Burtici fericite de septembrie-octombrie (74)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monikus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellenuta
ce frumos ... vreau si eu ...
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008)
Eva
www.youtube.com/user/ellena2006" target="_blank">Eva filmulete

papa bun

Dar tu inca nu stii ce e bebe? Tinem pumnii sa fie ce iti doresti.
In general la morfo-fetala de trim 2 iti spune sigur. Oricum mi-a facut vreo 5 poze cu putza ca sa fiu eu sigura.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

neata si de la noi! sa aveti o saptamana usoara!

Ioana 26+ cu

bebe Carol Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Neatza iubitele mele.

EU iar pe fuga intre treburi. Anyway, sa aveti o saptamana minunata.

katteryna, nu-i de gluma, ce povestesti tu acolo sunt contractii dureroase cam ca la nastere asa ca fuga la doctor sau daca nu la spital la urgenta. Parerea mea.

monikus, hai ca m-ai shokat si tu. Cum mai putza ??? Oricum, sanatos sa fie piticul

CAm multe putzici la noi la odisee. Hmmmm nu s-or transforma in pusicutze oare mai incolo ? A mea sigur nu ca i-am vazut clar oole din nou. CHir mi-a zis doctora "ia uite ce ne arata bebe nazdravan" erau direct dansele mari si frumoase

Asa...

dana sa treaca stresu... off draga de tine. Noi suntem aici si scuze pentru gafa. M-am uitat dupa aceea si la pepenasi si am vazut ca am gafat dar te rog sa ma ierti..n-am mai sters mesajul

Nu mai stiu ce si daca am mai vrut sa spun ceva. Tre sa fug. Va pup si recuperez mai pe seara.

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 26+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Techila, curs de puericultura nu stiu exact cine si cum face, noua doar ne-a semnat si parafat adeverinta aceea si gata! ce-o fi aas de greu de inteles pt unii??!

Fetele care vreti tricouri cu printuri haioase: vazusem si eu la cineva unul care mi-a placut mult, cu un cangur si un bebe cangur iesind din marsupiu, si cand am intrebat de unde il are pesoana respectiva, mi-a zis ca si-a cumparat un tricou normal, a gasit desenul pe net, si s-a dus cu el la un centru de personalizat obiecte, si i l-au imprimat ei....eu zic ca e o idee, nu? eu n-am avut timp pana la urma sa ma ocup sa-mi fac si eu, pt ca prioritatea mea era sa-mi gasesc tzoale de munca ...

Biaz, cateodata cand iti citesc mesajele mi se pare ca citesc un fragment dintr-o carte f buna, si-mi doresc sa nu se termine mesajul

Monikus, felicitari pt putza!
am zis si eu ca recuperez duminica cu curatenia pe care n-am facut-o sambata, dar al meu s-a apucat sa transforme un hol de la etaj intr-o camera mai mica, asa ca a facut santier in casa, deci chiar n-avea rost, el sa facA mizerie pe de o parte, si eu sa ma chinui sa fac curat pe de alta parte, nu? asa ca i-am ascultat sfatul Lutonianei, si am stat cu, ma scuzati, cracii in sus, si m-am odihnit....si CE BINE A FOST!

Alex, ai vazut ca n-a fost greu sa vb cu dr? Felicitari pt bebelina sanatoasa, si sanatate si tie

Care se lauda pe aici ca e matinala?! eu am program de trezire la ora 6.30 dar cine are timp de forum la ora aia, printre pregatit mic dejun, calcat haine eu si camasa sotz, spalat, aranjat eu, etc... dar se termina si astea in curand.......si vin altele...

27+ cu Ebru PRIMA POZA!

nunta
9 luni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monica_dicut
monikus, hai ca m-ai shokat si tu. Cum mai putza ??? Oricum, sanatos sa fie piticul
CAm multe putzici la noi la odisee. Hmmmm nu s-or transforma in pusicutze oare mai incolo ? A mea sigur nu ca i-am vazut clar oole din nou. CHir mi-a zis doctora "ia uite ce ne arata bebe nazdravan" erau direct dansele mari si frumoase
Monica 26+ cu [/limegreen]

Monica, . Sa stii ca si eu i-am vazut putza foarte bine. Atat de bine ca am vreao 5 poze cu ea. A vrut dna dr sa ma convinga neaparat.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata
Monikus,welcome to the club!!!Sa-ti fie sanatos putoiul. Sa stii,sincer,ca tot timpul cand postai si ma uitam la caruciorul tau parac nu-l vedeam bine roz...se potrivea parac mai bine unul albastru

Poze cu noi

Noi

Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Mergi la inceput

Selen80, multumesc pt urare. Sa stii ca eu sunt matinala. Cel putin azi, m-am trezit la 5.30 ca sa ma duc la eco.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mary_07
Monikus,welcome to the club!!!Sa-ti fie sanatos putoiul. Sa stii,sincer,ca tot timpul cand postai si ma uitam la caruciorul tau parac nu-l vedeam bine roz...se potrivea parac mai bine unul albastru
Melania, de Alexandru (2 noiembrie 2007)
si 28+, cu -Razvan

Ai fost super tare. Parca rozul ala tragea asa spre bleu nu? Adevarul e ca parca aveam si eu o presimtire ca prea m-am uitat la hainute roz si nu mi se parea ca tre sa le cumpar. Acum am inteles de ce. La noi in familie va fi bauta mare azi pt ca toti isi doreau baietel de fapt pt ca sunt numai fete in familie. Mie imi era indiferent. Vroiam doar sa fie sanatos bebelul.

Monica 20+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimineata fetelor!!

Eu azi merg la moasa sa vedem ce bazaconii mai spune ea acolo..De acum voi merge din 2 in 2 såptamani ca cica asa e de la 7 luni..

Monikus felicitari pt transformare..asa da surprizå..Eu cred ca atata timp cat bebe e sånåtos surprize de genul asta sunt binevenite..

Fetelor sper sa se rezolve cu ale voaste concedii pt ca aveti nevoie..Nu am crezut ca o så fie asa din ce in ce mai greu sa te misti sa mai faci ceva care inainte faceai cu foarte mare usurintå..

Eu imi iau medical imediat ce mi se termina concediu de odihna..Nici nu se pune vb sa merg la munca..Asta ca nu mai pot..Am sperat ca voi putea macar pana intru in luna 9 dar neee..Mai bine stå acasa elefantelu

Iulika, cea mai fericitå 28+cu Bruce Nicholas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura78nico spune:

Monica nu mi-a venit sa cred ce am citit desi stiam ca mai sunt asemea doctori pe la noi.Si sora mea a avut o experienta de genul asta... dar in fine bine ca tu si bb sunteti sanatosi asta conteaza cel mai mult.

Monica felicitari pt putzulica sa creasca mare si frumos si sanatos!
Eu voi ajunge la doctor saptamana asta sa-i arat ultimele analize.

Pana una alta aveti grija de voi.

Laura 20+ si Ramona Cristiana 20.03.2007

Mergi la inceput