Mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (57)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

vad ca pana acum s-a pastrat ordinea listutei, oare bia a nascut? a mai dat vreu semn? stie cineva ceva de ea?

pana acum vad ca fetitele au fost curajoasele si au aparut primele
Doamne ce putin mai e si o sa inceapa sa ploua cu zmurei si zmeurele, abia astept
maine merg si eu la control, facem 37 de saptamani, poate ne scoate mai devreme...as vrea eu

_
Adriana mamica de Cezarica Georgian (23 aprilie 2005)
si minunea din burtica 36+ Anastasia Ioana
AMR 3 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Anne-mary, felicitari pentru Evelina! Sanatate, refacere, somnic si laptic!

Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

I-am zis sotului ca a aparut a doua zmeurica....si ca ambele s-au nascut la 37 saptamani..sa cristat tot saracul si a inceput sa ma chestioneze in legatura cu bagajul de spital..ce imi mai trebuie , ce am, ce nu am....sa le pun deja in troler..maine ma trimite la cumparaturi pentru restul de ce am nevoie.
A intrat in priza

s35 Eva Ilinca

Bubi mic poze...din burtica

Nunta noastra 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

FELICITARI Anne-Mary,sa va bucurati de bebelusha,sa fie sanatoasa si necolicioasa

aveam o presimtire azi cand am zis ca poate ne trezim cu zmeurici noi

mqqm,nu e faza de uitat intre picioare ca saracu se uita si asa daca vrea parca imi este mie incomod sa il vad transpirat langa mine desi nu i-ar strica o muscatura,o palma,un pumn ceva
oricum trebe sa fie acasacu fiesa ca nus` cat de bine o sa se impace cu ai mei cand or veni.
ai dreptate cu masarea unui punc din talpa,prietena mea a nascut in februarie cu nastere indusa asa de catre mama ei,nu mai putea,era peste termen si medicii nu faceau nimic,plus ca bebelusha avea 5 kg si ceva,nu mai putea nici respira asa greu ii era,mama ei a masat-o nus` cum la picior si imediat a intrat in travaliu.
o sa o intreb maine cand o sun si spun exact.

meleea,ma bucur tare ca va mutati in sfarsit

nusy,ti-am admirat frumusetea mica mica,sa va traiasca

am vazut si burticile de pe gmail in sfarsit,toate frumoase,Elena chiar ai burtica maricica dar ai 2

sa aveti o seara frumoasa

pozici
vine BEBE 2
Ebonee (02.10.2007)
Melissa (09.08.2009 DPN)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flosideea spune:

buna seara si de la noi!am intrat sa vad ce faceti...chiar daca n`am mai scris sa stiti ca semnez condica in fiecare dimineata la cafea si seara inainte de culcare.noi ne bucuram ca nu avem inca contractii,chiar daca avem 34 de saptamani si 4 zile....
nusy e o scumpa printesa ta!Sa va traiasca si sa fie sanatoasa.tare cumintica mai este....esti o norocoasa.cum e...se trezeste des noaptea?offf,fug la mail s`o mai vad o data...am scuipat`o sa n`o deochi.
anne_marry felicitari si tie!sa fiti sanatoase si sa ai parte de un ingeras cuminte,papacios si astept poze evelina si povestioara nasterii ei...
acum ma retrag....sunt epuizata...am avut o zi destul de grea si nu mai pot!
va pupic si somnic pufos

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Multumesc mult de tot pentru urari, va vine si voua randul in curand sa va tineti zmeuricile sanatoase si frumoase in brate!Doamne-ajuta!

Anne-Mary: felicitari pentru Evelina si ii doresc multa sanatate,sa creasca mare si sa aveti numai bucurii de pe urma ei..iar tu sa te acomodezi repede cu ea!

Adriana: cerceii se pun in spital,in ziua externarii si este un tarif pentru acest lucru de 50 lei.

Ingrid s-a "procopsit" cu cercei din greseala...a fost cea mai tare faza...sa va povestesc!
Noi ne hotarasem initial sa-i punem cerceii din spital,ii cumparasem si ii aveam la noi.Insa,in penultima zi,vorbind cu sotul ne-am razgandit,am zis ca e prea micuta si ne e mila,asa ca mai bine ii punem cand va mai creste.Culmea e ca,dupa ce a plecat sotul de la mine,m-am dus la alaptat...cand mi-o da asistenta,oops,avea cercei in urechi....zic: a,dar nu e a mea,ca a mea n-are cercei....asistenta,nedumerita: pai nu ati vrut cercei??? zic: nu!
Atunci si-a dat seama ca au incurcat-o cu fetita din patutul alaturat si,in loc sa-i puna aceleia,i-au pus lui Ingrid.Am zis mai bine ca s-a intamplat asa,ca noua ne era mila,dar daca acum i-au pus,sunt bineveniti.I-am adus cerceii nostri,i-au schimbat din ureche si asa are fata noastra cercei.
Bineinteles ca toate asistentele si inclusiv doctorita m-au intrebat de ce i-am pus cerceii cu o zi inainte de plecare(regula e la externare) si a trebuit sa le explic tuturor ca nu sunt eu de vina si ca a fost incurcata cu altcineva....Rad si acum cand imi amintesc faza!

Mami fericita de Ingrid Cristiana - 09.06.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Nusy, radem noi, dar daca greseala nu era de acceptat?.....off, sistemul asta romanesc!
Bine ca micutza Ingrid este bine!

Cri mami de Ale ( 2003) & +29 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Wow Nusy, daca era baiat????

Mie mi se strange spatele cand aud de incurcaturi la spital. De asta nu vreau eu sa-l dau deloc din mana dupa ce-l nasc, daca trebuie dus undeva si eu nu pot, va merge tac-su cu el negresit!!!

Danielle, cu uitatul la pasarica ii scriam Luciei, da' m-am incurcat (btw lucilu, incantata de cunostinta, asa o graviduta superba si tu stai in tufele de zmeura si nu te prezinti pe catwalk pana acum?). N-ai citit ce descrieri plastice baga ea acolo?

Common sense is not so common...[Voltaire]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Seara buna,fetele!

Anne-Mary,felicitari!Sa-ti traiasca comoara,sa-ti aduca multe bucurii si sa fie sanatoasa si norocoasa!
Vreau sa-ti zic ca o cheama ca pe fiica-mea ,numai ca intors.Deci fetita ta e Evelina Maria si a mea e Marie-Evelyn .

mQQm,da,noi suntem cu vacante scurte si dese.Azi am reinceput cu dictarile,adunarile si scaderile,ba si compuneri .Zi-mi ce examen de pian are Denisa?Fiica-mea incepe pianul la scoala de muzica in octombrie si abia astepta,sa vaz cum o merge ca poate de Craciun tre'sa-i cumpar si pian,sau ma rog,un keyboard,cel putin sa poata exersa.Tocmai am inscris-o si in trupa de teatru a scolii,mai merge si la balet,tre'sa-mi iau babysitter cu atitea activitati pe cap ...

Eu nu am nici un fel de jena sau retineri,sotul sta cu mine pina iese bebe,taie cordonul ombilical,ma incurajeaza,filmeaza si sper ca nu-i va fi rau .
Sa vedeti ca sotul meu are un verisor in Stuttgart,e ziarist la cea mai mare agentie germana de presa si sa va spun ca a mosit-o pe sotie acasa,la al 3-lea copil?S-a incapatinat femeia sa nasca acasa(aici se poate...daca ai curaj )cu moasa,care moasa s-a blocat in trafic,bebele a fost fff rapid si el nu a avut incotro .

nusy,tare faza cu cerceii insa aici ar fi iesit cu mare scandal,e mare,mare baiul sa incurci copilul si sa-i mai faci si ceva neplanificat.Nu avea Ingrid bratarica cu numele la mina?Aici nu-ti pune in maternitate cercei nici cu ordin de la Papa .

Seara faina,ma duc in garaj ca mooor de somn!

Alina,mami de printesa si baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motana spune:

Nusy, e o scumpa bblina ta, iar tu aratai asa de bine si in spital, si la iesire . I-am aratat si sotului si ii zic.. imi aduci flori? Si el.. "normal, flori si ciocolata, si un balon, e bun asa?"
Cred ca tre sa le comande ca eu planuiesc sa il tin acolo cu mine non stop, de cand pun io piciorul in spital, pana ies. Desi e sensibilos la durere, sange de-astea, nici prin gand nu ne trece sa nu stea cu mine cand se naste bblina, exact, doar o sa se uite la moaca mea, sa ma sustina acolo, nu are ce cauta in partea... de jos. Deja am lista cu ce uleirui se folosesc in anumite momente cheie ale travaliului, pt realaxare, pt a ajuta la contractii, pt masaj.. el cu lista dupa el sa impoaste esentele sa faca atmosfera . Abia asteapta, de ce nu?!

Uitati aici si www.reflexologywi.org/reflexology-to-induce-labor.html" target="_blank">aici metode de inducere a travaliului. Si niste www.maternityacupressure.com/indexCB.html?hop=okattapol" target="_blank">pareri.

Eu pe pielea mea stiu ca merge Acupressure sau Digipunctura, sunt singurele pe care le folosesc, pt ca au o baza medicala, si nu doar "dragoni chinezesti" (desi si alea merg, dar nu se compatibilizeaza cu credintele mele). Dar in acest caz se apasa exact pe terminatii nervoase, corelate cu anumite organe, deci e logic si anatomic si medical intr.un cuvant. De ex. pana acum io ma plang de usore dureri de spate, si mai ales vad o diferenta enorma, pana la disparitia totala a durerilor de lower back dupa 3 zile consecutive de digipunctura.

Probabil ca daca e nevoie voi apela si la punctele de inducere a travaliului, sau daca nu mai am rabdare, inainte de termen

Moni, is dragi tare tablourile, tu esti pictorita? E o super idee sa "imbraci" camera fetitelor cu ele. Sa ne mai arati ce faci apoi.

35+ Daria Alessia

"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)

"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld

"Ignoranta nu te salveaza... dar te face sa te simti destept!"

Mergi la inceput