Redoutistele fidele LR France(168)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Nu vreau sa-i fac reclama inimei, nici nu o cunosc , dar merita sa comandati asa. Parerea mea! Macar asa aveti sigurnta ca va ajunge coletul,nu?!

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Salut, am primit comanda de la next data pe 16 iunie , dupa ce au scos Romania din lista. Azi am ridicat-o, am avut doar o pereche de pantofi.

Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Fetele, la linkul cu solduri preturile sunt deja reduse, sau abia pe 24 vad pretul redus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Abia pe 24.

Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui claujro

Nu vreau sa-i fac reclama inimei, nici nu o cunosc , dar merita sa comandati asa. Parerea mea! Macar asa aveti sigurnta ca va ajunge coletul,nu?!

Mara si Matei

corect!nici eu n-o cunosc personal dar m-a ajutat la red din martie si acum intentionez sa "colaborez"tot cu ea,macar asa stiu clar ca imi ajunge marfa(kiabi si lr).Cristina inca o data multumesc ca ne ajuti!

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Inima trimite-mi si mie te rog pe PM care sunt conditiile in care pot face si eu o comanda prin intermediul tau de la LR.. Multam

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

margele si alte zorzonele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Desigur, una dintre variante este a Cristinei si probabil asa voi comanda. Oricum, sunt curioasa cum va functiona site-ul si ce voi (mai) gasi miercuri seara in caz ca nu reusesc sa comand la prima ora. Anul trecut nu am prins nimic din minunile alea de sub 1 euro, eram la mare si nu am intrat in prima zi (parca). Trebuie sa reinnoiesc stocul de haine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Inima,

si eu vreau PM cu conditii te rog.
Multumesc.

Si am uitat sa spun... weekendul trecut , in Vama am cunoscut un tip care lucreaza la LR Romania; nu m-am sfiit sa-i urez in fata faliment cat mai rapid.
Mi-a spus ca ei n-au cum sa vanda cu discounturile din Franta din cauza francizei.
I-am spus ca e rusinos sa vanda la preturile alea astronomice.

Edit: si a mai spus tipul de la LR RO ca daca dau faliment, LR FR tot nu va relua livrarile catre RO; n-am intrebat de ce, ca eram tare furioasa dar cred ca din cauza coletelor care s-au pierdut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ella_74

Inima,

si eu vreau PM cu conditii te rog.
Multumesc.

Si am uitat sa spun... weekendul trecut , in Vama am cunoscut un tip care lucreaza la LR Romania; nu m-am sfiit sa-i urez in fata faliment cat mai rapid.
Mi-a spus ca ei n-au cum sa vanda cu discounturile din Franta din cauza francizei.
I-am spus ca e rusinos sa vanda la preturile alea astronomice.

Ella, mamica de David (24.04.2007)
BOB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

IN ATENTIA TUTUROR REDOUTISTELOR INFOCATE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pentru ca eu sa nu ma pierd (si nici sa le incurc) in comenzile voastre , va sfatuiesc sa faceti comenzile ca si cadou!
E mai simplu si pentru mine sa pronunt un singur nume la receptionare, al meu, decat sa ma stalcesc in fata comersantului ca nu intelege ce ii spun;a trebuit sa "spell" numele celor care au comandat pe numele lor si cu livrare in relais pentru ca nu intelegea ce nume spun eu( de ex ei nu pronunta litera H; ai se pronunta e, s.a.m.d)
si in plus, am vb cu el ca sa puna deoparte tot ce vine pe numele meu in relais si eu le ridic o data pe saptamana
O alta rugaminte : sa ma anuntati cand ati dat comanda pt ca , in agenda mea de director pe care o voi avea o sa notez numele voastre si data la care ati comandat pt ca in relais stau coletele doar 10 zile

Un sfat : incercati sa comandat inainte de ora 12, ora FR, ca sa ajunga coletul repede si alegeti livraison 24heures chrono
Prefer sa comunicam pe amil pt ca intru mai des acolo decat aici si in plus vad pliculetul si stiu ca am mail
pe toate si SPOR LA SHOPPING!!!!!!!!!!!!!!!!

Cele care m-ati contactat in seara asta : aveti PM!!!!!

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput