Burtici fericite de septembrie-octombrie (74)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Citat:
citat din mesajul lui techila

ramsan, foaaarte frumoasa ai fost, gazela insarcinata, sa-ti traisaca finutul!!!felicitari!

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze si

Multam fain - datorita tie! Rochitica va fi spalata azi ca m-am cam zbantuit in ea, si cum se usuca, o fac pachetel si ti-o trimit inapoi

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

neata burtici,

fac si eu cinste cu o ! azi sunt bucuroasa ca am gasit cartea de la adevarul .. azi a fost alladin. am vorbit cu nenea respectivul si mi-a spus ca-mi opreste in fiecare luni .. imi pare rau ca le-am pierdut pe primele 3 ..

dana super retetele .. eu sunt fan paste .. o sa le incerc! uff .. cat despre plans .. si eu am avut zile din astea .. si cred ca vor mai fi .. important e sa ne descarcam, sa plangem si apoi ne revenim.

daciana stai cumitica in pat si lasa-le de bagaje! o sa le faci tu incet incet dupa ce iti revii!

kiki imi pare rau pentru bunicuta ta .. sa se odihneasca in pace!

monikus felicitari pentru putzica!! la cate sapt ai facut tu eco si ti-a spus ca ar fi fetita?

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Buna dimineata scurt si de la noi!
Tocmai ma bucuram ca astazi o sa am o zi in care nu ies din casa si mai bantui pe forum si mai citesc pentru lucrarea mea de doctorat cand a sunat un student de la master ca vine la scoala sa vad ce a facut la disertatia lui. Adio liniste iar punem burtica la plimbare.

danangie, iti inteleg asa de bine oboseala. Vorba americanului: been there, done that. Chestia e ca puiutul empatizeaza atat de bine cu tine incat intri intr-un cerc vicios: cu cat esti mai obosita si tresata, cu atat el e mai agitat. Cred ca ajuta sa-i explici pe intelesul lui cat de obosita te simti si cat de mare nevoie ai sa te ajute. Nu putem sa facem mare lucru decat sa te asiguram ca va trece. Si o sa vina altele.

lutoniana, fresh si matinala, pe unde iti ascunzi potiunea aia magica? Tare as avea si eu nevoie de o dusca. Din nefericire, situatia cu sotii care nu-si pot lua concediu e mai frecventa decat ne-am dori. Nici sotul meu nu si-a putut lua nici macar cele 5 zile libere legale cand l-am nascut pe Busici si se trezea dimineata cu o ora mai devreme, la 5, ca sa-l ia cu el pe nazdravan pentru o ora si sa pot dormi si eu dupa noptile criminale pe care le aveam. Nu pot sa va spun cat l-am iubit pentru ora aia de dimineata in care puteam sa dorm.

Kateryna, sper ca ai plecat deja la medic. Daca nu, si tot no-spa ti-as recomanda pana atunci si multa odihna. Sa ne aduci vesti.

Alex, si eu am bebelusul cu cateva zile mai mic si fac eforturi tare mari sa nu ma stresez.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana.ilie spune:

neatza

Techila, nush ce sa zic ... eu am vb cu medicul de familie si am socotit impreuna DNP minus vre-o 70 zile...si ne-a dat inceputul lui iulie; a fost dragutza si a zis sa nu lasam doar zilele obligatorii de dupa si sa mai punem cateva de rezerva; drept e ca eu am stat prin concedii medicale si ca acum am si un motiv pt ele :( - ultimul diagnostic a fost placenta praevia - dar discutia cu ea am avut-o inainte de acest diagnostic.

am si intrebat ce acte mai tb pt prenatal si mi-a zis ca adeverinta de salariat si atat.

pe de alta parte, am vb cu o asistenta de la spital si cand i=am zis ca intru in prenatal la inceputul lui iulie m-a intrebat daca atunci fac 32 saptamani?!

eu stiu din legilsatie ca in total sunt 126 parca si din ele obligatorii de efectueaza dupa nastere 40 si ceva...deci ...cum prenatal din saptamana 32 ?!

poate ne lamuresc fetele care au mai fost in situatia asta pt ca si pe mine ma preocupa problema

...asa ca nush ce sa zic.... sper sa o rezolvam cumva spre folosul nostru..

pe toate

daciana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Monikus felicitari pentru . Ma bucur ca sunteti bine, dupa spaima trasa in cele doua sapt. de incertitudine cu TT-ul.

Daciana stai cumintica in pat, si cand se intareste burtik ia no-spa sau scobutil. Placenta inca mai poate urca pe peretele uterin, dar tu trebuie sa ai grija sa nu faci nici un fel de efort. Ai grija de tine si de bebe, chema pe socrella sa-ti faca papa bun si sa-ti puna lucrurile la loc... spun si eu asa... de sugestie.

Retete de paste? Unde? ... la capitolul trecut, nu?

Ramona

Tudor Gruia 24+

Rares - puiutul mamei (8 nov. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biaz29 spune:

Ramona, am vazut pozicile frumoase si te-am admirat tare.

Bia, mamica lui Busici (24 mai 2005) si26+

Mergi la inceput

nuuuu .. in capitolul asta la pagina 4!! retete date de italianca noastra, danutza!

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Ellenuta, la eco de 12, 16 si 18 sapt, mi-au spus ca e fetita. Am facut mai multe pt ca am repetat TT. Si au fost facute la 2 dr diferiti. Ambii mi-au zis ca e fetita dar nu 100%, ci 80%. Iata ca acum e 100% baietel.

Ramsan, multumesc frumos pt urari si pt spijin cu TT.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monikus

Ellenuta, la eco de 12, 16 si 18 sapt, mi-au spus ca e fetita. Am facut mai multe pt ca am repetat TT. Si au fost facute la 2 dr diferiti. Ambii mi-au zis ca e fetita dar nu 100%, ci 80%. Iata ca acum e 100% baietel.

Ramsan, multumesc frumos pt urari si pt spijin cu TT.

Monica 20+ cu

ce frumos ... vreau si eu ...

Eva

papa bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

ramsan, m-am gandit, eu rochita nu o mai vreau inapoi, daca nu iti mai trebuie, da-o tu altei gravidutze care are nevoie de ea. mie nu mi-e de folos ca nu mai am unde merge cu ea si daca putem ajuta alte burti sa fie gazele....
in alta ordine de idei, despre prenatal, mie zile de rezerva nu imi trebuie ca oricum nu ajung la DPN, cel mai tarziu voi naste la sfarsitul lui august. asa ca as putea sa mi le iau pe tote 84 zile legale inainte....sper sa gasesc pe cineva sa mi le dea....mare haos, nimeni nu stie exact si concret ce sa iti zica si toti au inteles legea diferit. bag picioarele....

Techila - actuala mamica de 2 caini si viitoare mamica (27+) de 2 putze si

Mergi la inceput