Redoutistele fidele LR France(168)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Inima, ce tara trecem la contul nostru? Ca sa validez cosul trebuie sa aleg o tara din lista....si nu stiu care, ce implicatii are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inima25150 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aissa

Inima, ce tara trecem la contul nostru? Ca sa validez cosul trebuie sa aleg o tara din lista....si nu stiu care, ce implicatii are?

Cris

puteti alege ce tara vreti
are implicatii in momentul in care ati comandat un produs si , in mimentul cand au pregatit comanda, isi dau seama ca nu-l mai au in stoc, iar banii v-au fost deja retrasi din cont!
LR nu vireaza banii in cont ci dau "note d'avoir" sau cec de remboursement!
e elicat daca se intampla asa pentru ca ei vor trimite la adresa de al contul vostru iar adresele voastre de rom nu exista, sa zicem in RM

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

In ziua in care ai incetat a fi copil esti mort !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Se poate plati si cu card Visa de la Raiffeisen bank?

Mergi la inceput

Ah!
inca un lucru important :
cand ma contactati prin mail( nu cel pe care il fol pt DC ci adresa de mail pe care ati avut-o prin PM)) dati si ID-ul de pe DC
Merci

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabojuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui croco21

Salut, am primit comanda de la next data pe 16 iunie , dupa ce au scos Romania din lista. Azi am ridicat-o, am avut doar o pereche de pantofi.

Andrei

Imi dai sperante ca se mai pot face comenzi. o sa incerc probabil cu ceva mai mititel asa. sunt minunate hainitele de la ei.
La LR mi-am umplut si eu cosul numai sa nu uit sa pun malai pe card
Multumesc fetelor pentru felicitari. sunt incantata

www.flickr.com/photos/22219026@N04/" target="_blank">POZE

alina Alexandra

DPN 20 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bratu Monica

Se poate plati si cu card Visa de la Raiffeisen bank?

Monikka

vacanta Moeciu 2008

da,eu cu cardul asta platesc si merge,este in lei

de David
Poveste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Multumesc Nushulica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetele, please....voi comandati pe adresa voastra, la tara treceti una care e in lista, iar pachetul doriti sa-l trimiteti "cadou" Cristinei?
completati cu datele cerute si atat?
as dori sa comand si eu pe numele unui prieten, in iarna nu am comandat si de aceea mi-e cam groaza ca ma incurc.

Alina felicitari pt.! Ma bucur ca e exact ce va doreati.

_
Gio35+ si Marco(06.01.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Giova

fetele, please....voi comandati pe adresa voastra, la tara treceti una care e in lista, iar pachetul doriti sa-l trimiteti "cadou" Cristinei?
completati cu datele cerute si atat?
as dori sa comand si eu pe numele unui prieten, in iarna nu am comandat si de aceea mi-e cam groaza ca ma incurc.

Da Giova, contul ramane pe adresa ta, la tara alegi aleator, o trimiti ca si cadou pe numele si adresa prietenului. In Fr exista si acele relais colis si Cristina ne-a indicat sa alegem unul din acelea, nu stiu unde e prietenul tau daca exista asa ceva. In rest Doamne ajuta sa ajunga toate coletele, sa prindem super reduceri si produse disponibile si sa avem bani destui pe card!

Mergi la inceput

Buna dimineata!!!

J-2!! pana la solduri!!

O sa va dau aici indicatiile necesare pentru comanda cadou:
Cred ca aici citeste toata lumea si asa nu mai am a scrie etpele pt fiecare in aprte prin mail

Dupa ce umpleti cosul si il validati ajungeti la pagina
LIVRAISON
acolo coborati mai jos pe pagina si aveti mai multe optiuni; alegeti
CETTE COMMANDE EST UN CADEAU SI VA APARE UN FEL DE TABEL IN CARE VETI TRECE COORDONATELE MELE( cine nu le are , ma contacteaza prin Pm sau mail si vi le dau)
apoi dati klik pe J'enregistre ces coordonnées si ajungeti to pe pagina Livraison si dati klik pe Je continue si ajungeti tot la livraison dar aici tb sa alegeti relais-ul ; si coborati putin si aveti simbolul cadeau si acolo scrie
en relais colis en 24h chrono gratuit ,dati klik pe je choisis un point de livraison si alegeti relais-ul de la adresa pe care o aveti prin PM( le fel, pentru cele care nu o au inca, contactati-ma!)
si apoi veti ajunge la paiement si de acolo eu nu mai pot face nimic

Mami de Eva Nazdravana
(13.12.2007)

Mergi la inceput