Puiuti de Randunici 2008!! (272)
Raspunsuri - Pagina 2
natynic spune:
S-a racit demult...
Fetelor, mi-a fost calduros recomandata pt tata (pt chimioterapia pe care va trebui sa o urmeze) o clinica super-buna din Germania, cu mare experienta in cancerul de stomac. Am adresa de web a spitalului, pt ca trebuie sa ma interesez ce fac, ce costuri au si sa le pot trimite un email-ceva, dar site-ul respectiv e numai in germana. Stie vreuna din voi germana, sa o rog sa ma poata ajuta un pic????
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
Kya spune:
Naty eu vorbesc germana. Asa ca zi cu incredere.
Raluca mamica de Sanziana
God didn't bring me this far, to leave me here!
tuchita spune:
am plceat in parc!
papapa!
ne vedem la 5!
Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
Kya spune:
Ca sa inteleg un pic - a ramas intalnirea la gradinita, nu? Stim unde intram, ne intalnim afara, sau cum e?
Maia37 spune:
Neta fetelor si o zi frumoasa!
gundinde imi pare rau ca am ratat chestionarul dar ma culcasem deja dupa ultimul mesaj.Succes!
ursuleata-o poza amuzanta
Olgutzika spune:
Neata!
In premiera, copilul meu s-a trezit la 9:15!!! In consecinta, o culc imediat dupa masa de pranz si plecam de indata ce se trezeste. Asa ca daca intarziem, sa nu va ingrijorati , aparem si noi.
Ma duc sa vad pozulici cu Amira si ceata lu'Tuchi.
Naty, nu care cumva sa nu o iei pe Iulia !!!! Iar omul nu stie ce pierde
Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008
Olgutzika spune:
Revin cu instructiunile de la Vali:
Hai sa va spun cum ajungeti la intalnire:
- daca veniti de la Unirii- Pta Alba Iulia - BD DEcebal ( la primul semafor la stanga) - Delea noua ( la primul semafor la stanga) - Matei Basarab ( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis.
- daca veniti dinspre Muncii -Calea Calarasi pana la Biserica Delea NOua ( faceti stanga la semafor) - Delea Noua ( faceti dreapta la semafor) - Matei Basarab( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis.
- daca veniti dinspre Baba Novac - str. Dristorului -Delea noua ( la primul semafor la stanga) - Matei Basarab ( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis.
DAca aveti nelamuriri, va rog sa ma sunati!
http://www.bucuresti.com.ro/toate-strazile/?pagina=4&start=t
Olgutzika spune:
Maia, sa stii ca nu am uitat ce ti-am promis. Numai ca...habar nu am, eu reusesc sa transform lucrurile simple, in chestii complicate...Iertare, repar!
luny spune:
Salutari si de la noi!
mi-a cazut netul aseara, nu am apucat sa-i multumesc Andreei ptr raspunsul ref la Badea...stii pe cineva care a nascut cu el?..
am vazut ce a mai facut Tuchi&Co. deliciosi copii ai, Ili a fost de milioane la serbare,gargarita!
Tonic la aceeasi policlinica am fost eu cu sor-mea toata copilaria pana la 18 ani o stiu pe de rost! Mufa e la pol de care apartin eu, nu la asta a lui Liviu..
tare zgarcita la poze cuscra-mea asta! 7, dar bune,scumpa tare rolzalia!v-a priit vad! vreau si eu, unde ati stat?
ursu tare poza!
Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Kya spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Olgutzika Revin cu instructiunile de la Vali: Hai sa va spun cum ajungeti la intalnire: - daca veniti de la Unirii- Pta Alba Iulia - BD DEcebal ( la primul semafor la stanga) - Delea noua ( la primul semafor la stanga) - Matei Basarab ( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis. - daca veniti dinspre Muncii -Calea Calarasi pana la Biserica Delea NOua ( faceti stanga la semafor) - Delea Noua ( faceti dreapta la semafor) - Matei Basarab( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis. - daca veniti dinspre Baba Novac - str. Dristorului -Delea noua ( la primul semafor la stanga) - Matei Basarab ( prima la stanga) - Ghe DEm Teodorescu, nr 16 bis. DAca aveti nelamuriri, va rog sa ma sunati! http://www.bucuresti.com.ro/toate-strazile/?pagina=4&start=t Olga mamica de Sophie, 25 feb 2008 |
M-ai zapacit de tot... Noroc ca o sa stie GPS-ul!
Apropos, am gasit incarcatorul de la camera video , asa ca diseara filmam!!!