Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muffinuta spune:

Felicitari Anne-Mary ,sa iti traiasca sanatoasa si fericita fetita ta Evelina Maria!

Fetelor,
bonsoir!

M-au podidit lacrimile cand am vazut mesajele voastre..nu am putut nici macar sa le citesc ca a luat barbatu-meu laptopul si celalalt e out of order...am zacut toata ziua,am descoperit ceva care merge,are efect la sciatica-stiti sticlele alea oribile din cauciuc de pe vremea lui Pazvante chiorul..am incalzit apa,pus la locul dureros si a inceput sa ma lase ...noroc ca nu e vara pe aici ca ma coceam pur si simplu..

Va multumesc din inima deocamdata,vreau sa va raspund in parte da' am de citit nu gluma,probabil la noapte cand patrulez prin casa facsi eu o listuta cu toate cele..m-am mai linistit vazand ce scrieti,m-a innebunit ziua de ieri,desi cred bine intentionati m-au disperat ca nu voi fi in stare sa am grija de Nikolai prima luna..

Mqqm..thank you..informed like always..mi-am cumparat o gramada de carti utile,nicaieri nu scria ca nu ai voie sa ridici copilul dupa o cezariana,dar m-a innebunit nora-mea,ca imi plezneste operatia..numai grozavenii am auzit ieri..apoi chestia ca mi-a cazut burta m-a dat gata de tot..multumesc pt raspuns,Mqqm,extrem de util.. mi-e teama de o nastere prematura...

Fara sa vreau am vazut mesajul cu majuscule al lui Meleea..

Meleeasoacrele-s foaie verde crede-ma pe langa faptul de a intemeia o noua familie si a avea primul copil cu cineva care a trait toate astea,nothing exciting for him..crede-ma,nu spun mai multe...Meleea,dc sotul tau e atent si te iubeste ,muta-te fa ce poti dar bucura-te...nu are sens sa ma mai lungesc aici nu e locul potrivi...

Moni,da am citit despre Nusy,mesajul ei,dar nu-s in Ro si habar nu am cum va fi pe aici..sper sa nu fim in Evul mediu cu medicina..la toate trei duducile

va scriu ,promit ceva mai tarziu,maine am iar sarbatoare in familie,sper macar nitel sa ma odihnesc noaptea asta..

Mada,am ras iar cu lacrimi..inca nu am ramas blocata in baie,ma abandona al meu complet ..si asa am pus destule kg..oricum parca s-a mai obisnuit cu ideea unui copil cred ca barbatii realizeaza mai greu ce se petrece..

Alina,merci mult de sfaturi,stiu ca esti informata ...de abia astept sa se intoarca doc meu din Germania,e la nu stiu ce congres,plus ceva vacanta..sper sa stie metoda respectiva...eu tot il bat la cap ca vreau nastere naturala..
Cat despre "pram" m-am hotarat,costa mi-e jena asta este..

fetelor intervin mai tarziu sunt in urma rau cu cina..
tuturor si multumesc inca o data..

Muffinuta cu leutul meu iubit Nikolai James

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

anne-mary FELICITARI pt !
sa ne mai povestesti tot asa frumos ca Nusy, sa avem si noi chef de facut copii .

Nusy, da, buna coincidenta cu cerceii, dar ciudat, chiar asa daca o confundau cu vreo Amish sau ceva haha, o alungau parintii de acasa, sau o lasau direct in spital.
Of of, chiar cum se poate "am confundat", nu are fiecare bratara? Asistentele astea

35+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buburuza1979 spune:

anne-marry FELICITARIII!!!
ai vazut ca pana la urma printesa a fost cuminte si a stat in burtica la dospit

sa va traiasca si sa fie sanatoasa si necolicoasa!!!

asteptam pozici

Thea s34 cu Serban Alexandru

mai sunt 6 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza78 spune:

anne-mary felicitari pentru Evelina Maria
Bine ati venit acasa si sa dea Dumnezeu sa ai parte de o bebelina sanatoasa, mancacioasa, necolicioasa...si multe bucurii din partea ei...iar tu sa te recuperezi usor

Alinutza s32 viitoare mamica de strumf baietel Eric Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogos spune:

buna seara dragelor!
ma tot chinui sa recuperez ce scrieti...acum am terminat de citit.

anne-mary felicitari! sa va traiasca fetisa si sa fie sanatoasa!

nusy, e o dulceata fetita ta! sa va traiasca!

muffinuta trebuie sa nu mai pleci urechea la persoanele "binevoitoare" din jurul tau. si cum mai zicea cineva, ai grija cand va trebui sa alaptezi. eu sunt patita, era sa raman fara lapte din cauza "sfaturilor" si "bunavointei" anumitor persoane. pana nu am avut o criza de nervi si am fost lasata in pace, nu aveam lapte sa dau la bebelina.

vorbeati la un moment dat de hartie igienica. eu la maternitate nu am folosit hartie igienica. doar servetele umede. acum mi-am luat lactacyd.
si extista in magazine dezinfectant cu pulverizator, care se foloseste si pentru colacul de WC.

cand am nascut-o pe ana, sotul a stat cu mine in sala de nasteri, mai mult la insistentele lui si ale doctorului. eu nu prea vroiam. dar i-a prins bine, zic eu. vede altfel lucrurile acum.

eu ma simt mai bine. vineri am avut niste intepaturi in josul burtii, simteam ca-mi baga cineva niste cutite. dar ma simt mai bine dupa utrogestanul ala. sper sa mai stea bebe la casuta lui deocamdata.

va pup, cred ca mergem la somn. noapte buna!

Laura, mami de Ana Catinca (25.09.2006)
si cu Tudor Petru
AMR aprox 5 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pooh spune:

Anne_mary,felicitari,sa va traiasca printesa!Pooh,mami de Timea(15.06.05) si 37+AMR 3 Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Anne-mary felicitari! sa va traiasca fetita si sa fie sanatoasa!
Super faza cu cerceii,la C-ta nu te cearta nimeni ca-i pui cercei,lui Teo i-am pus a doua zi dupa ce am nascut-o.
Noapte buna!

Mami de Teodora Ioana(29.09.2007) si 34+ Erica Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

mica, ti-am dat PM.

noce, pe unde esti?

mqqm, ca mi-am amintit: da, am tot vazut ca se recomanda dormitul numa' pe spate la bb pt a evita sids, numai la shushu-it e bine sa il tii pe o parte, da' ma gandesc, chiar nu il mai mutam chiar deloc? Asa ai tinut pe cei 2, numa spate, nu se oftica si ei numa asa? Hmm acuma na, am cumparat chestia aia vad eu daca o folosesc.

Ei, tot il lasi pe pepit olekuta singur, cand il iau la curatat si impachetat, hehe, da si io o sa fiu numa cu ochiu de soacra pe acolo, nu las pe bb departe de mine si of, tre sa ma hotarasc ce instructiuni le dau, de vaccinare sau nu si neaparat.. sa nu ii bage biberonu! De fapt mi-a zis dr, nu conteaza daca esti la rezerva sau la sala comuna, oricum bb sta numa langa tine, nu ii mai duce demult la salon comun, cica de cand au fost niste cazuri de bebei pierduti cu multi ani in urma.

35+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucialu spune:

Anne-Marry FELICITARI DRAGELOR!!!Bine ai venit in lumea noastra zmeurica Evelina-Maria!!!Sa-ti fie viata plina de soare,sa fii iubita si sa cresti mare si sanatoasa!
Nusy tare faza cu cerceii!Bash ca,bine ca n-o fost baiat si e bine cand toate se termina cu bine.Si ai o ghemotoaca dulce-dulce!
Oare Bia a nascut?Eu cred ca avem mai multe zmeurele dar nu stim noi inca.
Doinique si noi ne tinem legate de voi,schimbam azi saptamana.Ma bucur ca ai dat un semn!Avem DPN la fel sa vedem,sa vedem ce-o sa iasa
Mqqm nici nu vreau sa comentez.Pe catana batrana am vazut-o o singura data de cand sunt gravi,tocma atunci si tocma sa evit situatii si de obi le aud pe personagii,dar nu le ascult.Asa ca nu prea pricepui contextu' ca aterizai cu picioarele pe pamant la concluzie.Sper ca a fost o exprimare nefericita,desi...hmmm...si totusi wtf???Oricum e notata si vedem daca va fi cu repitir(adeca "urari" de viatza "lunga").Sa stiu si eu ce fac.Ah cu "the real thing" sper sa nu fie, bag la cap ce spui tu,dar speeeer sa nu fie.O simt pe miscotica in stomac si langa inima si peste tot.Eu in forma singulara am probleme dese din astea.Oricum intre turele la tron,stand pe tron adormita si chinuita ma gandeam:ok,daca nasc sunt frezata,imbaiata,tunsa pe picioare si la dansa, pe nv dar totusi tunsa,spunem ca suntem emo daca se holbaie fo asistenta,deci pot sa nasc chit ca n-am bagaj.La intoarcere in pat ma opresc in usa de la dormitor,parca atunci trezita:ce naiba spun eu sa nasc?Ca nu e timpul,n-am nici 31 implinite,deci stam cuminti si tinem deshtele incrucisate si limba facuta cuvrig.Ma fac toata noduri marinaresti,daca trebe....ufff.Am bagat la cap si ce ai spus tu si ce a spus Alina si ma orientez.Suna bine cum a aratat Alina si cu steamer.Si m-ai facut sa ma inrosesc pana la coate,ca asa ma ia-fatza,gat, brate.Bine ca nu m-o vazut nimeni de data astaTati va sta pe hol.Poate sa-mi auda serenadele de acolo foarte bine si sa stie ce se intampla.Si ii va fi cu varf si asa.Am trecut prin niste episoade cu el si stiu ce spun, nu vreau sa devina personaj de ER si sa-mi strice momentul mie si iubiricii.Noi vom fi eroinele si vom papa cireasa de pe tortEl e barbatos de fel,prea!dar cand vine vb de moa...Pt cine vrea altfel si poate,tot respectul si e perfect in ordine si dpdv al meu.Important e sa ne simtim bine cu ceea ce alegem.Sa inteleg ca nu iei batista zgomotoasa?
Noapte buna tuturor!Somn usor!Aviz amatoarelor care se internauteaza noptileStiu ele care, le stim si noi
KISSES

"and the song became love and love became the egg" (Happy Feet)
my little sunshine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matcha-oana spune:

Anne-Marry felicitari sa iti creasca fetita frumoasa si sanatoasa!!
nussy ai o bombonica de fetita!

oare numai eu sunt nerabdatoare sa nasc o data,vreau sa imi vad puiutul,nu m-ai am rabdare.
stie cineva ce inseamna sa iti iasa edema in urina?
am prins o frica de preclampsie
,am picioarele umflate,proteine in urina doar tensiunea e buna,dar cateodata o ia razna si ea,am o frica.

Mergi la inceput