Redoutistele fidele LR France(168)
Raspunsuri - Pagina 18
cristicross spune:
Eu nu am prins anul trecut preturile sub un eur. nu am deschis in ziua aia calculatorul
Oare a fost o greseala de a lor, pt ca a tinut f putin? Sa sper si anul asta la asa preturi?
inima25150 spune:
Au mai rams doar 12 ore (dupa ora FR!!!!!!!) pana la deschiderea oficiala a soldurilor
pregatiti-va cu nervi de otel si rabdare cu carul!
site-urile de vanzare on line vor fi supra incarcate si bug-urile vor fi imense!!!!
Va doresc mult curaj si bafta la prins produse
Mami de
Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
claujro spune:
La mine codul nu merge. Oricum, ma indoiesc ca va mai merge de maine. La solduri sunt alte reguli, alte coduri...
Mara si Matei
Lorenza spune:
La solduri,se anuleaza toate codurile cu fdp-0.Mai raman doar cele personalizate.Sau,poate de data asta,va fi altfel,who knows?![]()
aka spune:
Inima (Cristina)ti-am trimis si eu un mesaj.
abia astept reducerile. in iarna am prins ultimele zile de livrare la noi, iar hainutele au fost super. toata iarna nu prea am avut ce cumpara de pe aici. sa vedem acum ce oferta au.
mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina
inima25150 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aka Inima (Cristina)ti-am trimis si eu un mesaj. abia astept reducerile. in iarna am prins ultimele zile de livrare la noi, iar hainutele au fost super. toata iarna nu prea am avut ce cumpara de pe aici. sa vedem acum ce oferta au. mami de www.totsites.com/tot/mariachristina" target="_blank">Maria Cristina |
Ai PM
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
totonica2001 spune:
inima25150 ti-am dat PM, te rog sa ma ajuti si pe mine!
eram asa de suparata (si sotul usurat) , ca nu mai puteam sa-i umplu de hainute dulapul puiului....
iti multumesc ca ne poti aduce un strop de fericire!
ChrisDun spune:
Tocmai mi-am golit singura cosul, gandindu-ma sa "frunzaresc" link-ul de solduri... dar am uitat ca in noaptea de dinainte , redutii lucreaza ca bezmeticii la site
, asa ca au pus "Page d'attente". Ma duc la culcus ... spor la shoppinguit tuturor si mii de multumiri Cristinei.

. Am gasit cod pentri FDP zero: 37427, l-am incercat si merge