SOVATA!
Buna. Vreau ca anul acesta sa merg cu sotul la Sovata pt tratament( sterilitate).Am inteles ca aceasta statiune este renumita pt astfel de probleme. Ne-am gandit sa incercam si varianta asta, insa dupa 3 FIV-uri nereusite nu-mi pun mari sperante, o iau ca pe un concediu. A mai fost cineva acolo? M-ar interesa cateva informatii legate de preturi, cazare? A reusit cineva sa ramana insarcinata dupa tratam de la Sovata? Multumesc anticipat pt raspunsuri.
Raspunsuri
himera spune:
Buna seara,
Am fost in zona si mie personal mi-a placut foarte tare. E o statiune veche, dar cu un parfum special. Sunt foarte multe posibiltati de cazare, dar preturile sunt maricele. Pentru tratament , banuiesc ca ai nevoie de o trimitere de la medic si biletul costa mai mult decat daca ai merge pe cont propriu.
Nu stiu care e problema ta de sanatate, dar pot sa-ti zic ca acu 3 ani, am fost la Sovata cu niste prieteni. Ei doreau f mult un copil si nu reuseau sa-l aiba, ea a facut si o interventie chirurgicala si tot nu a aparut copilul. A venit la Sovata, dar fara sa aiba o incredere foarte mare in acele ape, practic a venit sa vada cum e zona. Ea a facut o zi baie in Lacul Ursu si la o luna ne-a anuntat ca e insarcinata. E foarte posibil ca acele bai sa o fi ajutat, deci merita sa mergi si sa incerci.
delsim spune:
Nu degeaba e renumita Sovata pentru infertilitate. Merita sa incerci. Poti si cu trimitere de la ginecolog sau medicul de familie si cu biletul te duci la medicul balneolog de la Sovata ( sau unul dintre ei, probabil sunt mai multi). Intereseaza-te la hoteluri ( le gasesti pe net) care au si baza de tratament sau exista baza de tratament de langa lacul Ursu. Nu costa mult consultatie si ti se va recomanda ce sa faci.
Eu zic ca te poti duce pe cont propriu, nu-ti trebuie neaparat bilet.
Cazarea pe acolo e foarte scumpa, e mai ieftin in Sovata oras, decat in Sovata statiune , dar tot e scump. Daca aveti masina personala, eu iti recomand sa stati in Praid care e la 15km distanta ( deci 10 minute de mers); e plin de pensiuni, le gasesti pe net si sunt preturi mult mai accesibile. Neaparat sa faceti rezervare inainte ca cele doua statiuni sunt full in sezon si noi era cat pe ce sa dormim in masina, ca ne-am dus la plesneala.
Si mancarea in Praid e mai ieftina.
iazminn spune:
Multumesc mult fetelor. Incerc sa iau un bilet , ca e mai ieftin. Am vazut si eu ca este f scumpa cazarea.Va pup
cristinella spune:
200 ron/noapte 3 camere + bucatarie si baie sovata sat
Este curat, garanteaza soacra-mea
ce ziceti?