Buna ziua,
Acum 1 an veneam cu aceeasi mare problema pe acest forum: un job pe perioada verii pentru un adolescent (16 ani jumate acum). Pot spune ca am ajuns undeva aproape de disperare. De cand s-a terminat scoala (2 zile) totul merge total pe jos din toate punctele de vedere in viata mea. Ma cert cu parintii din cauza banilor. Am inceput sa caut inca de acum o luna un job dar nu am reusit, iar dupa cele intamplate nu concep sa nu gasesc ceva de facut vara asta. Dar nu am unde. Aici in Romania dupa cum bine stiti nu se pune nimeni in geam ca angajeaza adolescenti sa ii ajute la nu stiu ce intr-un magazin. Partea rea ca intr-un oras ca Brasov sau Bucuresti as gasi ceva de facut, dar stau un Slobozia, un oras destul de mic. Nu stiu unde sa caut si cum sa fac. Vreau neaparat ceva de facut, de preferat tehnoredactare, dar ma multumesc si cu dat cu matura!
Va rog sa ma ajutati cum puteti...
PS: cred ca am nevoie de un psiholog...
Komak, e laudabil ca vrei sa lucrezi pt a castiga bani. Nu am cum sa te-ajut in privinta unui job, dar am zis sa-ti scriu macar pt. a te sustine moral. Sa ai grija de tine, sa ai multa rabdare si cu tine si cu parintii tai. Banuiesc ca nici lor nu le merge prea grozav din moment ce nu reusiti sa va intelegeti mai bine.
Ce-ai facut? Ai gasit ceva de lucru?
Bafta in gasirea unui job!