Redoutistele fidele LR France(168)
Raspunsuri - Pagina 5
axxxa spune:
Spuneti-mi si mie va rog, cele care ati scris la Next (si v-au si raspuns) pe ce adresa de mail i-ati contactat? Ca pe site nu vad nimic de genul contact us si nici replay la confirmarea comenzii nu se poate da.
miki68 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui axxxa Spuneti-mi si mie va rog, cele care ati scris la Next (si v-au si raspuns) pe ce adresa de mail i-ati contactat? Ca pe site nu vad nimic de genul contact us si nici replay la confirmarea comenzii nu se poate da. |
Gasesti adresa in Help:
internet_correspondence@nextdirectory.eu
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Graviduta spune:
| citat din mesajul lui madau Eu am dat acum 2 zile comanda la Next si a mers, vad ca n-au trimis nici un mail ca au anulat cumva comanda, asa cum facusera data trecuta, deci cred ca e ok. Sa speram ca vine. Daca nu....banii inapoi pe card ![]() |
Si o colega a mea a dat vineri o comanda de sandale, nu a primit mail de confirmare, dar i-au luat banii de pe card. sunt curioasa daca e adevarat ca nu mai livreaza, asa ca astept raspunsul lor.
Pantofiori sport, noi, din piele ext si int, marimea 20
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
claujro spune:
La promod reducerile incep atunci cand incep reducerile in toata Franta: 24 iunie.
Mara si Matei
Graviduta spune:
Raspuns de la Next:
Dear Customer,
Thank you for you recent enquiry.
I am pleased to confirm we are expecting to be coming back to Romania in the near future, however we are unable to supply customers with the exact date as yet.
Please keep checking our website for further updates.
I am sorry for any inconvenience this may cause you.
Regards,
Aimee Savva
Accounts Investigation Advisor
Adica pentru cele interesate, scuzati-mi expresia, ne-am lins pe bot, unfortunatelly.
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
claujro spune:
Singura solutie pe care eu o vad vis-a-vis de livrarea catre ro este ca magazinele sa trimita coletele inregistrate, cu numar de urmarire, cum face promodul. Costa 30 euro, asa e, dar macar poti afla unde naiba a disparut. Insa in conditiile astea cine ar mai vrea sa comande cu taxe asa mari...
Mara si Matei
Graviduta spune:
Ai ei sau a mea? ![]()
Later edit: Nu-i nimic, livreaza in FR ![]()
Alina si
Mara vrabioara (27 iunie 2007)
"La sfarsit nu conteaza anii din viata ta, ci viata din anii tai." (Abraham Lincoln)
Jasmine spune:
| citat din mesajul lui Graviduta Raspuns de la Next: Dear Customer,Thank you for you recent enquiry. I am pleased to confirm we are expecting to be coming back to Romania in the near future, however we are unable to supply customers with the exact date as yet. |
"in the near future" se traduce prin "la Pastele cailor".....

Dear Customer,