Colectia de toamna - iarna 2005 (240)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

mai fetelor ce stiri, saracu MJ, taaare si-a mai batut joc de viata lui.Dumnezeu sa il odihneasca!

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Buna dimineata!!va invit la o cafeluta, daca n-ati baut-o deja....

flavi a tinut-o ieri numai intr-o temperatura 39,8-39,5, am fost la doc si se pare ca ni se trage de la inghetata;azi noapte nu a mai depasit 39;speram in mai bine.

ardeiu' mic a invatat sa se intoarca si pe "fata si pe dos", trebuie sa-mi gardez patul cu perne, ca nu se stie, cu toata atentia mea sporita.

sanatate tuturor copilasilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Meems, auleo ce vesti, doua in aceeasi zi.

Mara, pai pune-l pe jos e o patura, ca sa nu te mai stresezi. sanatate multa!

gata, plecam afara. pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

ioana,ilenutza

mi-e sa nu calcam pe el, ca nu avem suprafata f mare si va fi de directia de mers;cred ca in patut va sta, dar se plictiseste singur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata!

Tragica veste, pe mine m-a dat peste cap total. Simt ca mi-am pierdut definitiv copilaria... Pentu mine e o zi la fel de nasoala ca atunci cand a murit Steve Irwin.

Ioana- George l-a google-it din senin pe Michael, inainte de a afla? Incredibil...

Mara- sa se repare repede Flavia! Si sa aveti un concediu fara emotii!

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna intr-o zi nu tocmai senina!
Si mie imi pare rau de ambii care s-au dus... Asta este viata! Si regulile ei.
Ioana, merci de urari si ca sa-ti raspund la intrebare: avem numai 2 saptamani de concediu, la sfarsitul lui iulie, pe care incercam sa le facem prin tara, mare si apoi munte, deal, ce s-o mai nimeri. Anul trecut am fost invers, dar acelasi principiu, stat cate putin pe ici-pe colo, un soi de circuit fara reguli f stricte, adica ne opream pe unde ne suna bine si in functie de cum se simteau copiii. Si noi, mai ales eu, care strangeam nopti albe... Anul asta vom alege alte zone, probabil. M-am uitat la pozele voastre de concediu 2009, am vazut ca si voi ati avut un soi de alergare intre orasele. Inca nu am curaj sa merg cu zapacitii departe, nici in locuri super sofisticate, pt ca ei oricum nu vad/simt/apreciaza, iar noi nu ne putem bucura de mare lucru. In anii astia, principiul de baza e sa le asiguram lor distractia, care are cerinte simple de tot, de baza, iar noua ceva relaxare.
Cam asta este.
Va pupam pe toti si toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

da, mare pierdere. Dumnezeu sa-l odihneasca! Si eu simt la fel ca si tine noki

Erizipel, este ceea ce am avut. duminica merg sa vb cu medicul si sper sa fi disparut crocobaurul. oribil ma simt de la antibioticele astea, zici ca sunt lunatica rau. nu ma pot concentra deloc si am stare de ameteala .

joy, multumesc de grija. imi pare rau sa aud de crsti, va doresc mult succes sa gaseasca ceva f repede.

ile, parca avem acelasi pediatru , si al alexiei spune la fel. ca daca am trai departe de poluarea din bucu ar fi mult mai sanatos pentru copilasi.

tania, o viata plina de lucruri frumoase, santatate multa si fericire, La multi ani!

meemsy, va pupic cu drag tare scumpa-i ri in pozele din chiuveta , rochita ii vine de minune . si tu arati !!!

inuta, o sa pun ceva poze de la motare, dar dupa licenta. acum am intrat sa scriu ceva pentru ca nu ma pot concentra sa invat de la cate antib am luat. pupicim obrajorii micutului boby si pe s-rica rachel

lavi, hai cu pozele . si bineinteles cu impresii.

ioana, spui ca ai vvrea sa iti ceara maria fuste si rochite? crede-ma ca nu este usor ..fie soare, ploaie, vant, zapada alexia vrea numai rchita, fustita si numai unele anume..fara dres cand este frig daca se poate cu slapi atunci cand nu trebuie, este un adevarta calvar sa o imbrac sa ies afara. pe putin o ora imi ia pentru ca daca cadem de comun acord cu rochia,o apuca pandaliile cu altele.

-sa va spun ca acum alexia nu mai vrea sa aiba buric!!!
-ca de o saptamana se posteaza in fata unui magazin din zona unde locuim si urla, jeleste ca vrea sa ii cumpar sandale cu fundita? ( desi are 4 perechi acasa iar cea in vitrina este oribila )...si ce crize avem, o mamica se uita siderata la fii-mea si dupa ceva timp a plecat fericita ca este posesoarea unui baietel
-ca de cand a vazut-o pe sora-mea ( bine ca a plecat) ca fumeaza vrea si ea sa "fumezeze"!
-si urla non stop fara sau cu motiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

noi avem un mini concediu intre 9-12 iulie, nu stiu cum o sa ma descurc cu sterilizatul si mancarea lui. mergem la mare la noi, mihai vrea sa vada showul de acrobatie aviatica de la mamaia http://www.regional-air.ro/weaf_2009.php

deliaaa, ce faceti dragelor?

cami,ce faceti?

gandacel , ma bcuur ca mergeti cu totii in vacanta. va doresc sa va simtiti bine cu totii.
stefi este mai bine?

miri, vesti noi de pe frontul feroviar?

mitza hai mai intra si spune cate ceva, alex ce mai face? tu mai poti?

Mergi la inceput

Gandacel, eu te intrebam ce faci cu copiii acasa, pe perioada vacantei gradnitesti, nu in concediu. Noi am stat patru nopti la Sibiu, patru la Sinaia si 7 la mare. Prefer sa ne cazam intr-un loc si sa facem excursii in jur, decat sa fac/desfac bagaje toata ziua.

Mda, Roxi, se pare ca fii-ta iti mentine nervii pe bigudiuri.dar eu pe bune as incerca sa o "feminizez" pe Maria, mie lipsindu-mi cu desavarsire aceasta calitate. Pupam familonul! SI bafta la licenta, luni e, nu? sanatate maxima!!

Da, Noki, se tot minuna si el ce-i veni sa-l caute taman pe Michael.

Io savurez din plin perioada asta. In Iasi sunt infloriti teii, nu 10, 20 ci sute de tei. Cand ajungi in renumitul Copou, parca te trezesti intr-o infuzie de ceai cu miere de teiE o placere sa stai afara.

Mergi la inceput

auleo, roxi, sterilizat? Ce-i aia? Eu nu mai practic de la 9 luni cred, hai un pic mai tarziu, dar zau ca nu mai e cazul acum. Zic si io, dar cred ca-ti complici viata. Plus ca de cand l-am trecut pe lapte praf pe Stef - 1,4 ani nu i-am sterilizat o data canita. Oi fi eu mama denaturata

Mergi la inceput