Puiuti de Randunici 2008!! (272)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Bai, mor de ras....e mortal Mufy cu lamaia lui! Se dregea dupa seara de bauta?

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Luny, super poze, super distractie!!

Bai, eu nu pot sa pricep cum poate Mufy sa adoarma asa pe umar si sa nu se deranjeze nici pt baita. David n-ar adormi nici sa nu mai poata sta in picioare. Daca e rost de baie sau e ceva interesant nu se da dus!

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

multumesc mult fetele de raspunsuri!!

am vazut si eu poze mufarinilor si filmuletele.....este haios Matei cum incerca el sa imite dansul irlandez...si cum dupa doua lingurite de mancare vrea cu picioarele in apa.....in schimb fragiim-au terminat ...imi aduce aminte d ecopilarie cand ma duceam cu bunicii la padure si culegeam fragi in prostie.....manacam acolo, acasa si mai facea si dulceata din ei.....si ciperci(vineciori)yamiiiii ce pofta imi este de o tocanita din ei cu mamaligutza si usturoisi mai culegeam si laptosi(un soi de bureti albi din care curgea un lapte cand ii rupeai)si din astia fierti faceam salata cu otet, ulei si usturoi........hai ca mi se face rau aici de pofta!!!!!

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Irina, ori ai si tu vreo "intalnire"?

PS: Clodute, cum a fost sejurul la Golden Tulip? Nu stiu ce sa fac, daca sa mergem si noi tot acolo sau la bulgari la Nisipuri... Fetele, voi unde mai mergeti la mare si ce oferte mai aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Simo felicitaaaaaaaaariiiiii

Fetelor foarte frumoase pozici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Ioana....spun Nu categoric la "intalnire"

sa stii ca m-am gandit la tine si la David duminica trecuta ca am fost la un gratar pe Muscel

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ioana si eu am aceeasi parere despre laptele de vaca, in mod clar e alt gust fata de asta de gostat si daca e fiert cred ca e safe! oricum, inca mai am lapte din Apuseni, de vaca, si ii fac cu el Mufarinului una, alta, asa nu face figuri la el, la baut, e alta poveste..
si: Muffy adormise asa in masina, in scaun, nici el nu ar cadea asa lat in brate, in veci! daca nu era kkt pana-n gat, nu-l spalam, dar nu am avut incotro! apoi a baut un bibe si s-a culcat la loc!
bitza nu mai zice, soro, de bureti/ciuperci ca sunt moarta dupa toate soiurile!

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amira_roxana spune:

ce v-ati distrat la intalnire! am vazut multe poze f dragutze, cu mamici frumoase. fetitze cochete, care mai de care in lochitze dlagutze, baietzei pusi pe descoperit... mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo! next time!

symo..."eram precisa!" sa ai o sarcina usoara si o bebelina sanatoasa!

kya m-a amuzat f tare poza cand o tii pe zana de rochitza si liana nu a fost cu mine la mare (sau cel putin nu stiu eu)

cuscra luny super tari pozele, si cum dormea mufarinul in foisor, si locatia pare de vis, tocmai buna pentru relaxare! sa va fie de bine. noi am stat in jupiter la hotel meteor, l-am vazut si pe la la care ati stat voi anul trecut si parea mai fain. oricum, ne-am hotarat in juma de ora unde sa mergem, si cum acolo erau cazati nasii Amirei...

Amira mea e la tzara, maine ma duc sa o vad, ca mi-e un dor de ea...

Puppa multa sanatate Amaliei, sa treaca otita aia repede.

desi nu mi-as fi dorit sa am asa experientza, recomand calduros urgentele de la medlife, atat pt profesionalism cat si pt faptul ca nu si-ar permite nimeni sa-ti spuna ca esti nebuna ca ti se pare ca e ceva in neinregula cu copilul tau. bine, aici mai intervin si altele...dar mie mi se par super ok!

ariel mah, dar s-au strans toate la voi??? multi sa treaca repede toate bolesnitele alea!

maia condoleante pt nasica ta. in alta ordine de idei v-am admirat zilele trecute pozele, ai niste copii superbi!

gudinde cand citeam versurile imi aduceam aminte de mine ce m-am chinuit la lucrarea aia de diploma cu SPSS -ul ala, groaznic. il urasc de atunci! numai ca ala face niste lucruri pe care excel-ul nu le poate face...

de cleme mai stie cineva ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

m-am topit efectiv la pozicile cu picii si mari si mici la intalnire.. care mai de care mai frumos si mai smecher.. cu ocazia asta am vazut-o si pe Steluta tunsa.. Sku e mortala cu "buzele de peste".. si mumosi foc toti puiutzii .. si mamicile la fel .. desi nu ne-am vazut vreodata in realitate zau daca nu am impresia ca va stiu de o viata ...

Simo felicitari!! esti o curajoasa!! sa fie sanatos.. orice ar fi.. daca iese LOZ e mai mult ca perfect!

Mufarinii in Apuseni - acum va vizionez.. revin..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Ariel, Puppa sanatate la puiutzi!

Maia condoleante pt nasica!

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
www.onetruemedia.com/shared?p=88ed9962aab40888261d95&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Primul anisor
Povestea americancei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestea noastra

Mergi la inceput