
R al meu a avut 3,9 si pur si simplu numai teama sa il nasc pe data de 13 m-a inversunat sa il nasc mai devreme .
Ma bucur tare mult ca ti-ai facut timp sa ne scrii. se implinesc 4 ani decand v-ati decis la bebe..dar reusit mai e!!!!
Andra, ce mai faceti?
Cum serbati aniversarea?
Andreia & Roxi,Petro multzam mult de gandurile voastre . Tre sa stau cu gipsul pan in 14 dec iar David pan in 01 dec. Asa ca il asteptam pe mos..pe picioarele noastre. Dar, am ajuns la concluzia ca toate lucrurile se intampla cu un scop, asa ca chiar daca-s legatata de casa pot sa spun ca mestesugaresc si petrec tare frumos timpul alaturi de puitzi mei. Am renuntzat involuntar la "alergatura"
ROXI, cum te simti?
DANA, cum e cu bb mik? il alaptezi? am vazut ca a luat suzi...David a luat din prima zi suzi, inca o mai are pe Lola lui, si l-am alatat fara nici o problema, nici grija ca nu mai vrea la san..pan la 11 luni.
Cum stai cu depresia? la mine dupa R a fost crunta, nici in visele mele nu credeam ca exista asa ceva..dar mi-am dat seama ca depresia vine pe seama unui stress ascuns/negat
Floricel, gandul meu e la tine zi de zi..Ce mai face Piscotel? se indreapta spre prima aniversare..
dana n. spune:
Alex, da, il alaptez. Primele zile a fost mai greu ca nu aveam laptic...bebe plangea mult. Acum suntem ok.
Eu i-am dat suzeta de cand am ajuns acasa (imi plac copii cu suzeta).
Depresie nu am... sunt mai sensibila, plang mai repede...dar atat.
------------------------
Proaspata mamica de baietel!
Albume foto
motanik spune:
Buna!
Dana, felicitari inca o data, am vazut si pozite si e un scump, cred si eu ca esti in al noualea cer!
Taticul ce zice? Isi mai incape in piele?
Didi, multa sanatate si tie si lui David, of of, cum va simtiti?
Noi suntem bine. Nu stiu la care aniversare te referi, daca la ziua mea (care e azi), atunci iti spun ca nu facem nimic deosebit. Am implinit 19 ani haha (+10 dar astia nu se pun, am zis!) :) Sambata asta si sambata viitoare o sa avem prieteni in vizita si cam atat. O sa mergem in Ro de sarbatori si vara-mea si prietenul ei dupa ce mi-au urat de toate azi au zis ca au memorie f buna si ca vor tine minte sa ma puna sa fac cinste cand vin acasa :) Drept pt care cred ca o sa facem o petrecere atunci, avand in vedere ca in decembrie (2) e si ziua lui Lari.
Ce faceti de sarbatori? Prin Ro cand mai mergeti?
Petro si noi ne gandim deja ca anul asta Theo o sa stie mai multe cu Mos Craciun (care va fi tati, intre noi fie vorba), dar sper sa nu se sperie de el cand l-o vedea.
Ce face Silviuta? Ce ii iei de Craciun?
Noi am luat un set de toba si instrumente muzicale si cautam un cojocel anume pe care l-am vazut candva si nu l-am luat de fraieri iar acum nu mai dam de el.
Ah si i-am luat rucsacel cu zanute pt Mos Nicolae, ca prin casa imi fura gentile si se plimba cu ele :))) Avem domnisoara mare, trebuie sa fie cocheta, nah! :))
Roxi, ce faci, ce face burticul? Cum te simti? Cate saptamani ai? Am uitat cand ai dpn..:(
Sper ca esti bine, abia astept sa citesc si de la tine vestea cea mare!
Eu fac tratament pt bebe 2, deocamdata metformin pana pe 9 feb cand o sa imi schimbe cu alt tratament pt alte 3 luni si daca tot nu se prinde nimic o sa incepem monitorizare si stimulare.
Flori ce face piscotelul? Cum sunteti? Sper sa va prinda Sarbatorile sanatosi si fericiti!
Andreia, voi ce faceti? Bianca e ok? Cand mai mergeti in Ro?
Sarbatorile unde le petreceti?
Simo, Alina[/b], ce faceti?
Sper ca toata lumea e bine, o zi frumoasa tuturor!
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson
abramburika spune:
motanik - scuze, mii de scuze ... La multi ani fericiti si sanatosi!!! Va doresc tot ceea ce ne dorim si noua, o viata senina alaturi de pers. dragi!!!
Daaa, intelege mult mai bine acum despre Craciun si Mos. Anul trecut a fost un prieten de fam. Mos ... nu a plans, nu s-a speriat, dar a stat numai lipita de mine, in brate. Anul asta sa vedem care-i mosul. I-am luat un cal ... de fapt zebra aia de la fisher price care sare si se invarte. Ca asta cerea ... cand o intrebam ce sa-i aduca mosul zicea talu (calu) si e mereu calare pe toti caii aia cu fise din supermarket-uri. E de-ajuns, zic ... a primit destule la ziua ei, mai are de recuperat de prin Ro cadouri , deci e destul asa. Avantaj sa ai neamuri multe si bune . De mos Nicolae vom fi la Roma sa luam motul finutului, deci o sa primeasca de pe la rudele de-acolo cate ceva ... noi poate toto (ciocolata kinder) si alte dulciuri. In rest, vom face in familie sarbatorile ... ne odihnim si ne bucuram de Silvia.
dana - ff bine ca te simti bine (la depresie ma refer). la amandoi!!
Inteleptul nu spune tot ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
prixi spune:
Salutari, fetelor !
Andra draga, La Multi Ani cu sanatate, multe bucurii si tot ceea ce iti doresti tu sa ti se indeplineasca ! Chiar daca zici ca nu ai facut nimic de aniversarea ta, sper totusi ca te-ai simtit bine alaturi de Theo si de Lari si deci tot poti sa zici ca ai avut o aniversare deosebita!
Andreia (Helbi) mi-a trimis un mail si mi-a spus ca nu reuseste sa se conecteze pe DC si m-a rugat sa iti transmit si din partea ei, multe urari de La Multi Ani cu fericire, noroc si toate cele bune!
Ce bine ca plecati acasa de Sarbatori! Intotdeauna Sarbatorile sunt mai frumoase acasa, decat aici...acolo totul miroase a cozonac! Si numai carnati afumati, tobe, piftii peste tot!
Ce ma bucur cand mai citesc despre Theo...Vai, ce domnisoara cocheta are mama! Cred ca e la varsta la care te studiaza si vrea si ea sa faca ceea ce faci tu! Nu am mai vazut pozici de la ziua ei si cred ca tare mult a mai crescut intre timp...Poate ne mai arati si noua cateva pozici recente cu mandretea ta de printesa!
Dana, felicitari inca o data pentru David ! E tare dragalas ! Sa va bucurati de el si sa va aduca numai bucurii ! Citindu-ti mesajul, am incercat pentru un moment emotiile prin care ai trecut tu, cand l-ai avut pe David in brate si sunt convinsa ca a meritat tot efortul tau, numai ca sa iti vezi visul cu ochii !
Pentru moment , sunt destul de confuza, in sensul ca de abia il astept pe bebe Christian sa vina, pe de alta parte, cum nu am participat la cursurile prenatale, ma simt nepregatita si mi-as dori sa vina mai tarziu… ;-) Cred ca sunt prea rationala si cum mi-l doresc atat de mult, imi fac tot felul de griji inutile…dar, in fine, poate asa sunt toate viitoarele mamici.. Pacat ca nu am avut timp sa impartasesc din trairile mele cu celelalte viitoare mamici de la pufuleti de ianuarie- februarie, ca poate as fi fost mai linistita,dar mi-ar fi fost foarte greu sa tin pasul cu ele… Ma bucur pentru tine ca alaptezi, si eu imi doresc foarte mult sa am laptic, si iti doresc din toata inima sa te acomodezi cat mai repede noului statut de mamica, ca sa reusesti sa te si odihnesti... puiutului si sper sa ii treaca durerile de burtica cat mai repede!
Fetelor, va multumesc mult ca intrebati de noi! Noi suntem bine, crestem si dam din picioare toata noaptea! Iar ziua, la serviciu, cand eu sunt moarta de somn, cred ca doarme, ca atunci nu mai simt nimic...probabil ca ii place cum il legan cu metroul pana la serviciu si numai bine adoarme...In seara asta, ma pregatesc de o noua runda! Somnul meu e demult compromis, asa ca nu imi mai fac nici un fel de probleme! Sincer, nu stiu de unde mai am atata energie, dar probabil ca fericirea imi da aripi si nu mai conteaza nimic...Joi acum facem 30 de saptamani, iar de nascut ar trebui sa nasc pe 4 februarie...Petro,de cumparat, am cumparat in mare cam tot...mi-au mai ramas cateva lucruri, gen sterilizator, biberoane si tetine, dar mai am inca timp...Bine ca am luat ce a fost mai important, am spalat si calcat si hainutele si le-am aranjat...asa ca acum pot sa stau mai linistita...dupa Sarbatori, ma apuc si de geanta pentru maternitate si sper, din tot sufletul, ca totul sa fie bine pana la sfarsit! Am un pardalnic de chist, destul de maricel, si sper sa nu imi cauzeze cine stie ce probleme la nastere! Doctorii imi spun ca va fi totul in ordine, asa sper si eu!
Sa stii ca am vizionat pozicile de la aniversarea Silviei si v-am admirat, ca tare frumosi mai sunteti toti 3 impreuna!
Asa frumos povestiti despre Sarbatori si despre cadouri...Noi suntem inca mici anul asta , dar la anul, lasa ca va trimit eu pozici cu cavalerul nostru!
Didi, sanatate si tie, si lui David! ! Nu te mananca pe sub ghips? Eu am avut mana in ghips, cand aveam vreo 5 ani, si atat imi aduc aminte ca imi venea sa ma scarpin si ca nu stiam cum! Si mai stiu ca imi stiau copiii de frica...daca nu ma asculta vreo unul, eu poc..ii dadeam una cu ghipsul! A avut si parti pozitive statul cu mana in ghips, nu numai dezavantaje...
Fetelor, nu stiu cand mai intru, ca incep iarasi inchiderea de luna la serviciu, plus ca trebuie sa imi formez inlocuitorul si cred ca voi ajunge foarte obosita acasa!
Va pup pe toate si va doresc sa va bucurati de puiutii vostri si sper sa ne auzim numai cu vesti bune!
Pupici si lui Flori si multa, multa sanatate lui Piscotel!
Alina, sarcina usoara in continuare!
Sim, chiar daca nu ai mai scris, sper ca sunteti cu totii bine!
Numai bine tuturor!
Roxana cu Christian
bebe
motanik spune:
Multumesc mult pt urari, va pup si va doresc numai bine si voua!
Si am adus si trei pozici, de la Halloween, cu mandra mea vrajitoare:
Theo 1, Theo 2 si Theo 3
--------------------
Andra si bebe Theodora
Angels wanted to do the moonwalk so God sent one to bring Michael Jackson