Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Pickyeu am vazut doctorul sambata, mi a dat anticonceptionale pt 3 luni sa mi se intareasca colul si apoi eu imi pun sterilet, ca cu pilulele nu mi e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

nicuratze, felicitari din inima mamico

fetelor, eu sunt innebunita cu bubitele; sa vedeti ce am patit; eu foloseam pt masaj laptele de la Klorane si mi-a adus un prieten un ulei de masaj Topfer parca foarte bun; i-am facut prima seara cu el masaj, dar nu am observat nimic.(asta joi) Sambata am vazut ca s-a iritat fff tare la fundulet si am intrat in panica; avea rana vie mititca; creme peste creme, tel la dr, etc.Seara i-am dat iar cu ulei si ce sa vad? Toata pilea mai ales pe spate sus s-a inrosit deodata si au aparut sute de bubite.Nu va zic cat m-am speriat; am spalat-o imediat si mi-am dat seama ca la fundulet facuse tot de la ulei.
Acum o spal la fundulet cu ceai de musetel, spalat propriu-zis fara sa ating cu mana si ii dau cu o crema preparat pt iritem fesier; ma ingrijoreaza bubitele, desi pediatra mi-a zis azi dimineata ca poate fi si de la caldura, dar eu nu prea cred asa deodata si asa multe.Pe obrazul drept i-au aparut si acolo f multe ca niste acnee.Sunt disperata nu stiu ce sa-i mai fac.Mi=e ciuda ca nu i-am aratat pediatrei si spatele caci acolo mi se par ca sunt mai multe si e si rosie.Cum sa las asa de la sine sa streaca?Innebunesc.

nici acum nu am reusit sa citesc caci m-a plans mititica o ora continuu fara sa stiu ce are; ii puneam sanul in gura si tipa si mai tare, sugea un minut, varsa si iar tipa.Sunt innebunita, abia acum a adormit.
Nu va mai zic ca atunci cand o schimb ma doare sufletul cand vad ce rana are mititica si ma chinui cu jetul de ceai la fundulet si pe ea o chinui, offfff doamne.Imi venea sa mor ca am plecat din Iasi caci la focsani nu stiam incotro sa apuc.

V-am innebunit si m-am plans dar credeti-ma ca am avut momente cand plangea si ea, plangeam si eu

mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) binecuvantarea si minunea noastra
Maicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza
Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, la coltul ochiului dinspre nas. trebuie ca miscarea sa fie catre nas si sa o faci de 6 ori (adica 6 cerculete). ii poti face masajul asta de cate ori ii schimbi pampersul. de asemenea, sterge ochiul cu o compresa cu apa calda, asa ca la baita. of, trecem noi si peste asta...

flobaby si yioanna, tinem pumnii...

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

nemo, tot eu, uite si-un articol sa nu crezi ca m-am nascut eu invatata :)
http://www.askdrsears.com/html/10/t110239.asp
laura, pupam iritatia fetei, of, of.
blue, ca bine ca mi-ai amintit de contraceptie, si eu iau minipilula (singura recomandata la alaptat, am inceput s-o iau la 2 saptamani de la cezariana) dar imi voi pune sterilet, deja am vorbit cu medicul, il vad iar la 6 saptamani si mai discutam detalii atunci.
micutul doarme, Philip e la parc cu bunica, mi-am facut ordine in dulap si-am pus in saci toate hainele de gravida (eu una am terminat-o). astept sa se trezeasca sa-l hranesc si-as trage o fuga pana la serviciu, apoi poate il scoatem pe tati la lunch.
pupici

US

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancy_2405 spune:

buna fetele.
in primul rand vreau sa felicit toate mamicutele,sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de ei.am vazut si pozele sunt supebe.
flobaby si yioanna va doresc sa aveti o nastere usoara.
picky eu si sotul meu am reanceput deja si folosim prezervative.
lauraa parca tu ziceai ceva de cosuri pe fata la bebelul tau.si bebelul meu a fost plin, dar i-a trecut de la sine eu doar il spalam pe fata cu apa dimineata si seara.
in rest suntem bine,sapt viitoare ne ducem si le pediatru la a 2 a vizita.coliceii i-au mai trecut.
vreau sa va intreb cele care aveti aer conditionat la ce temperatura il tineti ,sa nu-l afecteze pe bebe?

pupici la toate mamicutele si copilasii lor
sarcina usoara in continuare la burticute

anca cea mai fericita mamica de alexandru george(07-05-2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Multumesc tuturor pt gandurile bune.
Azi la 2 avem programare sa vedem ce ne mai spune. Andreea asa mi-a spus si mie medicul dar eu acuma ma gandesc ca daca nu se desfunda pana cand tot pun antibiotic? Prima data am folosit Vigamox cate o picatura de 3 ori pe zi si a fost ok dar la 3 zile dupa ce am terminat tratamentul a fost la loc

Nemora fetele ti-au spus dja tot ce stiam si eu

Ioana cu laptele mie mi-a recomnadat pediatrul la 2 saptamani s atrec pe lapte de soia ca el banuia o intoleranta la lactoza si am refuzat. Am trecut singura decand cu problema cu diarea si e mult mai bine. Nu mai face nici crizele de burta asa cum le facea inainte. Deci problema nu e laptele meu, e lactoza, ca nici formula normala nu e ok de acea suntem pe formula sensitive care contine numai 1/5 lactoza si are proteinele partial descompuse. Eu am suferit enorm sa renunt la alptat dar am intinerit decand nu o mai vad cum se chinuie de durere. Facea crize de 4-5 ore acum mai face dar maxim o ora ne tine si nu mai tipa asa tare mititica

Alex azi noapte iarasi a dormit pe saltea si tot cade noaptea, asa ca se tot trezeste si nu se odihneste. Cred ca in seara asta imi strang puterile si desfintez salteaua sotului si stau langa el sa doarma iarasi in patut. O sa-mi pun un scaun sa nu-l las singur si sa vedem cat scandal o sa fie si care cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Hello, suntem acasa de cateva ore, vreau sa citesc din urma, am intrat doar sa va spun ca suntem bine, bebe papa, Saby se poarta exemplar cu surioara, de ce-mi era mai frica am scapat, adica Saby nu e geloasa cand suge surioara. Ne-ar fi lasat sa plecam de aseara, mi-era tare dor de Saby, dar daca tot am platit 3 nopti am zis sa folosesc macar una .
O sa incerc sa pun poze in curand, n-am descarcat decat filmele cu nasterea, daca vreti sa stiti ceva va raspund la intrebari, ca altfel e foarte mult de povestit.

Carla, s.39 Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Saby in burtica *******mare2009 *******mare(2)2009 *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Carla bine ati venit acasa

Ancy noi tinem Ac-ul pe 76 ()asta vine cam 22-23 celsius) si e ok. Cand a fot Alex mic l-am tinut mai sus ca numai asa am putut de gura lumii sa nu imbolnavesc copilul. Acum la al doilea stiusi eu mai bine ce si cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

heloo albinute si bondarei

lauraa si pt bubitele de pe fata si pt fundulet eu am folosit si inca il folosesc ceai de galbenele, la noi a facut minuni. acum vre-o 3-4 saptamani Bubu s-a oparit la fundulet ( probabil de la kk)si am tinut-o 2 nopti fara pamperssi cum facea pipi sau kk o splam si dadeam cu ceai de atunci dupa baita o clatesc cu ceai de galbenele, iar sambata am patit acelasi lucru dar la gat pe sub cutisoare si tot cu ceai si crema de galbenele si duminica seara nu mai avea nimic. sper sa te ajute si pe tine pt Maya sa treaca

mamica de Bianca Maria 28.04.2009

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carla, bun venit acasa si asteptam pozele cu nerabdare! Cum ti s-a parut experienta? Medicul? Staff-ul?

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Mergi la inceput