Redoutistele fidele LR France(168)
Raspunsuri - Pagina 19
aissa spune:
Bai, eram sigura ca fac afacere daca ma trezesc devreme, dar teapa, inca nu s-a "deschis". Pana diseara cand ajung eu acasa parca vad ca se epuizeaza (iar) toate chilipirurile...
Sa nu comandati tot, da?![]()
claujro spune:
aissa, esti redoutista veche, stii ca cele mai avantajoase preturi sunt catre finalul soldurilor. ![]()
Mara si Matei
claujro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miky81 La mine cosul este plin . Am gasit cod pentri FDP zero: 37427, l-am incercat si merge![]() |
Nu ai spus tot, conditiile pentru care merge codul:
avec le code 37427 et les gants de référence 7160895 dans votre commande, les fdp sont offerts
Mara si Matei
miki68 spune:
Pai, mai fetelor, de fiecare data reducerile apar incepand cu ora 9 (ora Romaniei), asa ca de ce va mirati ca nu-s inca? Oricum, si dupa 9, s-ar putea ca site-ul sa functioneze nasol (victima propriului succes
)
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
Bratu Monica spune:
Va doresc la toate shoping cu spor,sa prindeti ce va doriti!
Din pacate eu am 2 zile de foc la job ,ramane sa vad ce-o mai fi pe seara.Dar asa cum spune Claudia preturile mici nu sunt acum.
Mult spor si o zi buna!
nushulica spune:
pe mine m-a trezit oricum "copchilu"de la 6.10 ca de obiceu
dar azi il iert ca e ziua lui
are mami baiat maaaare
9luni facem azi
spor la shopping gagici vb aissei nu luati tot!!eu oricum ma axez mai mult pe kiabi![]()
de
DavidPoveste
miki68 spune:
Eu astept preturile alea stupefiante. Vreau rochii cu 80 de centi, bluze de matase naturala cu 1,10, fuste cu 20 de centi...
Anul trecut, minunea s-a intamplat pe 1 iulie. Oricum pana luni sunt acasa, azi e sarbatoare mare, asa ca bantui pe net unlimited![]()
P.S. era sa uit: Davidutzu, sa cresti mare, sanatos si norocos!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
inima25150 spune:
'Neata fetelor!!!!!!!!!!
Sunteti deja pe baricade, dupa cum se vede!

BAfta multa! si Rabdaaaaaaaaaareeeeeeee!

Nushu
Sa-ti creasa mae si sanatos puisorul!!!!
si sa aiba succes la fetite... ca la adulte vad ca re deja maaaaaaaaare succes!!!!!!!!
Cred ca am sa-l iau de ginere!![]()
![]()
Dar sunteti prea departe
Mami de
Eva Nazdravana
(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
Bratu Monica spune:
La multi ani David! Sa cresti mare,frumos si sanatos!
dupa cum vad nu se misca nik,pe Lr 
tre sa plec dar cum prind o sec.libera ma uit si eu.Parca vad ca incep sa se umple paginile rapid,ca-n vremurile bune!
Multumim Cristina!

. Am gasit cod pentri FDP zero: 37427, l-am incercat si merge