Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(100)
Raspunsuri - Pagina 18
laurraa spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui clodyac gata fetele am pus pozici va pup si va las sper maine sa va scriu mai multe oricum povestea nasterii o sa o scriu numai dupa ce nasc toate mamicile ![]() va pup si mi-a fost dor de voi ![]() ![]() 40 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya |
bine ai venit acasa mamico si refacere rapida; asa am patit si eu cu sanii.Pune apa fierbinte pe ei cand faci dus sa dai drumul la canale si stoarce putin
plange Maya,revin
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
binecuvantarea si minunea noastraMaicuta Domnului si Sf. Stelian ne vegheaza

Maya Teodora *** burticutza ***www.onetruemedia.com/shared?p=834e5a3921b68aa10112f5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> albinutze mai iunie 09
Ramona.P spune:
Vroiam sa scriu si cate ceva despre nastere dar cred ca se trezeste pitica...intre timp poate imi explica si mie cineva cum fac la semnatura sa se vada pozele dar nu si link-ul (sa ascund link-ul parca se zice)...ca am vazut indicatiile de pe prima pagina dar nu mi-a iesit.
Intre timp....avem poze noi...
Va
...pe mai incolo
Ramona ,cea mai fericita mamica de printesa
Bianca Maria (11.06.09)
http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman/MinuneaDinViataMea#
roxi2000_ro spune:
SALUT FETELE!
repede vreau sa raspund la Oana alex, Nemora si Anda Magda in leg
cu infundarea de canal lacrimal.Ca semne:ochisorul are lacrima care curge pe obraz inca din primele zile de viata cand n-ar trebui inca sa vedem lacrimi; daca masam nasucul cu degetul mic exact in dreptul ochisorului, in unghiul intrn vedem ca reflueaza in ochi o subst usor vascoasa.Problema e ca determina infectii pentruu care se prescriu antibiotice sau antibiotice cu cortizon(Afacort, Nettacin)Eu personal nu cred sa se rezolve de la sine sau cu masaj, si cu sebi la oftalmolog i-a reffacut canalul cu un ac fin si la fel va fi si cu Ruxi, ne-au chemat la 2 luni)
pupici la bebeii care sufera
merg sa preg masa sa papam dar revin...
http://picasaweb.google.ro/roxi2000.ro/101MSDCF?authkey=Gv1sRgCJ62te2Sl-aiUA#
nicuratze spune:
FLOBABY,multa bafta si refacere rapida!

YIOANNA,
,nastere usoara,iti tin pumnii!

CORALY,
,multumim.
ALINUTZA,ma bucur ca a venit laptele!
MIRUTA,bine ati venit acasa,imi pare rau de belele.
Pot sa te intreb daca iei ceva medicamente,vitamine? Ca si eu avut rupere de vagin cu hemoragie mare,am sta vreo 2 zile la terapie intensiva.Pur si simplu nu pot sa-mi revin, ma doare capul si nu am putere de nimic ( noroc ca e fata cuminte )
OANAALEX,imi pare rau,sper sa treaca odata
Elena,mama Andrei (11.06.2009 ) +Radu (21.10.2005)
philip spune:
cu canalul lacrimal
si noi avem probleme, normal ca s-a si infectat, ieri am mers la dr si ne-a dat picaturi cu antibiotic, i-am pus ieri de 4 ori si a dormit toata ziua, cred ca pana atunci il deranja ochisorul, uf, uf, s-a retras la ora 8 si a dormit pana dimineata la 7, DAR cu trezirile de rigoare la 2 ore. azi am zis ca nu-l mai las sa doarma asa lung ziua, sa vedem...
oana, si dr mi-a spus ca e posibil sa revina infectia daca nu se desfunda canalul, mi-a mai spus sa-l masez numai o data acum ca e pe antibiotic. si Philip a avut aceeasi problema si la acelasi ochi si imi amintesc ca la el am folosit un unguent cu antibiotic si i s-a desfundat canalul.
daca nimic nu functioneaza, vorba lui roxi, se intervine chirurgical, intr-o procedura de rutina. sper sa nu ajungem acolo. aici se face la 6 luni.
imi pare rau ca ai probleme cu baietelul...si sper ca toate sa se indrepte cat de curand.
US
nemora spune:
Roxi, Philip, multumesc
cum se face masajul?
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.
roxi2000_ro spune:
masezi de 3,4 ori pe zi exact unde se termina ochisorul , cu degetul tau
cel mic pe nasuc cu miscari circulare, cateva minute, mai ales cand bebe doarme
http://picasaweb.google.ro/roxi2000.ro/101MSDCF?authkey=Gv1sRgCJ62te2Sl-aiUA#
alinutza23 spune:

FLOBABY

YOANNA
fericita de
Catalin-George - 11 iunie 2009
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!
GOD is a DJ
philip spune:
nemora, uite unde:
http://www.nlm.nih.gov/MEDLINEPLUS/ency/images/ency/fullsize/9015.jpg
US
nemora spune:
Philip, merci mult
deci mai spre nas mai degraba
Perlutele mele: Karolina (10.06.2007) si Eszter (DPN: 14.05.09)
Niciodata nu mai poti fi atat de aproape de un copil ca atunci cand l-ai alaptat.

40 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final - deja bate in retragere nu mai este cu n saptamani mai mare :)))))