Redoutistele fidele LR France(168)
Raspunsuri - Pagina 16
madic spune:
Buna fetelor,
O rog si eu pe Inima (Cristina) sa-mi dea pe PM adresa de mail si sa-mi spuna daca ma poate ajuta si pe mine cu comanda LR la solduri.
N-am mai dat nici o comanda de cand au deschis franciza, ca pentru vara asta am avut stocuri facute
, dar acum as vrea sa mai iau cate ceva, mai ales pentru fie-mea.
Multumesc mult.
nushulica spune:
cristina poate fugi in kongo joi ca sa scapi de noi
ehhhhee te gasim noi si acolo
de
DavidPoveste
inima25150 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nushulica cristina poate fugi in kongo joi ca sa scapi de noi ![]() de DavidPoveste |
Cred ca am sa fac altceva :
VIN ACASAAAAAAA!!!!!!!!!!!
sa fiti voi sanatoase si sa gasiti ce va trebuie si sa aveti banuti suficienti pe carduri!
o sa trebuiasca sa golesc inbox-ul ca sa am loc pt mesajele voastre de confirmare a comenzilor
si apoi sa am timp.............
dar nici ata nu e greu ca este...
Mami de
Eva Nazdravana(13.12.2007)
In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !
ival spune:
Buna fetelor,
Inima (Cristina) m-ai putea ajuta si pe mine te rog cu comanda pe lr.fr? Eu am aflat cam tarziu de la redoute si n-am apucat sa fac nici o comanda ca deja nu mai livrau in RO. Si cand vad entuziasmul fetelor plus aud ce solduri urmeaza
parca as mai cheltui ceva banuti pe hainute ![]()
Astept raspuns! 
Merci mult. 
Lavinia
gabitaco spune:
Cristinica...inima... am doar o rugaminte la tine...Sa nu ma bati si sa nu imi zici ceva de dulce in perioada soldurilor....![]()

...si spor la treaba. Mai vb pe msg.
si Eva nazdravana...
Gabriela si
Mateea Ioana
Povestea unui inceput de viata...
mirunajr spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui claujro Primit in cutia postala o fituica de cateva pagini -reclama lr.ro Mara si Matei |
Oferte tentante??? ceva??
Jasmine spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mirunajr
Oferte tentante??? ceva?? Mama de Anca-Simona |
vrem si noi!
da' repede,pana nu li se termina stocurile