fetelor haideti sa ne pregatim de post am inteles ca face minuni in acest sens
. Va astept sa vedem cate fete isi doresc cu adevarat un bebelas
Sotia lui Aurel Tamas a ramas insarcinata in urma cu cativa ani in aceasta perioada
dupa multi ani de incercari
| Citat: |
| citat din mesajul lui cristinaemma fetelor haideti sa ne pregatim de post am inteles ca face minuni in acest sens ![]() |
Buna,
Ma scuzati ca intervin, dar nu cred ca postul are legatura cu dorinta de a avea un copil...sau invers

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
| Citat: |
| citat din mesajul lui ingeras26a Buna, Ma scuzati ca intervin, dar nu cred ca postul are legatura cu dorinta de a avea un copil...sau invers ![]() Ingeras, mami de Maya Campania noastra www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!! Infertilitatea este o boala!! |
eu nu cred ca ajuta nici postul, decat daca in rest mancati dezordonat, iar in post echilibrat ![]()
rugaciunea, in mod sigur DA, daca ambii parteneri sun "functionali" sau pot deveni doar prin rugaciune sau minuni :) si asta este posibil...
haideti asadar sa ne rugam sa ne trimita DD bebelusi aici cu noi, nu ingerasi! aici sunt de acord si o fac;
va pupacesc tare!
Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!