Colectia de toamna - iarna 2005 (240)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Noi am terminat baia, suntem la smotru

Madau wow, Turcia, sa aveti o vacanta fara probleme!

Mara mai este o saptamana, cred ca pana atunci se rezolva. Poate fi doar o viroza, daca o tratezi cum trebuie, scapati in cateva zile.

Tania la multi ani, sa fii sanatoasa si iubita!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

neata.

Tania La multi ani si tot ce-ti doresti.

Madau zbor linistit si concediu de vis.

}Roxiiiii ce faci??? esti bine?

Mara stai linistita, ca Andrei nu este obligat sa ia nimic d ela Flavi.
Si-ti dau un ex de la mine: m-am dus intr-o vineri cu Alex la spital ca facea febra de joi dimineata si cum joi facuse maaaxim 37.8, vineri incepuse sa se ridice la 38.5. Si cum vroiam sa plecam la tara, am purces la spital, macar zic eu sa stiu ce antibiotic car dupa mine.
Bineinteles ca diagnosticul a fost faringo-amigdalita, cu antibiotic "nici nu se pune prolema sa nu-i dati" mi-a zis dr ca am intrebat daca sa-l mai las o zi fara sa vad cum evolueaza si apoi sa-i bag antibioticul.
M-a pus in tema ca daca nu l-am ferit pe cel mare cu siguranta am sa vin luni si cu el (asta pt ca mananca cu aceeasi lingura uneori, se bat pe aceeasi suzeta sau isi schimba acadelele, mai bea sucul unu dupa altul...cacaoa...)
ei si Alex a mai facut numai o zi jumate febra, nu i-am dat niciun antibiotic si nici Vlad nu a facut vreun carcolac in gat.

Ma duc sa ma termin de epilat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

feli, mersi pentru diacritice

joy, ultima data flavi si andrei si-au pasat virusii de la unul la altul de 3 ori.la o zi dupa tratament o luau de la capat. stiu ca nu e obligatoriu sa o ia si andrei, dar cred ca probabilitatea e destul de mica.

feli, si eu m-am gandit ca intr-o saptamana ar trebui sa treaca, dar ultima data ne-a tinut o luna continuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Buna!
Din pacate nu am mai avut timp sa citesc din urma... Doar ultima pagina.
Voiam sa va salut, sa va zic ca suntem binisor, Stefania are iar un inceput de boala, pe care deocamdata o tinem in frau, sper sa nu se agraveze, ca abia am iesit dintr-un medical.
Cat despre ce am vazut ca ziceti de educatie... si noi tot dupa bunul-simt si instinct, chiar ma bazez pe asta, tot material bun am si eu acasa, Bogdan mai bun, Stefania mai asa-si-asa, dar promite totusi. Insa ce zise Joy, ca 3-4 zile e ok, dupa care nu stie ce sa faca, ca sunt crize mari, m-a lasat cam cu gura cascata! Apoi... eu ce sa zic, ca la noi daca sunt 3-4 minute ok, e mare lucru si ii laud repede, sunt mandra de ei???!!! Si tot mi se pare bine! Ai mei se bat, dragelor, se imping, e concurs care da mai tare, care tipa mai rau! Gradina Zoologica e un loc foarte linistit si tacut pe langa casa si curtea noastra! Si da, cand mergem in parc sau vin copiii in vizita la noi, e jale, Bogdan nu mai asculta de mine, Stefania e cuminte. Deci avem ceva echilibru, care ma multumeste. Nu ma ingrijorez de nebunie si din cauza ca dupa urlete si crize absurde urmeaza BRUSC liniste si intrebari pline de intelegere si intelepciune. Motiv real de bucurie pt mine, inseamna ca vocea ratiunii mele a patruns cumva peste urlete! Efortul meu a fost rasplatit pe moment, iar pe termen lung sper sa vad rezultate chiar minunate.
Acum pe serioase, ieri de ex, ca-mi vine in minte usor, s-au batut pe locul de pe canapea, timp in care Stefaniei i-a iesit din picior o soseta, a inceput sa urle de parca era sfarsitul lumii, la care Bogdan s-a repezit sa i-o traga la loc, iar in fratiunea de secunda urmatoare linistea s-a instalat binefacatoare, copiii mei au devenit brusc cei mai buni prieteni, el mandru de actiune, ea multumita si cucerita la inimioara de adevaratul cavaler! pai... cum sa ma supar eu?!
Acum va pupic pe toate si am sa revin cand voi avea vesti noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Tania, La Multi Ani! Multa sanatate, iubire si liniste!

Madau, concediu placut!

Mara, poate aveti noroc de data asta si nu-i decat o viroza trecatoare. Noi am plecat cu Stef cu febra in concediu si l-am reparat pe drum

Gandacel, sanatate Stefaniei. ce faci cu ei toata vara, in vacanta ma refer?

Feli, vrem sa vedem rezultatul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

HELLO, si de la noi.

azi copii mei au adormit singuri la pranz, cu usa larg deschisa la dorm., fara sa mai fie nevoie de mine sa ii pazesc.Un pic mai tarziu ce-i drept dar e un pas inainte.

Am pus la cuptor o friptura a la James Oliver si iata-s la apel.

Cu virusii, din fericire andrei e f rezistent, desi Victorash a fost bolnav si inca mai are episoade cu dureri de gat si muci, Andrei este Ok.

Din experienta, aerul marii curat ii va face bine la gat copilului.Eu cred ca o sa fie bine pentru micutii bolnavi si dusi la mare.Am sunat-o si eu pe dr mea sa ii spun de V ca ii curge nasul si il mai doare gatul dar mi-a spus ca asa e in Bucuresti, daca am fi la munte sau la mare ar fi bine.

Ile , mami de Victor ( 22 dec 2005) si Andrei ( 25 iulie 2007)

Mergi la inceput

A murit Michael Jackson! Nu-mi vine sa cred. Nu eram eu mare fana a lui, dar toata adolescenta a stat sub semnul muzicii lui si sunt de parere ca videoclipurile lui sunt unele dintre cele mai reusite din lumea muzicii.

Sa va zic cum am aflat.
George s-a trezit asta noapte pe la 3 si nu a putut adormi. Imi povestea dimineata ca avea o stare ciudata. El e super bine pus la punct cu muzica, e o bliblioteca intreaga. SI a dat cautare pe wickpedia numele lui Michael. A avut un soc sa vada ca murise asta noapte, ma rog, la americani era alta ora.

o zi buna tuturor!

Mergi la inceput

mda, dupa asa veste, char era potrivita urarea de o zi buna tuturor Dar eu chiar v-o doresc!

Mergi la inceput

Ilenutza si eu sunt convinsa ca aerul poluat din marile orase intretine starea de rau a copiilor. Ai mei au fost cei mai despuiati si la munte si la mare si nu au patit nimic, aveam incredere ca nu racesc, nu stiu de ce, chiar ma simteam in siguranta. asta mi-a dovedit inca o data ca noi nu facem fata virozelor din colectivitate, nu ca racim daca ne trage curentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Ioana, da, azi toata lumea a fost in soc la aflarea vestii despre MJ. Cand am iesit de la servici, pe toate statiile de radio auzeai doar muzica lui. A fost o zi extraordinar de ciudata, mai ales ca ne treziseram azi-dimineata cu vestea mortii actritei Farrah Fawcett.

Mergi la inceput