Prietenie la plesneala 54 - La bucatarie!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Kokyi dupa cum i-am spus si mamei mele, as fi mancat biscuiti daca nu stia el sa gateasca
Aida pe mine nu ma invata nimeni Ca am ambitie

La faza asta eu sunt ilustrarea proverbului "Berzei chioare ii face Dumnezeu cuib". Zau ca toata viata am mancat mancare gatita

Si apropos de mama a plecat o saptamana la o prietena lasand acasa cele doua fete, eu de 21 de ani si sor-mea de 15 ani. La plecare mie mi-a zis sa ma grija sa-si faca sor-mea temele si sa stiu pe unde e, sa nu lipseasca noptile iar sora-mii i-a zis sa-mi dea si mie sa mananc

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Si tot despre bucatarie a remarcat sotul "iti dai seama ca Monica n-o sa stie ca salata de vinete se poate face in casa?"

Sorana si Monica (6 ani)

Teledon pt Mihaitza in reteua Romtelecom

0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Sorana, esti eu ! Pot as va fac orice, dau si o smecta La pachet ! am cateva chestii pe care stiu sa le fac: mancarea preferata a lui Alex, supe
Ciorbe, un fel De fiecare; clatite, pui cu smantana, fleoscarai de bebei, chec... Pilaf, cartofi prajiti, gratare, snitzel, friptane... Hai ca stiu ma sa gtesc...si Eu care ma credeam lemn... Sorana, iei locul1 nu far ! La Noie am mancat bine chiar, stiu ca e mai blonda asa, dar face papa yummy-yummy

Cred ca tocmai am mancat niste painici care trebuiau bagate la cuptor 2'... Nasol...

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Ma duc sa ma revergoreze barbatu',ca's lesinata de caldura

Si Mihaita are nevoie de voi!Bazar
teledon Mihaita
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Bazar pentru Bogdan

Iulia, mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marami spune:

Haoleeeooo, ce-o fi fo` in capu` meu, voi sunteti toate blonde? bey, sodomizatii is chestiile alea ce le facu Ana dis-de-dimineata, de salivam pe tastatura de pofta, dar cum eu nu-s fomeie vrednica, (ca de gatit stiu sa gatesc) dupa ce mi-o plouat in gura ziua-ntreaga, am spalat tastaura si m-am urnit catre piata sa iau .... nu va zic, na

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Ramane in suflet Povestea unui Licurici!

mandrele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)

pozne-npoze

Nu mor caii cand vor cainii, nici cainii cand vor stapanii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

Morghäääääään !!! Da, e 5 juma La mine

************************************************************************************
Ajuta la construirea unei sectii de chirurgie cardio-vasculara :

858 - 2 euro/sms - Cosmote, Orange, Vodafone

www.inimacopiilor.ro

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei , www.inocenti.org -> sponsorizeaza un copil !

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

dau io ca asa tare miroaseeeee
'neata

Alaturi de Sebi

Aida ... 26+
Poze cu noi
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici, te iubesc cu toata fiinta
"Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata...

marami,esti totala...Cum or iesit sodomizatii?!

Aidule,sa sti ca asa cum nu-ti ies tie clatitele,asa nu-mi ies mie galustele de gris pentru supa....pe bune,inebunesc,nu alta!

NOE,mama....io tot nu pricep nici sa ma 'pusti:tu ce vrei sa mai slabesti?De unde si de ce?Si de ce iei pastile depresive??Lasa-le naibii de pastile,in Doamne iarta-ma! daca nu-ti fac bine....

Io am mai executat ceva aseara,neshte placinta cu branza sarata,aflata de pe blogguri....si neshte saratele,cica...da' le-am pus la branzica gen parmezan pe ele....sa se simta gustul ,deh! de s-au fleoscait toate in tava si s-au labartat in loc sa se umfle...au un aspect de zici ca le-a borat Shrek....dar daca inchizi ochii si le bagi in gura au un gust.......excelent de bun!

Pusici!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Pi casa 1

Pi casa 2

Pi casa 3

Amalgam de ganduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

dragelor,
am lipsit din motive intemeiate.

Am avut musafiri fratii lui Dan adica alte 4 bucati adulti cu copiii si jumatatile din dotare(sunt cazati la marina surf)dar noi am umblat in grup organizat cu satra ba la noi ba prin oras/parc...

Mancare fac azi(am deja pe foc):
-ciorba de cocos-de tara
-sarmale in vita
-pt desert nu m-am hotarat inca

si o duminica frumoasa

Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

guten Morgen
viele Kussen und Imbratsisharen fur alle
Oano, kom' zuruck!

Ana, sunt pastile de slabit nu depresive, superslim, sigur ai auzit de ele ca era si un subiect pe la Femina recent; aveam nevoie de un "booster" de motivatie si astea au picat la tanc

buey, terminati cu minuile pe care le gatiti ca ma frustrez; deci eu nu am pofta de mancare acum, husbandul mananca numai minuni vegetariene si Bia.......Bia ciuguleste; deci eu pentru cine sa gatesc?

ma duc sa distrez copilul ca a descoperit Pauza si Play la DVD player si acum ne uitam la Winnie cu intreruperi

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">We LOVE Sonia

www.bebelissimo.com/" target="_blank">*Bebelissimo*

Mergi la inceput